İdarecilerden yardım

• Konu Sahibi pippi_langstrumpf
  • Başlangıç Tarihi
P

pippi_langstrumpf

Ziyaretçi
Mrb ben müdürümü çok seviyorum fakat yönetmeliğe uygun davranmıyor. Şöyle anlatayım okulumuzun öğrenci pansiyonu var. Belletici öğretmen dışında öğretmen sürekli olarak kalamaz. Fakat bi arkadaşa izin verdi. Oraya taşındı ve oraya taşınan kişi benimle çok uğraşıyor çocuk gibi ben şikayet ediyo. Canımı çok yaktı. Bende onun orda kalmasını istemiyorum müdürüme onun orda kalmasının yönetmeliğe aykırı olduğunu gösterdim. Müdürümse şikayete gidebilirsiniz ben kendimi savunabilirim dedi. En çok zararı siz görürsünüz dedi. Bu durumda bana ne olabilir ki? Ben O kızın yurttan çıkarılmasını istiyorum müdürümüz kabul etmedi.. Sanrm Mebe gideceğim. Fakat onlarında müdürün tarafını tutma gibi bi durumları var mı? Ne yapabilirim

bizde de kalan olmuştu,ama böyle bir sorun yaşamadık tabi.Bence okulunu,müdürünü şikayet etme,yüzyüze bakıyorsunuz.O insanı görmemezlikten gel.Zaten haftada 1,belki 2 gün kalıyorsundur,önemseme

yönetmelikte öyle bir madde var fakat.gecici kayıt ögrenci yakını vb bahanelerle barındırabilir bencede görmezden gel..yüz göz olma derim

X