içinizden ne geçiyor?..test edin...

benim_olan

Canım esadımmm
Kayıtlı Üye
28 Ağustos 2009
7.302
20
158
İstanbul
ıçinizden ne geçiyor?

Şöyle adam akıllı zor bir problemle karşılaştığınız zaman genelde ne yapmak istiyorsunuz? Diyelim bütün dünya size karşı… Kaldınız tek başınıza… Ne yapacaksınız? Kalıp savaşacak ve herkese haklı olduğunuzu mu ispatlayacaksınız? Amaaaan, bana ne, herkes ne düşünürse düşünsün mü diyeceksiniz? Testimiz bu soruların cevaplarını arıyor. Tabii bizim vereceğimiz cevaplar sizinkilere sıkı sıkıya bağımlı… O yüzden gizlemeyin kendinizi, soruları içinizden geldiği gibi cevaplayınız. Dikkat, bilimsel hiçbir iddiamız yok, problemlerinizi de çözmeyiz…

benim sonucum

Kaçıp gitmek
Büyük problemlerle uğraşarak yorasınız yok kendinizi. Hayatın tadını çıkarmak dururken, iki adımda bir çıkan bütün o sorunlar zulüm gibi geliyor size. Öyle bir şeyle karşılaştığınızda canınız “gene mi” diye bağırmak, sonra da sorunun çıktığı yerin tersi istikametine doğru koşarak uzaklaşmak istiyor. Hiç haksız değilsiniz. Eğer hayat memat meselesi değilse, önüne çıkan her sorunla sanki dünyanın en mühim işiymiş gibi uğraşmamalı insan. Arada bir de etrafında dolaşmalı çukurların, düşmemenin tek yolu hendeklerin üzerinden atlamak değil en nihayetinde…
mafoldumben evet ya bu benim işte...

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…