Anket İçinizin cız ettiği anların en kötüsü hangisi?!

İçinizin cız ettiği anların en kötüsü hangisi?

• Ankete Katılan
    83
ah canim ya bu seceneklerin hangisine ici ciz etmez ki insanin,
oy kullanamam üzgünüm.:çok üzgünüm:ahh ahhh....okumak bile ne kadar kötü ediyo.

tamamen katılıyorum hepsi birbirinden kötü ve insanın yüreğini parçalayan durumlar

bir annenin feryadına hiç dayanamam ana yüreği bende bir anneyim belki ondandır.içim titrer ağlayan feryat eden anne gördüğümde.anneler ağlamasın

böyle bir olay yaşamıştım kadının çocuğu çok hastaydı ve ilaç alacak parası yoktu veresiye alabilir miyim diye soryordu eczacıda olmaz demişti kadın ağlaya ağlaya çıkmıştı dışarı o an keşke biraz param olsaydı yanımda dedim ozaman öğrenciydim durum malummmmmmm

Üzücü bir haberi almış annenin, feryatlar içerisindeki görüntülerine tanık olmak

hepsine ayri ayri icim ciz eder :çok üzgünüm:

ama icinden sanirim en cok buna uzulurdum

--->Üzücü bir haberi almış annenin, feryatlar içerisindeki görüntülerine tanık olmak

diğer buton için yazıyorum
bir yerden gecverken yaslı baslı ınsanlar ya tartıcı olmustur yada elınde birseyler satmaya calısırlar bu benım yuregımı cızz eder..
halime sukrederim o an ve derimki para kazanmak ne kadar zor..
hayatta kalmak için ekmek parası için..
Allahım yoksullara yardım et :Saruboceq: (dilenciyle karıstrılmasın)

bende bir kac tane isaretledim ama herbiri insanin icini ciz ettirir ama ilk sirada ise bu bence
Üzücü bir haberi almış annenin, feryatlar içerisindeki görüntülerine tanık olmak

gerçekten her durumun daha daha kötüsü var....
Allah kimseyi sevdiklerile, sağlığıyla,evladıyla imtihan etmesin....
dilerim kimse böyle durumlar yaşamasın.....

ben hiç birine dayanamıyom ne analarımızın haline ne diğerlerine hele ominicik yawruların hali mahvediyo beni tabi anaların feryatları yüreğimi dağlıyor ahhhhh ne kötüüü bi konu bu hani bu jkonuyu açmak zorunda olmak kötğü olan okurken bile doldu gözlerimsenağlamasenağlamasenağlamasenağlama kıyamam hiç birine ben ya ağlattın beni

hepsi kötü ama
Üzücü bir haberi almış annenin, feryatlar içerisindeki görüntülerine tanık olmak en içler acısı
anne olmadığım halde haberlerde o tarz görüntülerde hıçkıra hıçkıra ağlıyorum :çok üzgünüm:

ve birkaç tane daha işaretledim

Çok istediği halde, çocuk sahibi olamamış bir kadının çocuklara bakışına rastlamak

Annemin 18 yıl çocuğu olmamış çok istemiş çok çabalamış.
Bize anlatır hıçkıra hıçkıra o günleri canım annem.
Yüreğim burkulur.senağlama
O yüzden bunu işaretledim
Diğerleride aynı şekilde hepsi üzücü malesef:a015:

ayyy. bunların hepsi beni üzecek ve ağlatacak durumlar. ayırım yapamadım....

burda yazilan seceneklerden bir cogu icimi cizlatir o yüzden isaretlemedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…