ban lanmıyacam
ban lanmıyacam
ban lanmıyacam
Eski ekşınlı günleri özledim beaa yaa:)))
muneden korktugum kadarevdeki kocamdan korkmuyom vallahaaa
Alt tarafı 2gün yahu
hafta içine denk geldimi iş yerinde çok sıkılıyorumpatron duymasın
iki gün kısa ama kk için uzun bir süre valla
Ne kadar alışmışız buraya öyle,uzak kalıncada ahh ahhhh diyoruz,bide dilimizi tutabilsek ne güzel olacak ta.
birde ban lıyken konular bir atraksiyonlu oluyor
yazamıyorum yaaa kuduruyorum resmen
ban lanmıyacam
ban lanmıyacam
ban lanmıyacam
Ceza alacaz diye görüşlerimizi bildirmeyelim mi?Ne kadar alışmışız buraya öyle,uzak kalıncada ahh ahhhh diyoruz,bide dilimizi tutabilsek ne güzel olacak ta.
Ceza alacaz diye görüşlerimizi bildirmeyelim mi?
Biz bu hikayeleri yıllar önce dinlemiştik. Neymiş ''Bir verip, beş alacaz.'' diye beyanatlar verilmişti. Acaba kaç verdik kaç aldık. O dönemde bir şair ''Çocukları kürtaj ile öldürdük yerlerine peşmergeyi doldurduk.'' şeklinde bir şiir yazmıştı.
Bazıları diyor ki ''Ben çok seviyorum.'' Seven 4-5 tane evine götürsün baksın.
O insanlarla empati yapınca çok haklılar evlerinde durup ölmeyi bekleyeceklerine en güvenli limana siginiyorlar bende hiç hoşnut değilim bu konudan ama yapabilecekleri hiçbirşey yok..İki bebegim var onların kılına zarar gelse neler yapabileceğimi ben bile bilmiyorum onlarda anne baba ve evlatlari için canlarını verirler ama tepelerinden aşağı atılan bombalara engel olamiyorlar..bir yandan da suriyenin tek komşusu türkiye değil diğer Arap ülkeleri niye kabul etmiyor diye deliriyorum..kısacası aşığı tükürsem sakal yukarı tükürsem bıyık
Azıcık insan olsunlar yabiz zaten zamanında üstümüze düşeni yapmışız siz yarım bardak suyun üstüne 1 sürahi su dökerseniz heryer batar taşar mahvolur. İstemiyorum gelmesinler Türkiye Cumhuriyeti ve vatandaşları olarak üstümüze düşen ne varsa misli misli yaptık.
Kendi çocuklarımıza bakamazken onların 8 10 tane çocuklarına baktık. Yeter kardeşim ya yeter taş olduk çatladık istemiyorum istemiyoruz
Bunlar da Davutların Ahmet'in Suriyesizleştirtiklerinden mi olacaklar?O insanlarla empati yapınca çok haklılar evlerinde durup ölmeyi bekleyeceklerine en güvenli limana siginiyorlar bende hiç hoşnut değilim bu konudan ama yapabilecekleri hiçbirşey yok..İki bebegim var onların kılına zarar gelse neler yapabileceğimi ben bile bilmiyorum onlarda anne baba ve evlatlari için canlarını verirler ama tepelerinden aşağı atılan bombalara engel olamiyorlar..bir yandan da suriyenin tek komşusu türkiye değil diğer Arap ülkeleri niye kabul etmiyor diye deliriyorum..kısacası aşığı tükürsem sakal yukarı tükürsem bıyık