- 8 Haziran 2012
- 5.378
- 1.437
- 248
Maalesef şuan kanun ciksa bile ne mertin ne gizemin katili bundan etkilenmeyecek...
Ama belki gelecekte ki vicdansizlari düşündürür...
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Geriye dönük olmuyor değilmi ,oysaki ne büyük haksızlıkMaalesef şuan kanun ciksa bile ne mertin ne gizemin katili bundan etkilenmeyecek...
Ama belki gelecekte ki vicdansizlari düşündürür...
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Haklı olabilirsin ama Gizemin katili yakalandığında polisler tarafından korundu başına bir iş gelmesin diye, ayrıca da şimdi tek kişilik bir hücredeymiş
bir kaç sene sonra af çıkar hakkında zaten başka gizemlerin de canı yanar sonra.
İdam olmasa bile hadım edilmeli ve ömür boyu hapis olmalı.
Hadım olabilir ayrıca ağırlaştırılmış müebbet ve aftan muaf tutulmalı bu yaratıklar
Haklı olabilirsin ama Gizemin katili yakalandığında polisler tarafından korundu başına bir iş gelmesin diye, ayrıca da şimdi tek kişilik bir hücredeymiş
bir kaç sene sonra af çıkar hakkında zaten başka gizemlerin de canı yanar sonra.
İdam olmasa bile hadım edilmeli ve ömür boyu hapis olmalı.
Bunlar hep çocuklara olan olduktan sonra yapılabilecek şeyler. Ya olmadan önce engellemek için ne yapıyoruz? Bence bu daha önemli, katili tecavüzcüyü öldürmek o çocukların hayatını ruh sağlığını geri getirmeyecek maalesef.İdamın caydırıcılığının çok da fazla olacağını düşünmüyorum. İdam cezası uygulanan ülkelere bakabiliriz örnek olarak.
Bunlar hep çocuklara olan olduktan sonra yapılabilecek şeyler. Ya olmadan önce engellemek için ne yapıyoruz? Bence bu daha önemli, katili tecavüzcüyü öldürmek o çocukların hayatını ruh sağlığını geri getirmeyecek maalesef.İdamın caydırıcılığının çok da fazla olacağını düşünmüyorum. İdam cezası uygulanan ülkelere bakabiliriz örnek olarak.
yok bunlar aftan yararlanamaz öyle diğerleri gibi.hem zaten bu suçlular normal koğuştada tutulmaz böyle bi canilik yapan birinin gözü dönmüş demektir.
diğer mahkumları tehlikeye atmazlar ki tek tutulmasının sebebi de bana göre orda okkalı bi sopa yiyodur
bence hadım edilmesi bi işe yaramaz.şöyle yaramaz birisine zarar vermek isteyen bunu her türlü yapabilir.
ancak müebbet hapisle cezasını çeker.
Evet zaten bir çoğunun akli dengesi yerinde değil yani sağlıklı insan psikolojisiyle bunların yapılabileceğini düşünmüyorum.
idamcezası olan ABD'ye baktığımızda da zaten idamların çok fazla caydırıcı olmadığını görebiliriz suç oranlarından.
ama en azından böyle iğrenç bir şekilde can alan insanlar benzer şekilde ölecekler bu bile yeter bence.
o çocukların hayatları geri gelmeyecek tabi ki ama buna sebep olanlarda insan gibi can vermemeli.
Bu sadece bizim kinimizi yatıştıracak bir şey olacak yani. Bence müebbet en güzeli bırakacaksın ömür boyu çekecek, ölmesine izin vermeyeceksin. Düşünerek delirecek.
Bu sadece bizim kinimizi yatıştıracak bir şey olacak yani. Bence müebbet en güzeli bırakacaksın ömür boyu çekecek, ölmesine izin vermeyeceksin. Düşünerek delirecek.[/
Odedigimiz vergilerle pislikler yan gelip yatacak ,biz de onlari besleyecegiz.
En guzeli idam bence .
Kinimizi yatıştırmaktan ziyade adalet yerini bulmuş olacak.
Müebbette bir süre sonra o duruma alışacak ilk zamnlardaki kadar düşünmeyecek zamanla unutacak.
Hayatta kalmayı lutuf sayacak bi de bizim vergilerimiz ile beslenecek,semirecek bakınız Cem Garipoğlu http://www.hurriyet.com.tr/gundem/25618778.asp
Kinimizi yatıştırmaktan ziyade adalet yerini bulmuş olacak.
Müebbette bir süre sonra o duruma alışacak ilk zamnlardaki kadar düşünmeyecek zamanla unutacak.
Hayatta kalmayı lutuf sayacak bi de bizim vergilerimiz ile beslenecek,semirecek bakınız Cem Garipoğlu http://www.hurriyet.com.tr/gundem/25618778.asp
Hadım olabilir ayrıca ağırlaştırılmış müebbet ve aftan muaf tutulmalı bu yaratıklar
İdam çözüm değil ki kurtuluş belki de. Ağırlaştırmış müebbet hücre hapsi lazım koğuşta kalmayacak insan yüzü görmeyecek asla dışarı çıkmayacak kimseyle konuşmayacak o şekilde zaten delirir. Asılırken insanlar kısa süreli bir rahatla duyar ama sonrası yine acı. Allah versin belasını o hücrede yaşamak bile ona cezadır. Ben pişmanlık iyi hal gibi şeylerle ceza indirimlerine karşıyım hiçbir indirim uygulanmamalı avukat verilmemeli verilecek en ağır ceza verilmeli.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?