İçten gelen güzellik (yeni cilt tabletleri)

karbeyaz

Guru
Kayıtlı Üye
20 Şubat 2010
1.178
106
İMEDEEN
içeriğindeki doğal özler ve anti aging formülüyle cildi içeriden besleyerek sıkılşmasına ve UV ışınları zararlı etkilerinden korunmasına destek veriyor..30,40, ve 50' ler olmak üzere,3 farklı yaş grubu için tabletleri bulunuyor 105,107 TL

21st century ACE antioxidant
selenyum,çinko,bakır gibi mineraller ve A,C,E vitanminleriyle vucüttaki serbest radikalleri etkisiz hale getirmeyi hedefliyor 32,50 TL

erbavita ıncanto Q10
cildin yaşlanmasına neden olan stres,sigara,hava kirliliği ve dengesiz beslenmenin negatif etkilerini azalatmaya ve hücrelerin yenilenmesine yardımcı oluyor 78 TL

ınversion F
tablet içindeki kırmızı ve gümüş renkli iki farklı kapsülle kırışıklık ve saç dökülmesi tırnak kırılması ve kilo problemlerine karşı savaşıyor 109 TL

evelle
içeriğindeki çam kabuğu ekstresi bio-marine komplesi,E,C vitanmini selenyum,çinko,biotin,at kuyruğu ekstresi,domates ekstresi ve yaban mersiniyle cilt saç ve tırnak güzelliğne destek veriyor 75 TL

murad pomphenol pomegranate extract
%100 saf nar özüyle serbest radikalleri etkisiz hale getirerek hücrelerdeki DNA ' nın korunmasına yardımcı oluyor güneşin zararlı etkileriyle savaşarak canlı bir cilt sunuyor 98 TL

kozmetik ürünlerin yanında doğla gıda tabletleryle de güzelliğinizi koruyabilirsiniz...

arkadaşlar aranızda kullanan varsa paylaşsın bekliyorum

umarım aradığınızı bulmuşsnzdur...

Son düzenleme:
PINAR ALTUG EVELLE TABLETİ KULLANDIGI BULDUM

Kendisinden 8 yaş küçük Yağmur Atacan'la aşk yaşayan Pınar Altuğ, 'Genç ve güzel kalmak için herşeyi yapıyorum' dedi

Çeşitli vitamin ve minerallerin karışımından oluşan Evelle'nin tanıtımını üstlenen Pınar Altuğ hem güzellik sırları hem de sevgilisi Yağmur ile ilgili soruları yanıtladı. Yaşlanmaktan asla kormadığını ve 32 yaşında olduğunu belirten ünlü yıldız Pınar Altuğ, ' Her yaşın ayrı bir güzelliği vardır. Kendisine iyi bakmasını bilen kadın da her zaman güzeldir. Ben genç ve güzel kalmak için herşeyi yapıyorum' diye konuştu.

FARK NORMAL
Altuğ, 'Yaklaşık üç aydır Evelle tabletleri kullanıyorum. Düzenli yapılan spor ve sağlıklı beslenme ile birlikte çok iyi neticeler veriyor' dedi. Pınar Altuğ 'Genç görünmek gibi bir derdim olmadı' diyerek konuşmasını şöyle sürdürdü; 'Zaten yaşlı' değilim. İki sevgili arasında 8 yaş fark çok normal. Üstelik Yağmur olgun bir kadın olduğum için bana bayılıyor. Aramıza nifak sokmak isteyenler, bizi ayırmak isteyenler oldu ama avuçlarını yaladılar'

Pınar Altuğ un da daha genç gösterdiği iddia edilemez bence hapa rağmen .. Hatta bence 32 den büyük gösteriyor.

hap içsemde kendimden 8 yaş küçük biri pek cazip gelmiyor konuyu dağıttık iice

pınarmı 32 yaşında sallamasın ben 12 yaşında falanken güzellik kraliçesi seçildi o.73 doğumlu falandır

kızlar tabiki pınar 32 yaşında deill bu eski bir röportajı pınar 72 li artık siz hesaplayın:)

Kızlar anti-age tabletlerden kullanan varmı? Ben bi ara GNC den "HSN Formula" kullanmıştım memnun kaldım ama 80 tl ydi. Daha ona benzer daha uygun fiyatlı tablet arıyorum bilen varsa yazabilirmi?

antiaging cilt güzelliği için antioksidan içerikli ürünler tavsiye ederim. hem doğal hem de vitamin içeriği olduğu için cilde çok faydalı. benim kullandığım bir set var şuan. amerika menşeili bir firmanın. ayrıca sıvı formda içilen bir antioksidan ürünü de var hem içeriden hem dışarıdan saglık ve güzellik amaçlı bu firmanın ürünlerini tavsiye ederim... :) incelemek isterseniz site bilgisi vs paylaşabilirim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…