iCloud hakkında bılgısı olan varmı?

purplem

Nirvana
Kayıtlı Üye
12 Mart 2009
607
127
648
Diğer
Arkadaslar Apple kimliği parolası esımın.sıfreyı bılıyorum..yenı tablet aldık .esımın cebındekı bütün kayıtlı numaralar çıktı..nadır olarak attıgı mesajlarda çıkıyor.ıcloud alırsam mailerinin bırcogu bu ıcloud adresıne gelırmıs.

Merak ettıgım ıcloud alınca esıme mail gelırmı? Alan varmı aranızda..esımın bılmesını ıstemıyorumda...

Bu ıcloud hakkında başka bılgısı olanlar varsa yazın lutfen

Peki butun mesajlar fotograflar mailler geliyormu???yani onu takip ettigimden hicbir sekilde haberi olmaz ...birsey daha sormak istiyorum..bunlarin hepsi benim mail adresimemi gelicek yoksa ipad de cikarmi? Mesajlar bolumunde falan..cunku ipadi bazen esimde kullaniyor..tesekkurler

Yeni bir apple kimligi alman gerek arkadasim eger esininkini kullanirsan butun bilgileriniz islemleriniz,kisileriniz karisir yani ortak olur ben oyle biliyorum

canım ben macbook pro kullanıyorum ve bunun kendi e-posta sistemi var e-posta ve şifre yazdın mı direkt artık her e-posta buraya gelir, şifresini değiştirse dahi ilk aktif edildiği şekilde kalır. ama tablette bu var mı bilmiyorum.

Yeni bir kimlik,sifre almak istemiyorum ki... Benim derdim;esimin haberi olmadan onu takip etmek.. Ama haberi olsun istemiyorum..o yuzden iyice ogrenmeden icloud alamiyorum;(

Canım iki ayrı ios yüklü cihazda tek bi kimlik kullanılabilir sanırım esinde iphone var sen ipad kimlik ortaksa eşine gelen mailleri görebilirsin sanırım resimleride takip edebiliyosun ama tam olarak nasıl oluyo bilmiyorum.

Ya canım esim bana alıp yapmıştı apple yazılımları konusunda profosyonel cevabını ancak aksam geldiğinde soruup alabilirim beklersen. Bi ara kendi ipad ve iphonuna yuklediği programlar bile bana yukleniodu. Benim şimdi iphonumdaki guncel bilgilerin hepsi otomatik notebookumada yukleniyo. Resim mail program ne varsa. Sanırım senin istediğinde bu değilmi yanlış mı anladım.

Benim ogrenmek istedigim su:
1 tane apple kimligimiz var .icloud alinca esimin foto mail ve mesajlari , bu icloud adresinemi gelecek...?
Yoksa ayrica ipadde cikacakmi?
Eger ipade cikarsa esim onu takip ettigimi anlar...ama sadece icloud adresine gelirse anlamaz
Hafiyelik yapmak istiyorum yani
Ama icloud adresi alinca ona mail falan giderse rezil olurum..

Arkadsim nette bununla ilgili profosyonel siteler var orayi oku istersen ben yeni kimlik alinir diye biliyorim

Kimseye msj falan gitmiyo. Şimdi bilgisayarımda yuklu olan i clouda baktım benim kimşiğimle eşzamanlaştırılmış. İphone ve bilgisayar arası eşzamanlanıyor bilgilerim . Eğer eşimin apple kimliğini yazarsam onun bilgileri bilgisayarıma gelecek şekilde oluyor. Sen bilgisayarına yada ipadın varsa ona i cloud yükle orda düzenleme alanı dadüzenleme yap . Eşinin kimliğini gir saklanacak dosya yerini seç . Yalnız i cloud da mesajlar yok bulamadım ben fotoğraflar, mail, kişiler ,takvimler ,görevler ,yer işaretleri (internet explorer) var meajlar gelmiyor .

İpad evde ortalarda.arada esimde kullaniyor...ipada gelirse kotu...ama sadece icloud a gelse tamam...en korktugumda icloud alirsam esime mail gitmesi...ayyy ne yapacagimi sasirdim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…