• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

idrar da begatıf cıkıp kanda hamıle oldugunu ogrenenler??

Sudminata

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
25 Aralık 2015
51
17
38
31
Ikı ay once kurtaj olmak zorunda kaldım. Bı ay sonra gunumde adet oldum. Adet gunum hıc sasmaz. Ama bu ay 10 gun gecıkmem oldu ıdrar testlerıde negatıf. Hıc bır adet belırtımde yok ıkı hafta once pembe akıntı seklınde lekelenmelerım oldu. Yerlesme kanaması dıye umıtlendım ama sonucları gorunce hayal kırıklıgına ugradım. Bu sekılde olup sonra hamıle oldugunu ogrenen arkadaslar var mı?

geçmiş olsun umarım aynı şeyleri tekrar yaşamazsınız.

Kan testi yaptırın; benim 12 geçmesine rağmen idrar testinde çıkmamıştı kan testi yaptırdım 87 küsürlü bişeyler çıkmıştı

Anladım ıkı uc gun daha bekleyıp en ıyısı kan testı yapmak ınsallah benım sonucta sızınkı gıbı olur

Benimde ilk gebeligimde 170lere cikmisti kan idrarda cikmamisti sagliksiz bi gebelikti zaten dusuk yaptm o yuzden

Benim de 5 gun gecikmem var.idrar testi negatif. Yarin cok uzun yorucu ve 21 aylik oglumla basbasa yola cikacagiz. Valizlerle oglani tek basima tasiyacagim ve hava basıncı... Eger hamileysem dusecek diye tedirginim...

5 gun gecmis olmasina ragmen idrarda cikmaz miydi ki? Kafam cokk karisik

Back