İçinizdeki Öküze Oha Deyin! / Bülent Akyürek

DaxgxRxuxzgarxix

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
29 Nisan 2008
52
0
86
35
Kırşehir

İçinizdeki Öküze Oha Deyin!
Yazarı: Bülent Akyürek
Yayını: Kent Kitap
Edebiyat > Deneme-İnceleme

Kişisel Gelişim Kitapları tersinden bir Kuran gibi!
Kuran’ı tersten okuyan her insan bu kitaplardan yazabilir!
Şeytan, Kişisel Gelişimi kullanarak damarlarımıza sızıyor.
Bu kitaplar “Şeytanın İlmihal Kitapları” olmaya başladı.

Çok satan, çok okunan ve tartışılan “Yılgın Türkler’in Antimodernist yazarı BÜLENT AKYÜREK’ten bir kavga kitabı daha! AKYÜREK, bu kitabında Kişisel Gelişim Kitaplarının şeytana, kapitalizme hizmet ettiğini ve Kişisel Gelişim Kitaplarının bir nevi Satanist, Kapitalist kuşatması olduğunu ayet ayet Kuran-ı Kerim ile karşılaştırarak ispatlıyor. Ayrıca yazarın bu eseri, Neo-tasavvuf olma özelliğiyle de bir ilk...
İnsanın nefsini kışkırtan Kişisel Gelişim, hepimizi bir tüketim nesnesi haline getiriyor. Dinimizde “Kazanmak” ya da Kaybetmek” değil “Sevap” veya “Günah” vardır! Öyleyse başarıya endeksli bu kitaplar niçin çok satıyor anlamış değilim, din elden gitti mi yoksa?

ilginç bir kitap olmuş benim kişisel gelişim kitaplarına pek merakım yoktur bu kitabın da tamamını okumadan yorum yapmam ne kadar doğru ama arkadaşımda vardı biraz karıştırdım bazı yerlerinde yazara katılmadım ama şu konuda da hak verdim bazı kişisel gelişim kitapları hakikaten sürekli "ben" içerikli benim başarım benim kariyerim sürekli en .... olmak ve diğerlerini ezmek üzerine. iyilikten güzellikten bahseden yok.
neyse okunmaya değer bi kitap bence. farklı bir görüş özellikle yabancı yazarların kişisel gelişim kitaplarını çok okuyorsanız bunu da bi okuyun derim

İlginc okumak lazim,

Kişisel Gelişim Kitapları tersinden bir Kuran gibi!
Kuran’ı tersten okuyan her insan bu kitaplardan yazabilir!
Şeytan, Kişisel Gelişimi kullanarak damarlarımıza sızıyor.
Bu kitaplar “Şeytanın İlmihal Kitapları” olmaya başladı.

Hic böyle bir düşünce duymamiştim..

Bir arkadaşım okuyup da önermişti ama hala sıra gelmedi, özellikle yazarın tespitlerinin çok iyi olduğunu söylemişti, açıkcası kitabı okumadan tam anlamıyla bir yorum da yapmak istemiyorum.

Ama kitabın adının ilgi çekici olduğu kesin

denk gelirsem alırım dedim veee aldım hatta basladım.çok begendim.şiddetle tavsiyede ederim çok ilgimi cekerek ve zevkle okuyorum.bu adamın kalemini konusmalarını ve dogallıgını cok begendim diğer kitaplarınıda okuyacagım inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…