Mrblar.ben 9 yillik öğretmenim.eşim branşçi 2 yil önce memleketimize 40 km uzakta bir okula sirayla geldik.Müdurümüz geliş gidiş yapan öğretmenlere hep yanli davraniyor.okulumuzda yaklaşık 30ugeçik personel var 4 hademesi ve memuruyla birlikte.Kendi köylüleri olan öğrermenlerden 2 tanesi hiç nobet tutmaz.Ama hiç.Onlara hiç birşey demez ve yapmaz.Teog günleeinde 2 gün gelmwdi bir tanesi.ekdersi falan full yatti.Hizmetlileri bahçede 3 kere sigara içerken uyardim.Memur birinde odasinin penceresinden sigara içti aşağıya firlatti teneffüsteyken.bunlari dile getirdiğimizde hiç bir şey yapmiyor.Konu bizle alalali birşey olunca üstüm\ze geliyor.Seviyeyi düşuruyor.Mesela hizmetli kaloriferi hep geç yakar.gwçen yil hicam çocuklar üşüyor ders işleyemiyoruz etkinliğinibitiren kalorifwre yapişiyor ben bilw kaloriferden ayeilamiyorum yazdim watsap grubuna.Kendi fotosunu koymus kalorifere yaslanarak.Isi yeterli ben ısınıorum
Beğenmeyen tayim istesin yazmiş.karda arabamizi kaydirdik birinde.8 aylik hamileydim.Fotofrafini çekip watsupa attim.bir geçmişsun bile demeden akilliolun yavaş sürün ya da çaliştiğiniz yerden ev tutun yazmiş.ki çokkar yağmişti.kendi koyluleri teşref edipokula bile gelmwdi.raporsuz sevksiz.daha neler neler.Daha bir suru şey.yeri geldikçe anlatir~m.Ha bu arada ben ve birkaç arkadaşimiz o şunuyapiyobu yapmiyo diye kimseyi baz almiyoruz.Dera giriş çıkişimiza dikkat wdiyoruz.Nöbetlerimizi tutuyoruz.Öğrencilerimizle ilgileniyoruz.Yalakalık yapmadığimiz ve geliş gidiş yaptığımız için birnumuzdan aliyor.bizle gelip gidwn bi arkadaşa arkasindan çok konuştu.Ben ona göstercem.ben onuşoyle yapcam diye.olulla ilgisizlikle itham etti goreve başladiği andan itibaren.ki en az benim kadar ilgiliydioğrencilerine.Hamile bor oğretmen için beden eğitimonde arabasina oturuypr.diye uğrasılsa uğrasılir gerekirse çocuğubile duşürülür dedi.daha neler neler.Ben şimdibu mudurle nw yapabilirim
Şimdiliknöbet turmayanlaeı veya istiklal marşina gelmsyenleri veya mudurunmeaaidwn önce okulu terk etmesini tutanakliyorum.Bana.fikir verebilir misiniz.O okulu oralı olan kişilerin çiftlik gibi kullanmalar~na dayanamıyorum.