Içinizde 3tüpte Hamile Kalan Varmi Lütfen Cevep Yazin

inci 26

ALLAHIM bebeklerimi koru
Kayıtlı Üye
3 Mart 2008
187
1
2 TÜP BEBEK TEDAVİSİNDEDE NEGATİF 3 TÜPÜ BEBEK TEDAVİSİNE EYLÜL GİBİ DÜŞÜNÜYOM KORKUM VAR OLMUYACAK DİYE 3 TÜP BEBEK TEDAVİSİNDE HAMİLE KALAN VARMI BANA YAZARMISINIZ LÜTFEN:çok üzgünüm::çok üzgünüm:

evet canım benim bi arkadaşım üçüncüde hamile kaldı çokkkkk şeker kızı var sen de pess etme olur inş nerde kısmet bilinmezzzz umudunu yitirmeeee

benim açıklanamayan inf. bende 3.tüp denemede üçüzlere hamile kaldım.10 ay içersinde üçüncü denemedi ikici ile üçünci tüp arası yaklaşık 2 adet dönemi.bol şans

benim 4. denemede pozitif sonuç aldık
yalnız benim yaşım 39
sakın pes etme
sabırla sonuna kadar denemelisin
bol şanslar

sag olun kızlar bunları duyunca içim rahatlıyo allah isteyen herkeze versin

dogru olmayınca olmuyo allah nasip etsin yeterki ayşenur eminesu sizin sorununuz neydi

inşallah tüp bebeğe gerek kalmadan normal yolla bebeğin olur canım..rabbim gönlüne göre versin...

Canim Benimde 4. Denemede Tuttu Ama Kavuşamadim Bebeklerime
Annelereni Birakip Gittti Ikizlerim
şimdi Dinlenmedeyim 2009 Da Başlayacağiz Kismet Olursa

Hiç moralini bozma allah mutlaka sanada kısmet edicektir meleğini. BEnde tüp bebekle hamile kaldım 3 aşılamadan sonra 1. tedavim negatif 2. tedavimde kavuşabildim bebeklerime. Allah inşallah eylüldeki tedavinde sanada kısmet etmiştir ve müjdeli haberleri bize verirsin.

canım merhabalar benimde 1. tüp bebek yaptırdım 5. haftamda düştü 2.cisini denedim hiç tutmadı şimdi 3.cüsünde tedavim devam ediyor. bende senin gibi çok korkuyorum ya tutmazsa diye ama allahtan umut kesilmez rabbim herkeze içindede bize hayırlı evlatlar nasip etsin......

Bence moralini yüksek tut ve aklına takmamaya bak. Bir tanıdığım var 15 yıllık evli 10. tüp bebek denemesinde tuttu. 9.da bırakacaktı son anda fikir değiştirdi ve herşey o kadar yolunda gittiki. Onun nasibi 10. denemedeymiş belki senin 4. olur.

Allahım inşallah daha fazla uğraştırmadan verir bebeğini sana. Sabırlı ol ve bol dua et..

Allah yardımcın olsun

kızlar çok teşekür ederim hepinize içimi rahatlattınız allahım bu yola düşen herkeze nasip etsin ihşallah bizlerde bu ölümlü hayata o güzellikleri görürüz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…