İdrar da gebelik testi resimli

Sizce hamile miyim

• Evet

OY: 12 100,0%
  • Hayır

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    12

Blackcat95

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
3 Ağustos 2017
903
548
53
29
Merhaba hanımlar bugün regl günüm ama şubatta doğm yaptm 23 haftalık bebeğimi kaybettim maalesef bu ay korunmayı bıraktk ama 16sından sonra bıraktk bide doğumdan sonra hiç gününde regl olmadm ilkini 33 sonrakini 42 de oldum bugün 28. Günçok istiyorum bir bebeğim olmasını varsa eğer ablasının bıraktığı acıyı hafifletebilecek tek şey bu olur sanırım. evde test yoktu bende ilk idrarımı boş kola şişesine yaptm o sonucu etkilermi acaba? İlk hamileliğimde adet günümde kabak gibi belli iki çizgiyle öğrenmiştim bu neden silik acaba. Testi atıyorum ilk 3 dk içinde çıktı bu arada

Eklentiler

• _20180528_105927.JPG
    11,6 KB · Görüntüleme: 1.345
  • _20180528_110122.JPG
    11,9 KB · Görüntüleme: 391
Bence gebesin.çizgin belli .yarın tekrarla istersen dahada belirgin çıkarsa artış var demektir.hayırlı olsun.rabbim aynı acıları hiç kimsiye yaşatmasın.sağlıcakla...

Bence gebesin.çizgin belli .yarın tekrarla istersen dahada belirgin çıkarsa artış var demektir.hayırlı olsun.rabbim aynı acıları hiç kimsiye yaşatmasın.sağlıcakla...
Çok teşekkür ederim Allah razı olsun inşallah hamileyimdir şuan bile elim ayağım titriyor doktora ne zaman gitmeliyim acaba daha çok erkendr dimi göremem sanırım kızımda bhcg 5000olmadan görünmez demişlerdi ne zaman kan vermeliyim bugün zaten niyetliyim ama oruca devam etmeli miyim?

Valla gülüm şöyle söyleyim.idrarda çıkan kandada hemen çıkıyor.çünkü bildiğim kadarı ile önce kana geçer sonra idrara diye biliyorum.ki idrarına bile geçmiş.ben adetime dediğim gibi belki 7 gün vardı öğrendiğimde idrarda çıktı.sonra gittim kan verdim acilde.gebesin dediler.doktora gittim gebeliğim doğrulandıktan sonra 6.haftada çağırdı görmek için.çünkü onun öncesi görülmüyor dediler hakikattende öyle.ben öğrenmeden bir gün önce alttan muayene olmuştum doktor bilmeden muayene ettiği halde gebeliğimi göremedi.çünkü kum tanesi kadar.6 hafta hem karından gözüktü hemde kalbini duydum.ben senin yerinde olsam yarın sağlık ocağından kan verir ona göre kendime dikkat ederdim.tavsiyemdir.

Aynen dediğinizi yapıcam teşekkürler

Valla güzel hayırlı haberlerini bekliyoruz.bir tane daha varsa yedek bir tane daha yaparmısın..aynımı çıkıyor.ben ard arda üç tane yapmıştım inanamadğım için

Aynen yapabilirsin istersen öyle yap .yarına niyitlenme idrar yap yine çıkarsa kan ver inşallah
Yanlış anlamayın.Size muhalefetlik etmek için söylemiyorum ama, oruç tutup tutmayacağına, Doktoru veya herhangi bir din adamı karar verse daha iyi olmaz mı?

Yanlış anlamayın.Size muhalefetlik etmek için söylemiyorum ama, oruç tutup tutmayacağına, Doktoru veya herhangi bir din adamı karar verse daha iyi olmaz mı?
Ben görüş almak istedim tabiki doğru olan sizin dediğiniz ama çok kafa katışıyor ya bu konuda tecrübeli annelerden bilgi almak istedim

Çizgi çıkmış, bu test pozitif benim deneyimlerime göre. Tebrikler Yarın sabah ilk idrarla testi tekrarlayın derim, az da olsa koyulaşma varsa ya da yine çizgi çıkarsa hemen kan vermeye koşun. O da pozitif çıkarsa o zaman da hemen doktorunuzla görüşün. Hamileliğin ilk 3ayı ve son 3ayı bebek için çok önemli. Açlık da tehlikeli ama susuz kalmamak gerekiyor özellikle...

Güzel haberlerinizi bekliyoruz

Çok teşekkür ederim Allah razı olsun akşam eşimden test istedm almış o da böyle silik çıktı yarın sabah sağlık ocağında bi kan vereceğim çıkarsa eğer önümüzdeki hafta gideyim diyorm kadın doğuma kese için bebek için kalp atışı için sürekli gitmek zor oluyor da en azından keseyi görürüm herhalde haftaya

Ben görüş almak istedim tabiki doğru olan sizin dediğiniz ama çok kafa katışıyor ya bu konuda tecrübeli annelerden bilgi almak istedim
Canım Dini,Din Adamından,Sağlığı da, Doktordan öğrenirsen şayet, en mantıklısını yaparsın
Ben, büyük kızıma hamileyken, 40 gün süren bir kanamam olmuştu.Ben o zamanlar bilmedim ve 1 ay orucumu tuttum. Çok Şükür kızımı sağlıklı bir şekilde dünyaya getirdim.Bayramdan 1 ay sonra hamile olduğumu ögrendim.Ramazan ayında,1.5 aylık hamileymişim megerse. Doktorunla konuş.Sağlığına engel değilse şayet, neden orucunu bırakasın ki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…