Ideal kilo için doğal taşlar

nurdi19

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
19 Temmuz 2010
24
3
LABRADORİT TAŞI
ÇAKRA: Boğaz,Üçüncü Göz ve Taç
FİZİKSEL ETKİLERİ
Sindirim sistemini destekler,özellikle mideyle ilgili düzensizlikleri giderir.Rahatlamamıza ve uyumamıza yardım eder.Göz ve beyindeki hasarları iyileştirir.Rüyaları hatırlamaya yardım eder.Metabolizmayı düzenler,hormanları dengeler.Hücrelerin besinleri dengeli bir şekilde ayrıştırmasını ve vücuda aktarmasını sağlar,böylece ideal kiloya kavuşulmasına yardım eder.Bağışıklık sistemini yeniden oluşturur ve güçlendirir.Soğuk algınlığı,gut hastalığı ve romatizmada tedaviyi destekler.Adet dönemindeki gerginliği giderir.Kan basıncını düşürür.Daha iyi odaklanmayı ve konsantre olmayı sağlayacak olan içsel sükuneti sağlar,stresi giderir.Bu özelliği dolayısıyla, örneğin sınavlar gibi yoğun dikkat gerektiren durumlarda kullanılması faydalıdır.
RUHSAL ETKİLERİ
Zihnimizde bizi sınırlayan şeyleri aşmaya ve yeni keşifler yapmaya yardım eder. Ruhsal bakımdan gelişme amacıyla kullanılır. Kişinin geçmişini ve güncel yaşantısını içsel gözünü aktif hale getirerek çözümlemesine yardım eder.Kişide hayret verici metafizik yetenekler geliştirir,bu nedenle bu taşı taşıyanın sihirli güçlere sahip olduğuna inanılır.

UNAKİT TAŞI
ÇAKRA: Kök ve Kalp
FİZİKSEL ETKİLERİ
Çoğu hastalığın iyileşme sürecini destekler,hastanın eski sağlığına dönme sürecini hızlandırır.Üreme sistemini tedavi eder,kilo alımına karşı bedeni tetikte tutar.Sağlıklı bir hamilelik süreci ve doğum için çok faydalıdır.Kalbi ve dolaşım sistemini uyarır.Saç ve deri sağlığı için kullanılması tavsiye edilir. Elektromanyetik enerji salan cihazların yanına koymak suretiyle elektromanyetik kirlilik etkilerini azaltır.
RUHSAL ETKİLERİ
Görüş,görme gücü ve vizyon taşıdır.Üçüncü göz çakranıza koyduğunuzda görüş kabiliyetinizi ve içsel gözünüzün açılmasını ve kendinizi bu yönde geliştirmenizi sağlar.Unakit nazik bir şekilde çevresine enerji yayar.Dengeleyici özelliklere sahip bir taştır.Üzerimizdeki duygusal, zihinsel ve ruhsal etkileri birleştirerek kendimizi merkezde bulmamıza yardım eder.Bu özelliğinden dolayı huzur ve mutluluk arayan kişiler için harika bir taştır.Kişinin ruhsal olarak kendini geliştirmesini ve geçmişte yaşadığı olumsuzlukları hatırlamasını engelleyerek,kişiyi geçmişte yaşamaktan kurtaran,şimdiki anı yaşamasını sağlayan bir taştır.Gelişmemize engel olan,kendimizden kaynaklanan zihinsel engellerimizden kurtulmamıza yardımcı olur.Duygusal, zihinsel, ruhani ve fiziksel sorunların kaynağını farketmemizi sağlayarak bunları iç huzurumuza tehdit olmadan önce çözebilme imkanını sağlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…