Gebeliğe Hazırlık İdrae testim pozitif, adetim 3 gün gecikti, internette şöyle bişy okudum idrarda pozitif çıkıp kanda negatif çıkan bayanlar olmuş. Benimde öyle midir

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
İntenrtte bayanlar yazmış idrar testim pozitif çıktı kan testi negatif çıktı yazmışlar yoksa bende de mi böyle oldu kan sonuçlarım yarın çıkacak adetim 3 gün flan gecikti

İnternete çok bakmayın benim testte silik çıkmıştı kan tahlilerimde de pozitif çıktı inşallah hamilesindir Allah hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin

Kız hamilesin hemde çok koyu kalp.atışlarını biye duyabilirsim

Sizce bu değer yükselişler nasıl? İnternette 5 haftalık flan okuyorum arkadaşların sonuçları baya yüksek çıkmış ben gittiğimde bana 4 haftalık flan demişlerdi
O döllenmeyle alakalo birşey.. Geç döllenmedir.
Herkes hamileliği farklı vi kendine özeldir.. Başkalaryla kendini asla kıyaslama.. Değer artışın çok iyi.. Bu güzellikte devam edecektir
. Bak mesela benim bir arkadaşım.kalp atıyını 6..haftasında.duymuştu diğeri şuan 7 haftalık hamile.haftaya kalp.atışı.için gidecek.
Kişiden kişiye değişir

Çok teşekkür ederim inşallah böyle devam eder

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…