Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Pozitif olan İDRAR testini atsana canım buraya bizde görelim
Eki Görüntüle 3481596
Şuanda sonuc böyle biyerde duymuştum böyle yapanlar vardı.
Ay insallah negatiftir. Yazik sabiye. Kimse boyle bir anneyi hak etmiyor.Eki Görüntüle 3481596
Şuanda sonuc böyle biyerde duymuştum böyle yapanlar vardı.
İki gebelik geçirdim ve hayatımda 3 idrar testi yaptım. 3'ü de doğru sonuç verdi. Öyle pahalı testler değillerdi ya da erken gebelik testi. Macera aramaya gerek yok bence. Ama siz bilirsiniz tabii yani ne diyeyim ki daha doğru olduğuna inanıyorsanız devam.
Gebelikle ilgili o kadar şey araştırdım. Kocakarı yöntemleri dahil. Bir ara kafayı çok takmıştım ama hiç böyle bişey duymadım görmedim denemedim kan tahlilinin nasıl yapıldığı hakkında bir fikriniz var mı?Hamile olmayı istiyorum o yüzden karistirdim idrarla kanı yaptım bekliyorum sonucunu doğrumu diye paylaşmak isteidm
Malesef pozitif inşallah senin olmaz çocuğun böyle bişey demeye hakkin yokAy insallah negatiftir. Yazik sabiye. Kimse boyle bir anneyi hak etmiyor.
Sesli güldüm ya başlığı görünce ben sırf yorumları okumak için girdim desem hani değdi de girdiğimethe walking dead senaristleri mi önerdi ablacım bunu sana ajsjsjjs başta başlığı anlamadım, gebelik testini kırmızı görünce kan mı işedin dedim asjsjs
hayırlı olsun
kız daha 18 yaşındaymış ve bunun doğruluğuna inanıyor. hamile olduğuna üzülsem mi sevinsem mi bilemedim aksksksSesli güldüm ya başlığı görünce ben sırf yorumları okumak için girdim desem hani değdi de girdiğime
Ben 3 yıldır uğraşıyorum bazılarının da hemen oluyor işte ne demeli bilemedimkız daha 18 yaşındaymış ve bunun doğruluğuna inanıyor. hamile olduğuna üzülsem mi sevinsem mi bilemedim aksksks
Kız daha elinin kınası solmamış, ne acelen vardı, annelik ömür boyu, bir daha cocuklarını evlendirince 2 kişi olabılırsınız ancak
Sağlıkla sıhhatle kucağınıza alınBen 3 yıldır uğraşıyorum bazılarının da hemen oluyor işte ne demeli bilemedim
İnşallah teşekkür ederimSağlıkla sıhhatle kucağınıza alın