• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bakıcı, Kreş, Oyun Ablası İdealtepe cocuk bakıcısı arıyorum

Çocuğunuzun bakıcı veya kreş deneyimleri, önerirler, tavsiyeler, karşılaşılan problemler, oyun ablaları ve oyun grupları

sun74

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
10 Şubat 2010
4
0
86
İstanbul
merhabalar,
2 yasında kızıma bakacak tecrubeli referanslı yakın cevrede oturan bakıcılar arıyorum.
iyi gunler.

canım kadıkoyde oturan arkadasımın annesı bu ısle ılgılenıyor
buyuttugu cocukların cocuklarına bıle bır donem baktı
oldukca tecrubelı
ıstersen telefon numarasını verebılırım ozelden

ben yeniyim ozelden nasıl mesaj atılıyor.kadıkoyun neresinde acaba?uzaksa zor olabilir.
tesekkurler.

Maltepe'de oturuyorum, üniversitede 3. senem ingilizce bölümündeyim. Annemle beraber çocuk bakmak istiyorum. Çocuklarla iletişimim oldukça iyi. Çocuğa annem bakacak, ben ise okuldan geldiğim süre içinde ilgileneceğim. aile tarafından istenirse ıngilizce eğitimi de verebilirim. Zaten cumartesi günleri bir kursta part time küçük çocuklara dil öğretiyorum:) Eğer iyi bir şekilde çocuğunuzun bakımının yanı sıra dil de öğrenmesini istiyorsanız görüşelim. Ancak çocuğa kendi evimizde bakmak istiyoruz.

Idealtepede oturan bayan;cocuk bakicisi ariyormussunuz,ben maltepe sahilde oturuyorum,siza yakin sayilirim eger sizde uygun görürseniz bu konuda konusabiliriz.

Merhaba ılanızla ılgılenmekteyım ben maltepe zümrütevlerde oturmaktayım ilgilenirseniz telefon numaram 05459790545

Merhaba ılanızla ılgılenmekteyım 22 yasında cocuk gelısımını okuyorum dısardan ılgılenırsenız numaram 05459790545

Back