- 26 Kasım 2024
- 51
- 7
- 1
- Konu Sahibi ozge5655096
Ben 1 haftalik gebeyim.beta hcg değerim 7.50 ama bugünkü idrar kasedinde tek bordo çizgi var.Manası nedir.Acil yardımmm
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
resim ekler misinizBen 1 haftalik gebeyim.beta hcg değerim 7.50 ama bugünkü idrar kasedinde tek bordo çizgi var.Manası nedir.Acil yardımmm
Buyrunresim ekler misiniz
1 haftalık olduğunu nereden çıkardınız? So
1 haftalık olduğunu nereden çıkardınız? Son adet tarihine göre hesaplanır o
n adet tarihine göre hesaplanır
16 kasım da adet gördüm en son doktor beta hcg yaptı ben burda uydurmuyorum değer 7.50 şuan1 haftalık olduğunu nereden çıkardınız? Son adet tarihine göre hesaplanır o
1 haftalık olduğunu nereden çıkardınız? So
1 haftalık olduğunu nereden çıkardınız? Son adet tarihine göre hesaplanır o
n adet tarihine göre hesaplanır
Uyduruyorsun demedim 1 haftalık gebelik tabiri yok aman neyse ok16 kasım da adet gördüm en son doktor beta hcg yaptı ben burda uydurmuyorum değer 7.50 şuan
Bu testler zaten minimum 50 değeri vs görüyor aşağı yukarı 7 değeri görmesi çok mümkün değil
Ablacım değer 7.50 daha ne olsun istiyorsun doktor gebesin dedi Koca okumuş insan yalan mı diyecekUyduruyorsun demedim 1 haftalık gebelik tabiri yok aman neyse ok
Ben sana hamile değilsin demedim 1 haftalık gebelik diye bir tabir yok dedim. Evet hamilesin ama haftan 1 haftalık değil bundan bahsediyorumAblacım değer 7.50 daha ne olsun istiyorsun doktor gebesin dedi Koca okumuş insan yalan mı diyecek
Laf anlatmaya çalışmayın uzar gider bu konu böyle ajsjdjfjfjBen sana hamile değilsin demedim 1 haftalık gebelik diye bir tabir yok dedim. Evet hamilesin ama haftan 1 haftalık değil bundan bahsediyorum
siz 14 kasımda düşük yapmışsınız bu 7.50 hcg düşükteki gebeliğinizden kalmış olabilir beta hcg düşükten sonra yavaş yavaş sıfırlanır beta düşükten sonra hcg takibi yaptınızmı ?Ben 1 haftalik gebeyim.beta hcg değerim 7.50 ama bugünkü idrar kasedinde tek bordo çizgi var.Manası nedir.Acil yardımmm
Bacım git erken gebelik testi yap yada git kan ver baktır yahu. soru sormuşsun insanlar burada sana yardımcı oluyor diyor ki 1 haftalık gebelik yoktur sen kendin sorup kendin cevap veriyorsun.Ablacım değer 7.50 daha ne olsun istiyorsun doktor gebesin dedi Koca okumuş insan yalan mı diyecek
Haklısın en iyisi yaşayarak öğrensin ne diyimLaf anlatmaya çalışmayın uzar gider bu konu böyle ajsjdjfjfj
Yorumlarına baktım geçen 7.50 cuma düşmüş betası 3 küsüre muhtemelen beta anca düşüyor. Neden ısrarla hamileyim diyor acaba bu bilgisizliğe şu an aşırı şaşkınım13 Kasım da düşük yapmışsınız. Kanamanız ne zaman bittide yumurtlama görüp hamile kalıp bide testte çikacak kadar zaman geçti. Değerler daha normale gelmemiş olabilir. Testi ne zamn yaptınız. 10 haftalık mış yaptığınız düşük. Kanda ve idrardan daha atılmamış olabilir. Yarin sabaha elinizde test varsa deneyin. Yada yine kan verin. Kanı ne zamn verdiniz. Eğer 7.50 den yüksek se hamilesiniz. Düşükse değilsiniz.
siz 14 kasımda düşük yapmışsınız bu 7.50 hcg düşükteki gebeliğinizden kalmış olabilir beta hcg düşükten sonra yavaş yavaş sıfırlanır beta düşükten sonra hcg takibi yaptınızmı ?
Offf insan hayret ediyor13 Kasım da düşük yapmışsınız. Kanamanız ne zaman bittide yumurtlama görüp hamile kalıp bide testte çikacak kadar zaman geçti. Değerler daha normale gelmemiş olabilir. Testi ne zamn yaptınız. 10 haftalık mış yaptığınız düşük. Kanda ve idrardan daha atılmamış olabilir. Yarin sabaha elinizde test varsa deneyin. Yada yine kan verin. Kanı ne zamn verdiniz. Eğer 7.50 den yüksek se hamilesiniz. Düşükse değilsiniz.