İçinizden Basbas Bağırdığınız ama Dışınıza Yansımayan Sözler

Delikelebek22

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
4 Kasım 2018
120
1.353
33
29
:mad: Bazen olur ki insan susmak zorunda kalır ya da susmak ister ama yürecigi susmaz aslinda... Çevrendekiler sana sağır olur gözlerinden bile anlamaz oysaki kirpik uçlarına kadar kirilmissindir. Kimse seni anlamaz. Gelin dostlar haykırın anlamli veya anlamsiz ister olayi anlatin isterseniz.
Şu şu şu isme deyip başlayın :)
Ilk ben basliyorum
Yeter yeter bende insanım köle degilim ve saygili olun yoruluyorum ve gitgide sikılmaya başladim her gün ayni seyler biktim biktimmm
Gitmek istiyom buralardan ama kocamida seviyom. Disarda gezmeme bile müsade yok of of içim bi tuhaf... her şey uzerime geliyoooor sanki tek ben kötu seyler yasiyorm yapayalnizim gibi. Herkesin ozgurlugune imrenmekten yıldım. Ohhh rahatladim :))
T Tatlianne20 sedanur91 sedanur91 Pembeemzik Pembeemzik Muhammedin Annesi Muhammedin Annesi @kahvesevmemben Eva Eva EternaaLLove EternaaLLove basbelasiyim basbelasiyim Rakika Rakika
@_nurunnisa_ @Bayan Matruska
@Lilasever222555 mahperi hatun mahperi hatun
Kara-Elmas Kara-Elmas @imzaben @minik meleklerim
Buyrun canlar:KK31:simdiden hosgeldiniz çıgıralim sohbet edelimmm:KK71:

Son düzenleme:
O zaman birde ben söyleyeyim özetle..
Tüm ailenin beni germesinden yoruldum. En ufak sorunda benim üstüme gelmelerinden yoruldum. Kocamla mutlu olmak tek isteğim. Nie annem annem gibi deyil. Nie babam babam gibi deyil kardeşlerim menfaatçi. Of yoruldum herkesin sorunlarından yoruldum. Kendime yetememekten yoruldummm yorulldummm yoruldummmmmmmm....

O zaman birde ben söyleyeyim özetle..
Tüm ailenin beni germesinden yoruldum. En ufak sorunda benim üstüme gelmelerinden yoruldum. Kocamla mutlu olmak tek isteğim. Nie annem annem gibi deyil. Nie babam babam gibi deyil kardeşlerim menfaatçi. Of yoruldum herkesin sorunlarından yoruldum. Kendime yetememekten yoruldummm yorulldummm yoruldummmmmmmm....
Ah kuzum ah... bende annemin yerine kimseyi koyamiyorum kaynanam annem gibi olmuyor nedense hep bi mesafe samimi olamiyorim aramiz süper ama degisik ne bileyim kayinbabam zten ortalarda yok... Kardesm abim ablamda yok tekim
Allahm tek bir arkadasimda yok burda cildiracagim
Allah seninde.yardimcin olsun canm

Ah kuzum ah... bende annemin yerine kimseyi koyamiyorum kaynanam annem gibi olmuyor nedense hep bi mesafe samimi olamiyorim aramiz süper ama degisik ne bileyim kayinbabam zten ortalarda yok... Kardesm abim ablamda yok tekim
Allahm tek bir arkadasimda yok burda cildiracagim
Allah seninde.yardimcin olsun canm
Aynen benimde öyle ne konuşcak kimse ne dertleşcek kimse rabbim yardım etsin hepimize :dua:

Kocaman bağırmak istiyorummmmm eşimin ailesinden nefret ediyorum her yan yana geldiğimizde bı maske takmaktan nefret ediyorummmmm yalandan yüzlerine gülmeye gıcık oluyorum yoruldum artık evladım olsun diye çabalamaktan her seferinde içimden içimden yeterrrrrrrrr ulan hayat bı benmiyim diye bagirmakktan sadece yoruldum :( neyse iyiyim iyi uykular

Bende çok doluyum hayata
Bağırmak istiyorum :mad: ağlamak istiyorum
Yok mu kimse de mendil :cry:
:mad: Bazen olur ki insan susmak zorunda kalır ya da susmak ister ama yürecigi susmaz aslinda... Çevrendekiler sana sağır olur gözlerinden bile anlamaz oysaki kirpik uçlarına kadar kirilmissindir. Kimse seni anlamaz. Gelin dostlar haykırın anlamli veya anlamsiz ister olayi anlatin isterseniz.
Şu şu şu isme deyip başlayın :)
Ilk ben basliyorum
Yeter yeter bende insanım köle degilim ve saygili olun yoruluyorum ve gitgide sikılmaya başladim her gün ayni seyler biktim biktimmm
Gitmek istiyom buralardan ama kocamida seviyom. Disarda gezmeme bile müsade yok of of içim bi tuhaf... her şey uzerime geliyoooor sanki tek ben kötu seyler yasiyorm yapayalnizim gibi. Herkesin ozgurlugune imrenmekten yıldım. Ohhh rahatladim :))
T Tatlianne20 sedanur91 sedanur91 Pembeemzik Pembeemzik Muhammedin Annesi Muhammedin Annesi @kahvesevmemben Eva Eva EternaaLLove EternaaLLove basbelasiyim basbelasiyim Rakika Rakika
@_nurunnisa_ @Bayan Matruska
@Lilasever222555 mahperi hatun mahperi hatun
Kara-Elmas Kara-Elmas @imzaben @minik meleklerim
Buyrun canlar:KK31:simdiden hosgeldiniz çıgıralim sohbet edelimmm:KK71:

Kocaman bağırmak istiyorummmmm eşimin ailesinden nefret ediyorum her yan yana geldiğimizde bı maske takmaktan nefret ediyorummmmm yalandan yüzlerine gülmeye gıcık oluyorum yoruldum artık evladım olsun diye çabalamaktan her seferinde içimden içimden yeterrrrrrrrr ulan hayat bı benmiyim diye bagirmakktan sadece yoruldum :KK43: neyse iyiyim iyi uykular
Kiyamam ben sanaa yaa sen bizi sev kuşummmm umudumuzzz bagir cagir gitsinn

Bendeee hep kötülerin kazanmasından,insanların iki yüzlü,menfaatçi,samimiyetsiz,yapmacık olmasından,bu düzenden,annem hasta olduğu için çok erkenden her problemle karşı karşıya gelmekten,değiştirmeye çabaladığımm şeylerin zerre değişmeyişindenn yooorullldummmm.. Her şey gönlünüzce olsun hanımlar Saygılarrrr:KK52:

Bendeee hep kötülerin kazanmasından,insanların iki yüzlü,menfaatçi,samimiyetsiz,yapmacık olmasından,bu düzenden,annem hasta olduğu için çok erkenden her problemle karşı karşıya gelmekten,değiştirmeye çabaladığımm şeylerin zerre değişmeyişindenn yooorullldummmm.. Her şey gönlünüzce olsun hanımlar Saygılarrrr:KK52:
Sagol amin kuzum insallah , hadi yaa Allah sabir versin canm sifa versin hayrolsun neyi var ?

Back
X