- 6 Temmuz 2020
- 29
- 16
- 3
- Konu Sahibi prensessmbb
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Çok istiyorum istemez olur muyum böyle şey okuyunca moralim bozulduNe güzel işte mis gibi hamilesinizİstemiyomusunuz yoksa
İnşallah hamileyimdirİnternete çok bakmayın benim testte silik çıkmıştı kan tahlilerimde de pozitif çıktı inşallah hamilesindir Allah hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin![]()
Kan versen daha iyi olmazmı
Merhaba kan değeriniz ne cıktı? Test baya koyu çünküİnşallah hamileyimdir
Merhaba ilk kan testim 270 çıktı, iki gün sonra bir daha kan testi yaptıklarında 724 çıktı çok şükürMerhaba kan değeriniz ne cıktı? Test baya koyu çünkü
Sizce bu değer yükselişler nasıl? İnternette 5 haftalık flan okuyorum arkadaşların sonuçları baya yüksek çıkmış ben gittiğimde bana 4 haftalık flan demişlerdiKız hamilesin hemde çok koyu kalp.atışlarını biye duyabilirsim
O döllenmeyle alakalo birşey.. Geç döllenmedir.Sizce bu değer yükselişler nasıl? İnternette 5 haftalık flan okuyorum arkadaşların sonuçları baya yüksek çıkmış ben gittiğimde bana 4 haftalık flan demişlerdi
Çok teşekkür ederimO döllenmeyle alakalo birşey.. Geç döllenmedir.
Herkes hamileliği farklı vi kendine özeldir.. Başkalaryla kendini asla kıyaslama.. Değer artışın çok iyi.. Bu güzellikte devam edecektir
. Bak mesela benim bir arkadaşım.kalp atıyını 6..haftasında.duymuştu diğeri şuan 7 haftalık hamile.haftaya kalp.atışı.için gidecek.
Kişiden kişiye değişir
Değeriniz çok.iyi, pozitif düşünün, güzel olacak.her şey inşallah, sağlıkla.alicaksiniz bebeğiniziMerhaba ilk kan testim 270 çıktı, iki gün sonra bir daha kan testi yaptıklarında 724 çıktı çok şükür
Amin çok teşekkür ederim Allah razı olsunDeğeriniz çok.iyi, pozitif düşünün, güzel olacak.her şey inşallah, sağlıkla.alicaksiniz bebeğinizi![]()