Anket İçinizin cız ettiği anların en kötüsü hangisi?!

İçinizin cız ettiği anların en kötüsü hangisi?

• Ankete Katılan
    83
Bir annenin acı haberini oyladım ben..annelik tuhaf bir şey.her türlü ankette önce onu görüyor insan..

Dört yaşlarında kadardı,oğluma bir şaplak vurmuştum..o gün onunla küs kaldım ve gece de öylece yattı..uyurken başucuna gittim.Öyle masum öyle savunmasız uyuyordu ki..
O şaplağı hiç unutmadım..Bir daha asla onun canını acıtmadım..Hala hatırladığımda içim cız eder,hala pişmanım.

Çok istediği halde, çocuk sahibi olamamış bir kadının çocuklara bakışına rastlamak senağlamasenağlama

angelike ya biraz ara ver anketlerine bir günde bu kadar anket olur mu biraz müsade et insanlar yorum yapsın okunmadan çöpe gidecek anketlerin yoksa

bi kaç sene önce ayakkabı almaya giderken yolda ayakkabısı olmadığı için ayağına torba geçiren bi kadın görmüştüm o gün ayakkabıyı alamadım ama en üzüldüğümşey keşke ayakkabı paramı ona verseydim her aklıma gelidiğinde kendime çok kızıyorum

Sulu gözlü bir balığa bu sorulur mu yaww :((

Tabi ki yukarıda şıkların bir çoğu içimin cız etmesine yeter.
Ama eklemek istediklerim var.

Hayvanlara yapılan kötü muamele.
Hayvanların aç bir şekilde ortalarda dolanması.
Yaşlı ve çocuklara yapılan kötü muamele.
Oğlumun canının acıdığını görmek...

Bunları da görünce de içim cız eder. Asla da duyarsız kalmam.

ya ben yaşlılara hiç kıyamıyorum ya mesela yaşlı bi amca kampüste temizlik yaparken biz burda oturuyoruz adam bize hizmet ediyo diye üzülüyorum bi de yaşlıların ağlamasına asla dayanamıyorum benim de hemen gözlerim doluyo :(

içlerinden birini oylamak çok zor.bunların tamamı içimi sızlatır benim....

Hepsinde icim ciz eder ama annelerin aglamasina hic dayanamiyorum ben,ona oy verdim.
Bir de yasli amcalarin aglamasina hic dayanamiyorum,icim parcalaniyor..

Yoksul bir çocuğun pazardan almış olduğunuz bir yiyeceğe dikkatle bakması, istediğinizde onurundan dolayı almaması
Üzücü bir haberi almış annenin, feryatlar içerisindeki görüntülerine tanık olmak Çorapsız ayağının parmakları, yırtık ayakkabısından dışarı çıkmış bir öğrencinin ışık dolu gözleriyle bir an karşı karşıya gelmek
hepsı ya hepsı offffff:çok üzgünüm:senağlama

Şıklarda yok ama;

Bir bakıcı müsvettesinin annesinin bırakmak zorunda kaldığı kuzucuğunu tekme tokat dövmesi,yavrunun kendini savunmak için elini yüzüne kapatması.

Yazarken bile dayanamadım,gözlerim doldu:çok üzgünüm:

Bunlarin hicbirine oy kullanmak istemedim cunki hepsi ayri ayri insanin icini sizlatan seyler o yuzden hepsi diyorum ben...

ah canim ya bu seceneklerin hangisine ici ciz etmez ki insanin,
oy kullanamam üzgünüm.:çok üzgünüm:ahh ahhh....okumak bile ne kadar kötü ediyo.

Back