• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık İdrae testim pozitif, adetim 3 gün gecikti, internette şöyle bişy okudum idrarda pozitif çıkıp kanda negatif çıkan bayanlar olmuş. Benimde öyle midir

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

prensessmbb

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
6 Temmuz 2020
29
16
3
IMG_20200706_212555.webp

İntenrtte bayanlar yazmış idrar testim pozitif çıktı kan testi negatif çıktı yazmışlar yoksa bende de mi böyle oldu 🥺🥺 kan sonuçlarım yarın çıkacak adetim 3 gün flan gecikti

İnternete çok bakmayın benim testte silik çıkmıştı kan tahlilerimde de pozitif çıktı inşallah hamilesindir Allah hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin🙏

Kız hamilesin hemde çok koyu kalp.atışlarını biye duyabilirsim

Sizce bu değer yükselişler nasıl? İnternette 5 haftalık flan okuyorum arkadaşların sonuçları baya yüksek çıkmış ben gittiğimde bana 4 haftalık flan demişlerdi
O döllenmeyle alakalo birşey.. Geç döllenmedir.
Herkes hamileliği farklı vi kendine özeldir.. Başkalaryla kendini asla kıyaslama.. Değer artışın çok iyi.. Bu güzellikte devam edecektir
. Bak mesela benim bir arkadaşım.kalp atıyını 6..haftasında.duymuştu diğeri şuan 7 haftalık hamile.haftaya kalp.atışı.için gidecek.
Kişiden kişiye değişir

O döllenmeyle alakalo birşey.. Geç döllenmedir.
Herkes hamileliği farklı vi kendine özeldir.. Başkalaryla kendini asla kıyaslama.. Değer artışın çok iyi.. Bu güzellikte devam edecektir
. Bak mesela benim bir arkadaşım.kalp atıyını 6..haftasında.duymuştu diğeri şuan 7 haftalık hamile.haftaya kalp.atışı.için gidecek.
Kişiden kişiye değişir
Çok teşekkür ederim 🌸 inşallah böyle devam eder

Back