Salon ve Günlük Oda Dekorasyonu İDER Mobilya?

Salon ve günlük odalarınızın dizaynı, dekorasyonu ve tavsiye yorumları

Bebegimle

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
29 Mayıs 2012
1.269
121
ider mobilya hakkında ne düşünüyorsunuz kızlar sizce iyimi mobilyalari yillarca kullanabilicek bir marka mı?

ider mobilya hakkında ne düşünüyorsunuz kızlar sizce iyimi mobilyalari yillarca kullanabilicek bir marka mı?

ben iyi diye duydum canım hatta evimin koltuklarını oraya yapan kişiden özel yaptırdım yani bütün ürünleri kendisi veriyodu tanıdığımızdı hazır aldıklarımdan daha çok memnunum kaliteli yapyolar.

ben iyi diye duydum canım hatta evimin koltuklarını oraya yapan kişiden özel yaptırdım yani bütün ürünleri kendisi veriyodu tanıdığımızdı hazır aldıklarımdan daha çok memnunum kaliteli yapyolar.

sagol cnm tsk ederm

ben masa ve tv ünitemi aldım. şimdilik memnunum. fakat koltuk takımları nasıl bilmiyorum.

bence ınegöle gidebilirsen gür mobilyaya git hem uygun hem kaliteli hemde modern mobilyalar var ödemelerde de kolaylık saglıyorlar

siteden de bakmak istersenızz www.gurmobilya.com.tr

truva tv ünitesi ve yemek odasını almıştım memnunum. koltuk takımı ayağı plastik olduğundan çat kırıldı az kullanımda. yatak odası sürgüleri bozuk.. kısaca ne iyi ne kötü orta halli bir firma. ekonomik ayrıca

X