- 7 Haziran 2019
- 2.459
- 3.454
- Konu Sahibi Visnekralicesi
3 ay öncede benzer konuyu açtım, bir güzellik merkeziyle 6 seans cilt bakımı için anlaştım ama ilk seanstan beri ben memnun kalmadım , neyse dedim bu ilk birkaç seans daha gideyim, onlarada belirtim çünkü bana seansın 50 dk sürdüğünü ve herşeyin içinde olduğu profesyonel bir cilt bakımı yapılıcağı anlatıldı ama ben gidiyorum taş çatlasın 20 dk sürüyor yada sürmüyor, uygulanan ürünlerde peeling yapıldı ismini bilmediğim metal bir cisimle yüzüme bastırıp durdu burun kenarlarım çok acıdı tonikledi , beyazlatici maske sürdü çabuk kuruyormuş sürdüğü gibide sildi ve sarı kantaron yağı sürdü, memnun kalmadım verdiğim ücrete karşılık bna yetersiz geldi dediğimde yüzünüzün durumuna göre işlem yapılıyor daha fazla birşey yapılamaz dendi peki keşke baştan söyleseydiniz dedim, çünkü başta uzun uzun yapılacakları anlatınca benimde beklentim büyüdü, yuzumude görmüştü yani , birde seans bitiyor hemen bir çalışan elinde kalem, kağıtla gelip buraya yüzümde hiçbir reaksiyon oluşmadı yazın diyor ayrıca google üzerinden 5 yıldız verir misiniz dedi tamam veririm dedim şimdi verir misiniz lütfen diyor, bende o yıldızlara bakıp oraya gittim oysaki belkide o insanlarada böyle emrivaki yapıldı ondan verdiler, durun bir bismillah 5 dk olmadı seans biteli belki 20 dk yada yarım saat sonra reaksiyon oluşucak önceden yazdirmanin amacı nedir, yani bn gitmek istemiyorum iptalde etmiyorlar, gelmesenizde ödeme yapılmalı diyor, almadığım hizmete yine de ücret mi ödücem, memnunda değilim hoşuma gitse devam edicem ama her seferinde mutsuz çıkıyorum oradan , icrayamı verirler beni, gitmemekle onları zararamı uğratmış olurum?