• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İdeal ilişki sıklığı ne olmalı sizce?

Loranne

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
30 Nisan 2017
280
225
103
Merhaba kızlar,
Elbette kişinin isteğine ve yapısına göre değişir ama evlilikte önemli bir konu. Kimsenin özel hayatını merak ediyor değilim, sadece kişiden kişiye değişse de normalinin aşağı yukarı ne sıklıkta olması gerektiğini öğrenmek istiyorum. Yeni evli olunca ister istemez abartıp abartmadığını, neyin normal olduğunu merak ediyor insan. Fikri olan var mı?
(Not: Konuyu cinsellik başlığına açmam daha mı uygun olurdu bilemedim.)

cinsellik bolumune istesenizde konu açamazsiniz zaten pro uyeler açabiliyor sadece oraya
yoksa herkes uye olup geliyor ilk is cinsellikle ilgili konu açiyor sekil 1 ada goruldugu gibi :)

ayda toplam 7 bana bazen çok geldı.düz duvara tırmandıracak gıdalarla 14 e çıkabılır.çocuk ısteyınce daha sık yapılır.kımısı cınsellığı boş vakte sıgdırır. kımının olmazsa olmazıdır. kısaca her çıftte farklı.bırı bırınle karıştırarak yadırganmamalı bır sorun sıkıntı varsa hıssedılır. ılışkı sıklığı standartı aranıp cnsellıkten bırbırınden soğumamalı

4 yıllık evliyim bır cocugum var haftada 1 bazende 2
oluyor cocuktan vakit buldukça falan bende hep merak etmişimdir bu konuyu

haydar dümen haftada 2 ideal diyo

ayda toplam 7 bana bazen çok geldı.düz duvara tırmandıracak gıdalarla 14 e çıkabılır.çocuk ısteyınce daha sık yapılır.kımısı cınsellığı boş vakte sıgdırır. kımının olmazsa olmazıdır. kısaca her çıftte farklı.bırı bırınle karıştırarak yadırganmamalı bır sorun sıkıntı varsa hıssedılır. ılışkı sıklığı standartı aranıp cnsellıkten bırbırınden soğumamalı

4 yıllık evliyim bır cocugum var haftada 1 bazende 2
oluyor cocuktan vakit buldukça falan bende hep merak etmişimdir bu konuyu
Çok teşekkür ederim :) Sanırım bir süre sonra belli bir rutini ya da düzeni oluyor.

Back