İdrar da gebelik testi resimli

Sizce hamile miyim

• Evet

OY: 12 100,0%
  • Hayır

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    12
Doğru söylüyorsunuz teşekkür ederim ilginiz için sağolun

O konuda haklısın, devamlı gidip gelmek zor ama orucu sormuşsun diye dedim hemen doktoruna danış diye. Keseyi görmeye ondan iki hafta sonra gidersin. İlk üç ay çok önemli çünkü. Dediğim gibi özellikle susuz kalınmaması lazım diye biliyorum bebek için...

İnşallah minik kuzun seninledir annesi :) sağlık ocağından sonucu alana kadar çok dikkatli ol yine de. Hamilesin kabul et, uzanma, ağır kaldırma, yat dinlen mümkün mertebe..

Çok teşekkür ederim Allah razı olsun sağlık ocağındaki aile hekimi yada ebe bilir mi acaba oruç meselesini

Çok teşekkür ederim Allah razı olsun sağlık ocağındaki aile hekimi yada ebe bilir mi acaba oruç meselesini
Zararlı mı değil mi en iyi kadın doğumcu bilir bence. Telefonu ya da maili varsa en azından öyle sorsan? Günler çok uzun olunca insan riske girmemeli bence... Kış olsa hadi uyursun edersin geçer saat ama iftar İstanbulda 20:35te...

Burada 20:15. Dediğiniz gibi sorayım bari içime dert olup bi terslik olursa suçlu hissetmeyeyim teşekkür ederim cevabınız için

Evet Mune Hanımcığım
Yasak Olduğu için, Asla Hadis ve Ayet Paylaşmadım bak
Yavaş Yavaş Öğrenmeye başladım sanki kuralları
:))))

Evet, bu ara gayet iyi gidiyorsunuz

Neyse konuyu dağıtmayayım, konu sahibesi kusuruma bakmayınız lütfen, site kurallarını hatırlatmak maksatlı gelmiştim.

Yanlış anlamayın.Size muhalefetlik etmek için söylemiyorum ama, oruç tutup tutmayacağına, Doktoru veya herhangi bir din adamı karar verse daha iyi olmaz mı?
Haklısınız ben yalnış söylemişim.ama kadın doğum doktoruna gidicek şahsen ben niyetlenmemiştim.çünkü bazen alttan muayene edebiliyorlar.ben buna istinaden söyledim.tabikide doktoru karar verecek oruç tutup tutmamasına.birde şöyle bir durum var gebe olmasını öğrenirken bu kişi kan verecek betanın yanında diğer tüm hormonlarınıda istiyorlar ben şahsım olarak 6 tüp kan verdim.oruca niyetlenmemesini tavsiye ettim sadece yoksa kendisi bilir neticede sonra o bir günü telafi edebilir.

Merhaba kizlar. Bende ekimde kurtaj oldum. Ocaktan sonra reglim. Inanilmaz duzenliydi ben bile sasirdim..ama bu ay suan gecikeli 6.gun oldu. Bugun test yaptim. Negatif Ama goguslerimde sisme gobegime uzanan hafif kahverengi cizgi disetlerimde sisme beyazlasma.istahsizlik Tat bozuklugu kasik ve bel agirsi ise cabasi. Bu ara kotu usuttum. Ilacda almiyorum. Sizce hamilemiyim.??

Gebelikte ilk aylar çok önemli ciddi dr a sormalısın oruç tutmalı mısın tutmamalı mısın burdaki yorumlara göre karar verme sakın
Bugun bazı aksaklıklar oldu da yarında iftara misafirim var çok geçmeden bi gidebilsem doktora hayırlısıyla benimde içim rahat edecek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…