• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

idrar gebelik testi ile ilgili

firuze-1524

Bal kız & Bal oğlan
Kayıtlı Üye
30 Mart 2008
7.686
12
358
Bursa
:nazar:kızlar ya size birşey sorucam,idrarda gebelik testi aldım,2-3 kez farklı günlerde yaptım.adet günüm 3 gün geçti,yani bu 3.gün.bugün yaptığımda belli belirsiz 2.çizgi oldu :dance:ama üzerinde 5.dk.dan sonra değerlendirme yapmayın yazıyor,2.çizgi nerdeyse 10-15 dk.sonra yani aradaki bölge iyice kuruyunca çıktı :sm_confused:hala bile çok net değil.kan tesi verdim,çarşamba alıcam,bekleyemedim o zamana kadar,hamilemiyim acaba?geçen ayda böyle oldu,kan testi negatifti ama bu çizgi daha belirgin sanki,ama ancak ışığa tutunca zor belli oluyo,yada ben çok istiyorum ya gözlerim beni yanıltıyo :emir_bebek:

kan testlerini neden bu kadar geç veriyolar canım bi bilgin var mı?hamilesin gibi anladım ama yine de sonucu bekle canım..fazla da telaşlanma olur inşallah..

sigorta hastanesinde yaptırıyorum,aslında yarın sabah çıkacak,öyle dediler.Eşimin çalıştığı hastaneye gitmiştim,yarın eşim nöbetçi sonuçları o alacak,işe yarın akşam gidecek,bana telefonda söylemez pozitif mi negatif mi diye.zaten hamilelik için gitmemiştim doktora böbreklerim ağrıyor.bir düşük yaptım 3 ay önce.geçen ayda gecikmem vardı,eşime hamileyim galiba demiştim,sonucu alınca çok üzülmüştü,şimdi de ben çok hevesliymiş gibi görünmek istemedim,sonra birde benim için üzülüyo,kafama çok taktığımı söylüyor.

beyazcım bende bugun devlet hast. kan testi yaptırdım öğleden sonra aldım neden bu kadar geç veriyorlarmış sordunmu bide bendede ikinci cizgi silik çıktı zaten o cıkıyosa kesin hamilesin diyolardı bende tamam dedim yinede kan testi istedimki netleşsin çok silikte olsa var bence normalde hiç çıkmazdıki

benim günüm 10 günde geçse idrarda çıkmaz kanda bile zor çıkar keşke labaratuvarda yaptırsaydın 1 saatte veriyolar hayırlısı

benim günüm 10 günde geçse idrarda çıkmaz kanda bile zor çıkar keşke labaratuvarda yaptırsaydın 1 saatte veriyolar hayırlısı

hastanede kanda gebeliği üroloji doktorum istedi,eğer gebelik yoksa röntgen çektireceğim.Geçen ay ben de 3 saat içinde almıştım fakat yeni bir sisteme geçmişler sanırım,benneyaptımkiyarın sabah çıkar dedi.Geç olsunda güç olmasın inşa.s,sonu güzel olsunda ben beklerim:nazar:

:nazar:kızlar ya size birşey sorucam,idrarda gebelik testi aldım,2-3 kez farklı günlerde yaptım.adet günüm 3 gün geçti,yani bu 3.gün.bugün yaptığımda belli belirsiz 2.çizgi oldu :dance:ama üzerinde 5.dk.dan sonra değerlendirme yapmayın yazıyor,2.çizgi nerdeyse 10-15 dk.sonra yani aradaki bölge iyice kuruyunca çıktı :sm_confused:hala bile çok net değil.kan tesi verdim,çarşamba alıcam,bekleyemedim o zamana kadar,hamilemiyim acaba?geçen ayda böyle oldu,kan testi negatifti ama bu çizgi daha belirgin sanki,ama ancak ışığa tutunca zor belli oluyo,yada ben çok istiyorum ya gözlerim beni yanıltıyo :emir_bebek:

CANIM ÜZÜLME HAYIRLISI,AMA BEN BURDA SENİN GİBİ OLUPTA HAMİLE ÇIKANI ÇOK GÖRDÜM STRES YAPMA YETER ,KAN TESTİNİ BEKLE Bİ BAKALIM .....

CANIM STRES YAPMA HERŞEYİN HAYIRLISI AMA BEN BURDA SENİN GİBİ OLUPTA KAN TESTİNDE HAMİLE ÇIKANLARI ÇOK OKUDUM MORALİNİ YÜKSEK TUT......

arkadaşım bence daha yeni hamilesin onun için silik çıkıyor benim günüm geçmeden çıkar idrarımda adetime 8 gün kala çıktı sabah idrarıyla stres yapma hayırlısı inşallah

slm arkadaslar bısey sormak istıyorum.kan testınde gebelık mutlaka cıkarmı?yanlıs sonuc cıkabılırmı?adetımden 10 gun gectı idrar testınde 2. cızgı sılıkte olsa görunuyodu ama kanda cıkmadı böyle bır durum nasıl karsılanır?offf pco lu olmak ne zor seymiş yaaa:(

canım çok umutlanma derim ben canını sıkmak istemem ama öyle silik çıkıyosa çok aldanma bir kaç kez benimde başıma geldi ama sonuç negatifti..en doğru sonucu kan testi verir..umarım kanda pozitif çıkar..kan testini alana kadar sen kendini yok diye alıştır..sonra daha çok yıkılmayasın diye söylüyorum..allah gönlüne göre versin....

beyaz 16 senin için dua ettim inşallah vardır aynı durumdayız bende reglime 3 gün var bugün test yaptım kendim iki çizgi biri silik çıktı bundan 2gün önce kan testi yaptırmıştım 0-5,3 çıkmıştı idrar testinden çokk umutlandım 2 çizgiyi görünce çıldıracak gibi oldum ama silik olması çokk aklımı karıştırdı inşallah vardır sizin bi fikriniz varmı??

Kızlar merhaba ben Yeni katıldım aranıza sürekli okuyordum ama benim de bir sorum var . Ben daha önce 2 kere düşük yaptım.2.si kürtajla alındı(9 ay önce) kürtajdan sonra bile adetim hiç gecikmedi ama şimdi 5 gündür adetim gecikti 3. Gün ve bugün evde test yaptım negatif çıktı çok mu erken test yapıyorum çok istiyoruz bana yardımcı olun lütfen

:nazar:kızlar ya size birşey sorucam,idrarda gebelik testi aldım,2-3 kez farklı günlerde yaptım.adet günüm 3 gün geçti,yani bu 3.gün.bugün yaptığımda belli belirsiz 2.çizgi oldu :dance:ama üzerinde 5.dk.dan sonra değerlendirme yapmayın yazıyor,2.çizgi nerdeyse 10-15 dk.sonra yani aradaki bölge iyice kuruyunca çıktı :sm_confused:hala bile çok net değil.kan tesi verdim,çarşamba alıcam,bekleyemedim o zamana kadar,hamilemiyim acaba?geçen ayda böyle oldu,kan testi negatifti ama bu çizgi daha belirgin sanki,ama ancak ışığa tutunca zor belli oluyo,yada ben çok istiyorum ya gözlerim beni yanıltıyo :KK46:
Cnm dedigine gore hamisin ama sormak istedegim bisey var adet oncesinde yaptigin testlerde sliklik varmiydi gectiginde yapimcami sliklesti testin varsa burya at foto

Back