iddetli kask ars

esen55

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
11 Haziran 2008
121
0
96
41
Sinop
kızlar merhabalar. Normalde adet olmadan önceki 1 gün veya adet olacağım gün kasıklarım ağrırdı ama son iki aydır adet olmadan 4-5 gün önce şiddetli kasık ağrım oluyor öyle bir ağrı ki yürüyemiyorum..sizce bu neden kaynaklanır, geçen ay hamileyim sanmıştım ondandır diyordum ağrı ama bu ay da aynı şey şiddetli bi kasık ağrım var. Sizce bu neden kaynaklanır bi de adet tarihlerimi aşağı yazıcam düzenli mi diye bi bakarmısınız lütfennn..

18 ekim, 15 kasım, 13 aralık, 12 ocak, 4 şubat, 6 mart

Şimdiden teşekkürler

adet tarihlerin normal görünüyo cnm,kasık ağrılarınında adetten kaynaklandığını tahmin ediyorum çünki her zaman olmasada benimde bazen adet öncesinde ayni şekilde ağrı oluyo......

peki bu ağrılar fazla erken değilmi . Benim normalde ne zaman adet olmam gerekir bu ay ?

bence adet döneminde bir ultrasona git derim eğer yumurtalıklarda iltahap varsa bu da ağrı yapıyor olabilir

cnm bazen ağrılar daha erkende olabiliyo,yukarıdaki tabloya göre nisan 4veya5 olabilir,ama endişe duyuyorsan bir dr,a görünmende fayda var....

muhtemelen aşırı iltahabınız var. bol su için ama kesinlikle doktora gidin...

benimde adet olmadan 1 hafta önce başloyo kasık ağrılarım iltihabın belirtilerini bilmiyorum canım yaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…