idam evet gerekli ama cok tehlikeli. belli kategori (planli cinayet, cocuk istismari vs) harici asla olmamali.
idam evet gerekli ama cok tehlikeli. belli kategori (planli cinayet, cocuk istismari vs) harici asla olmamali.
bence idam geri gelmemeli
bu tarz şeyler yapanları desteklemiyorum elbet ama idam geri gelirse bu defa olayı abartmalarından korkuyorum
yani suçsuz günahsız insanları sırf kendi çıkarları için idam etmelerinden korkuyorum açıkçası :26::26:
ki bunu da yaparlar bence
Evet idam geri gelirse gerçekten adaletli bir şekilde uygulanır mı bende de endişe uyandırıyor ama Gizemin katili gibi adamlar yaşamasın ya mümkünse.
canım merak etme ailesi olmayanlar hapse girdikten sonra göz önünde olmadıkları ve arayıp soracak kimseleri olmadıkları için icaplarına bakıyorlar
ben açıkçası idamdan taraftar değilim.çünkü idam gelirse şimdi olmasa bile mısırdaki gibi suçu olmayan insanların da canı gidecek ve çok kötü bi ülke haline gelecek.idam gelince kimse bunun önüne geçemeyecek.
Beni de bu korkutuyor böyle bir yasanın hiçbir boşluğu bulunması lazım sınırları kesin hatlarla çizilmeli idam geri dönüşü olmayan bi ceza sonuçta ve ülkede ''yargının bağımsızlığı'' her kesim için şüpheliyken uygulanması konusu şüpheye düşürüyor insanı...
Evet geri gelmeli,ilk önce mertin katilinden başlanmalı sonrada gizemin katili idam edilmeli...
canım merak etme ailesi olmayanlar hapse girdikten sonra göz önünde olmadıkları ve arayıp soracak kimseleri olmadıkları için icaplarına bakıyorlar
ben açıkçası idamdan taraftar değilim.çünkü idam gelirse şimdi olmasa bile mısırdaki gibi suçu olmayan insanların da canı gidecek ve çok kötü bi ülke haline gelecek.idam gelince kimse bunun önüne geçemeyecek.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?