İddia yüzünden boşanıyoruz

XxpapatyaxX

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
10 Ocak 2021
10
3
34
Merhaba arkadaşlar 4 senelik bir evlilik geçirdim eşim iddia yani sanal kumar bagımlısı elimden ne gelirse yaptım fakat vazgecmıyor. Israrla oynamaya ve ben bırakamam demeye devam edıyor borcları bir sekılde eşim tazmınat aldıgında kapatmıstık yemınler etti oynamayacagına ama yine borc yaptı en sonundada bana kredi cektirmeye calıstı fakat ben cekmedım bu yüzden tartıstık ve aılemın evıne gelıp bosanma davamı actım. Aranızda aynı konulardan sıkıntı yaşayan oldumu hala cok pişman oldugunu söyluyor yazıyor fakat benım ınancımda gücümde kalmadı boşanmakta kararlıyım. Kumar yuzunden ne evde huzur ne bereket hıcbırsey kalmadı hep aklı orada oldugu ıcın hergun bu konuyla alakalı kavga eder olduk artık son carem buydu hersey güzel olabılırdı severek evlenmıstık ama sevgide yetmedı bu hastalıga malesef vazgecıremedım.

En doğru kararı vermişsiniz, asla değişmeyecekti eşiniz. Sadece ara ara değişmiş gibi yaparak borçları katlamaya devam edecekti. Çocuk yoktur umarım, sakın geri adım atmayın. Bu işin sonu yok malesef

Cocuk yok evet. Cok cabaladım elımden gelen herseyı yaptım iyi yada kötü şunuda yapsaydım olurmuydu dıyebılecegım hıcbırsey kalmadı ve sonunda tükendım. bazen kendımı yalnız ve mutsuz hıssedıyorum ama evdeykende böyleydı dıyorum zaten huzur yoktu bu sekılde avutuyorum kendımı arkamda duran dag gibi aılem var şükürler olsun.

Zor olur ama atlatacaksınız, aileniz ve çocuk olmaması en büyük şansınız. Umarım bundan sonraki hayatınız huzurla geçer

Geçmiş olsun. O kumar batağından asla çıkılmıyor. Bıraktım der gizli oynar. Asla da kumar borcu bitmiyor. İyi yapmışsınız ayrılmakla. Sevgi de bir yere kadar.

Geçmiş olsun. O kumar batağından asla çıkılmıyor. Bıraktım der gizli oynar. Asla da kumar borcu bitmiyor. İyi yapmışsınız ayrılmakla. Sevgi de bir yere kadar.
Yazmaya devam etsen ınanın birsürü sey var yani kumar yuzunden yapmadıgı hata kalmadı sürekli aynı dönguye girmekten cok yoruldum. Yalan güvensızlık bunlar ısın ıcıne girince çirkin bir hal almaya basladı ben kendı yapmadıgım ve ınsanlarda hata olarak görup arkadas bıle olmadıgım seylerı eşimde görünce iyice kendımı gerı cektim insan kalbıne anlatamıyor bazen ama sonunda anlatmaya ve üzerinde durmaya karar verdım . Zorla verdirtti sagolsun

Seni çocuk yapmadigin için bin bosandigin için de milyon kez tebrik ederim. Vicdanına oynamasına izin verme. Avukat dışında iletişim.kanallarini kes.

tesekkur ederım. Bizi gücsüz gördukce üzerimize oynuyorlar malesef sevgı tek taraflı olmuyor sevıyorum asıgım dıyor ama düşünce sıfır nasıl olsa karım sevıyor benı bırakmaz ben ıstedıgımı yapıyım dunyasında yasayan bir adamla ne kadar sürebılırdıkı. Şimdi o aglıyor uzuluyor ama cok gec

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…