İçinizdeki Cevheri Ortaya Çıkarın

ruyaabaharogu

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Sahte Profil
Kayıtlı Üye
28 Mayıs 2018
2
1
28
Gençliğimde çok utangaç biriydim, hislerimi ve düşündüklerimi dışarıya fazla yansıtamıyordum. Ancak artık dayanamaz hale gelmiştim. İnsanlar düşündükleri her şey söylüyor ve gerçekleştirebiliyordu. Benim de düşüncelerimi ortaya koyup, bir şeyler başarmam gerekiyordu. Arkadaşıma baktığım da çok başarılı bir birey görüyordum. Onu cidden kıskanıyordum çünkü o benim gibi içine kapanık birisi değildi. İstediği düşüncelerini rahatlıkla ortaya koyabiliyordu. Artık dayanamayıp arkadaşıma bunları nasıl gerçekleştirdiğini sordum. Bana bir zamanlar koçluk eğitimi aldığını söyledi. Bahsettiğin şey ile alakalı hiçbir fikrim yoktu. Bana .... adı verilen bir yerden koçluk eğitimi aldığını ve aldığı eğitim onun içindeki şeyleri ortaya çıkarmasında yardımcı olduğunu söyledi. Ben de hemen internetten araştırarak neyin nesi olduğunu anlamaya çalıştım. Sonrasında hiç düşünmeden iletişime geçtim ve eğitim almak istediğimi belirttim. Eğitimi almaya başladığım ilk zamanlarda hiç beklentim yoktu çünkü sabırsızlanıyordum ve beni etkilemeyeceğini düşünüyordum. Fakat zaman geçtikte yavaş yavaş aşama kat ettiğimi fark ettim. Artık her şeyi söyleyebilmek, içindekileri dışa vurabilmek o kadar da zor gelmiyordu. Uzun bir eğitim süresinden sonra, direkt olarak kendimi ortaya koymaya başladım. Son zamanlarda güzel bir iş sahibi oldum ve bundan çok memnunum. Çünkü yaptığım iş sevdiğim bir şey ve eğlenerek güzel bir vakit geçiriyorum. Yanında da para kazanıyorum. sayesinde benliğimi ortaya çıkarmayı başarmıştım. Eğer sizin de böyle düşündüğünüz bir sorununuz varsa, koçluk eğitimi için .... burayı ziyaret edebilirsiniz.

Son düzenleyen: Moderatör:
X