- 3 Ağustos 2017
- 903
- 548
- 53
- 29
- Konu Sahibi Blackcat95
-
Çok teşekkür ederim Allah razı olsun inşallah hamileyimdir şuan bile elim ayağım titriyor doktora ne zaman gitmeliyim acaba daha çok erkendr dimi göremem sanırım kızımda bhcg 5000olmadan görünmez demişlerdi ne zaman kan vermeliyim bugün zaten niyetliyim ama oruca devam etmeli miyim?Bence gebesin.çizgin belli .yarın tekrarla istersen dahada belirgin çıkarsa artış var demektir.hayırlı olsun.rabbim aynı acıları hiç kimsiye yaşatmasın.sağlıcakla...
Valla gülüm şöyle söyleyim.idrarda çıkan kandada hemen çıkıyor.çünkü bildiğim kadarı ile önce kana geçer sonra idrara diye biliyorum.ki idrarına bile geçmiş.ben adetime dediğim gibi belki 7 gün vardı öğrendiğimde idrarda çıktı.sonra gittim kan verdim acilde.gebesin dediler.doktora gittim gebeliğim doğrulandıktan sonra 6.haftada çağırdı görmek için.çünkü onun öncesi görülmüyor dediler hakikattende öyle.ben öğrenmeden bir gün önce alttan muayene olmuştum doktor bilmeden muayene ettiği halde gebeliğimi göremedi.çünkü kum tanesi kadar.6 hafta hem karından gözüktü hemde kalbini duydum.ben senin yerinde olsam yarın sağlık ocağından kan verir ona göre kendime dikkat ederdim.tavsiyemdir.Çok teşekkür ederim Allah razı olsun inşallah hamileyimdir şuan bile elim ayağım titriyor doktora ne zaman gitmeliyim acaba daha çok erkendr dimi göremem sanırım kızımda bhcg 5000olmadan görünmez demişlerdi ne zaman kan vermeliyim bugün zaten niyetliyim ama oruca devam etmeli miyim?
Aynen dediğinizi yapıcam teşekkürlerValla gülüm şöyle söyleyim.idrarda çıkan kandada hemen çıkıyor.çünkü bildiğim kadarı ile önce kana geçer sonra idrara diye biliyorum.ki idrarına bile geçmiş.ben adetime dediğim gibi belki 7 gün vardı öğrendiğimde idrarda çıktı.sonra gittim kan verdim acilde.gebesin dediler.doktora gittim gebeliğim doğrulandıktan sonra 6.haftada çağırdı görmek için.çünkü onun öncesi görülmüyor dediler hakikattende öyle.ben öğrenmeden bir gün önce alttan muayene olmuştum doktor bilmeden muayene ettiği halde gebeliğimi göremedi.çünkü kum tanesi kadar.6 hafta hem karından gözüktü hemde kalbini duydum.ben senin yerinde olsam yarın sağlık ocağından kan verir ona göre kendime dikkat ederdim.tavsiyemdir.
Çok teşekkür ederim Allah razı olsun Rabbim isteyen herkese sağlıklı hayırlı uzun ömürlü salih evlatlar nasip etsin inşallahHayalet çizgi belirmiş :) inşallah rabbim acınızı hafifletecek mucizeyi vermiştir size
Bi tane almıştım yarın bi idrar daha yapıp öylemi kan versem acabaValla güzel hayırlı haberlerini bekliyoruz.bir tane daha varsa yedek bir tane daha yaparmısın..aynımı çıkıyor.ben ard arda üç tane yapmıştım inanamadğım için
Aynen yapabilirsin istersen öyle yap .yarına niyitlenme idrar yap yine çıkarsa kan ver inşallahBi tane almıştım yarın bi idrar daha yapıp öylemi kan versem acaba
Amin inşallah :) ( Rabbim isteyen dileyen herkese nasip etsin içinde bana daÇok teşekkür ederim Allah razı olsun Rabbim isteyen herkese sağlıklı hayırlı uzun ömürlü salih evlatlar nasip etsin inşallah
Tamam canım yorumlarınız için teşekkür ederim sağolunAynen yapabilirsin istersen öyle yap .yarına niyitlenme idrar yap yine çıkarsa kan ver inşallah
Yanlış anlamayın.Size muhalefetlik etmek için söylemiyorum ama, oruç tutup tutmayacağına, Doktoru veya herhangi bir din adamı karar verse daha iyi olmaz mı?Aynen yapabilirsin istersen öyle yap .yarına niyitlenme idrar yap yine çıkarsa kan ver inşallah
Ben görüş almak istedim tabiki doğru olan sizin dediğiniz ama çok kafa katışıyor ya bu konuda tecrübeli annelerden bilgi almak istedimYanlış anlamayın.Size muhalefetlik etmek için söylemiyorum ama, oruç tutup tutmayacağına, Doktoru veya herhangi bir din adamı karar verse daha iyi olmaz mı?
Çok teşekkür ederim Allah razı olsun akşam eşimden test istedm almış o da böyle silik çıktı yarın sabah sağlık ocağında bi kan vereceğim çıkarsa eğer önümüzdeki hafta gideyim diyorm kadın doğuma kese için bebek için kalp atışı için sürekli gitmek zor oluyor da en azından keseyi görürüm herhalde haftayaÇizgi çıkmış, bu test pozitif benim deneyimlerime göre. TebriklerYarın sabah ilk idrarla testi tekrarlayın derim, az da olsa koyulaşma varsa ya da yine çizgi çıkarsa hemen kan vermeye koşun. O da pozitif çıkarsa o zaman da hemen doktorunuzla görüşün. Hamileliğin ilk 3ayı ve son 3ayı bebek için çok önemli. Açlık da tehlikeli ama susuz kalmamak gerekiyor özellikle...
Güzel haberlerinizi bekliyoruz
Canım Dini,Din Adamından,Sağlığı da, Doktordan öğrenirsen şayet, en mantıklısını yaparsınBen görüş almak istedim tabiki doğru olan sizin dediğiniz ama çok kafa katışıyor ya bu konuda tecrübeli annelerden bilgi almak istedim
Teşekkür ederim inşallah hamileyimdir ve sağlıkla gününde alırım kucağımabence gebesiniz hayırlı olsun :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?