İdararla yapılan gebelik testine kan damlatınca sonuç doğrumu cıkar

Biraz silik bir pozitif çıksa bile nasıl görünecek ki?kıpkırmızı olmuş gösterge.
Pozitif olsa bile anlayamayız böyle 🤦🏻‍♀️

Pozitif olan İDRAR testini atsana canım buraya bizde görelim
17270396109306029864697855291664.jpg

İki gebelik geçirdim ve hayatımda 3 idrar testi yaptım. 3'ü de doğru sonuç verdi. Öyle pahalı testler değillerdi ya da erken gebelik testi. Macera aramaya gerek yok bence. Ama siz bilirsiniz tabii yani ne diyeyim ki daha doğru olduğuna inanıyorsanız devam.

Allah analı babali büyütsün ablacığım keşke benim de idrar testlerim doğru olsaydı şu anki testler hepsi yanlış gösteriyor ben anlamıyorum ya önceden 5.06 yıl öncesine dönersek testler doğruydu ben de hiç yanılmadım ama bu sene aldığım her test pozitif kan veriyorum negatif çözemedim gitti özellıkle erken gebelik testi çoğu herkes hüsrana uğruyor bence en iyisi gidip sağlık ocağına kan tahlili versin bunu da ilk defa gördüm kan damlatarak yorumları okumaya gelmiştim ilgimi çekti senin yorumuna cevap vermek istedim bana da dua et abla 🙏❤️

Hamile olmayı istiyorum o yüzden karistirdim idrarla kanı yaptım bekliyorum sonucunu doğrumu diye paylaşmak isteidm
Gebelikle ilgili o kadar şey araştırdım. Kocakarı yöntemleri dahil. Bir ara kafayı çok takmıştım😄😄 ama hiç böyle bişey duymadım görmedim denemedim🙄 kan tahlilinin nasıl yapıldığı hakkında bir fikriniz var mı?
Sorunuza gelince kan damlattığınız için doğru sonuç vermez

the walking dead senaristleri mi önerdi ablacım bunu sana ajsjsjjs başta başlığı anlamadım, gebelik testini kırmızı görünce kan mı işedin dedim asjsjs
hayırlı olsun :emir_bebek:
Sesli güldüm ya 😅😅 başlığı görünce ben sırf yorumları okumak için girdim desem hani değdi de girdiğime 😅😅😅

X