- 29 Ekim 2019
- 200
- 76
Eki Görüntüle 3481596
Şuanda sonuc böyle biyerde duymuştum böyle yapanlar vardı.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Eki Görüntüle 3481596
Sorumun cevabı bu değil. Kan tahlili hiç değil. 18 yaşında bu cahillikle hamile kalmak için acelen neKan tahlili gibi iste
Supernatural gibi maşallahHamile olmayı istiyorum o yüzden karistirdim idrarla kanı yaptım bekliyorum sonucunu doğrumu diye paylaşmak isteidm
Kan testi böyle birşey değil yalnızKan daha doğru sonuç verdiği için damlattim
Sence böyle bir şey doğru olabilir mi? Kan testi olsa kan testi denir idrar testine kan damlatmak ne alaka? Nolur kendinizi biraz geliştirmeden üremeyin yaHamile olmayı istiyorum o yüzden karistirdim idrarla kanı yaptım bekliyorum sonucunu doğrumu diye paylaşmak isteidm
Daha neler artık hastanelerde kan testinde böyle bakmıyorlar sen olayı çok farklı anlamışsınEki Görüntüle 3481596
Şaka mı bu yaşınız kaç merak ettim şeker ölçüm cihazı mı bu naptınızİğne batırdım parmagima
Yenisini yaptım pozitif çıktı zaten boşuna parmağımı delmisimSonuç ne oldu acaba
Olan parmaginiza oldu desenizeYenisini yaptım pozitif çıktı zaten boşuna parmağımı delmisim
Yanlış. Kan ne alaka ?Hamile olmayı istiyorum o yüzden karistirdim idrarla kanı yaptım bekliyorum sonucunu doğrumu diye paylaşmak isteidm
Vay vay vay başımıza gelenler bunu da gördü bu gözlerEki Görüntüle 3481596
Hayırlı olsun, sağlık ocağında takip edebilirsiniz bundan sonrası için ama damardan kan alacaklar, şırınganın içine işemeye çalışmayın tamam mıYenisini yaptım pozitif çıktı zaten boşuna parmağımı delmisim
Pozitif olan İDRAR testini atsana canım buraya bizde görelimYenisini yaptım pozitif çıktı zaten boşuna parmağımı delmisim
O kan bu kan değil bu şekilde test olmuyor kan veriyorsun labaratuvar da bakıyorlarKan daha doğru sonuç verdiği için damlattim