İçişleri Bakanı Soylu'dan Kılıçdaroğlu'na: Uzay yaratığına benziyorsun

Chess

Nirvana
Kayıtlı Üye
14 Ağustos 2009
53.296
42.837
898
"Uzayda yaşamış olabilir mi bu?"

inPaylaşın
İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nu Gülen cemaatine arka çıkmakla suçlayarak "Uzay yaratığına benziyorsun" benzetmesinde bulundu.

Haber 7'nin haberine göre, Kılıçdaroğlu'nu plastik şova benzeten, hangi şekle koyarsan o şekle gelen bir adam olduğunu söyleyen Soylu, "Uzayda yaşamış olabilir mi bu? Uzay yaratığına benziyor" dedi.

Konuşmasında ağırlıklı olarak CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu ve Kandil'e yüklenen Soylu, Mersin'den "Türkiye, prangalarını sökerek geleceğe doğru adım atmaktadır" mesajını verdi.

''Geriye bakmaktan yorulduk''

Yarım asrı aşan bir dönemdir bu ülkede çok büyük provokasyonlar olduğunu ve Türkiye'nin çok büyük engellemelerin karşısında kaldığını belirten Soylu, bu ülkede milletin oyunu hiç sayanların, 'Biz bu ülkeyi yöneteceğiz' diyenlerin yıllardan beri Türkiye'ye birçok tuzağı, birçok oyunu ve birçok tuzağı hazırladıklarını söyledi. "Artık geriye dönüp bakmaktan yorulduk" diyen Soylu, şöyle devam etti: "Artık geriye dönüp bakmak istemiyoruz. Artık endişe etmek istemiyoruz. Artık birilerinin tezgahıyla beraber bu ülkenin önünün kesilmesini istemiyoruz. Artık siyasetin engellenmesini istemiyoruz. Artık milli iradenin kesilmesini, ekonomimizin büyümesi anında yeniden bir takoz konulmasını istemiyoruz. Bizi terbiye etmelerini artık istemiyoruz. 16 Nisan, bizi terbiye etmeye çalışanlara karşı milletin mührünü vuracağı tarihtir."

''PKK'yı bitireceğiz''
15 yıldır bu ülkede özgürlük, hürriyet ve demokrasinin Türkiye'nin en önemli attığı ve yükselen adımlarından birisi olduğunu vurgulayan Bakan Soylu, HDP'ye yüklenerek, "Bunları gerçekleştirirken 7 Haziran'da yüzde 10'u geçenler, evet tehditle geçenler, musluklardan kan akıtarak geçenler, bu ülkede evlere pusula gönderip, 'eğer oy vermezseniz gereğini yerine getiririz' diye geçenler, bir miktar da kandırarak da geçenler, 'bundan sonra bu işleri bıraktık, daha yapmayacağız' diye oradaki masum milletimizi, kardeşlerimizi kandıranlar, yüzde 10'u geçip Türkiye'nin tek başına iktidarı kaybettikten sonra ne oldu biliyor musunuz? Hemen lafları ölçüsüz söylemeye başladılar. Birisi ne dedi hatırlıyor musunuz? 'TC'yi tükürüğümüzle boğarız' dedi. O Kandil'de yaşayan hainler, alçaklar, itler, hangi birinin yaşantısı siz PKK'yı da bitireceğiz, Kandil'i sileceğiz hep beraber" diye konuştu.
http://t24.com.tr/haber/icisleri-bakani-soyludan-kilicdarogluna-uzay-yaratigina-benziyorsun,396522

Kim cemaate arka çıkıyor ya? Şaka mısınız siz? Altı dolu olmayan bir dolu saçmalığı gerçek gibi açıklamanızdan gına geldi be. Ayıp ya koskoca adamların siyasi ahlakına bak. Utanmıyor musunuz şu 5 yaş çocuk kavgası söylemlerinizden.

Bir de habire bize engel olundu, önümüze taş konuldu, bize tuzak kuruldu bilmem ne oldu, uyanık olunda önünüze taş koydurmayın. Gerçi sizin şu söylemlerinize bakınca anaokulu çocuğu gibi kandırılma olasılığınıza inanasım gelmiyor değil.

Terbiye sinirlarini iyice astilar, kahve sohbeti mi, diplomasi mi yapiyorlar belli degil.

Yalniz insan bunu soylerken, once gider soyle bir aynaya bakar
Ben şimdi anlamadı hem öyle söyledi diye terbiye sınırını aştı diye eleştiriyorsun,hem de insan önce aynaya bakar diyorsun.Ben de hoş bulmadım o kelimeyi.

Ben şimdi anlamadı hem öyle söyledi diye terbiye sınırını aştı diye eleştiriyorsun,hem de insan önce aynaya bakar diyorsun.Ben de hoş bulmadım o kelimeyi.

Ay deynep oldureceksin sen beni:)) ben onun makaminda oturmuyorum, gorevim ic isleri bakanligi degil, konu Kemal Kilicdaroglu'nun tipi hic degil, adam resmen sacmalamis. Makamina gore davranacak, milletin onunde ilkokul muhabbeti.

Ama ben forumda yaziyorum beni alakadar etmiyor:) ayrica toplum arasinda boyle diyene, benim dedigim denir. Yani ilkokul siralarinda:) ne yapalim sayelerinde gecmise gittik

Son düzenleme:
Ayna ile pek alakası yok bu zatı muhteremin sanırım.Olsa idi bu espriyi yapmadan önce başka bir evren tercih ederdi.Bir de kaç tane uzaylı gördüyse eliyle de kısa boylu olduğunu tasvir ediyor.Sözüm ona uzaylılar kısa boyludur ya. Vakti zamanında cb ye de demediğini bırakmamıştı.Böylesi bir manevra uzaylıda bile yoktur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…