- Konu Sahibi simgeeeeee
Öncelikle merhaba;İçime atmaktan yorulduğum bir çok sorun içinde boğuluyorum..4 yıla yakın bir ilişkim var ve erkek arkadaşım çok ilgisiz sorun sadece ilgisizlik değil ayrıca işin içinde sürekli kendini haklı çıkartma çabaları,bitmek tükenmeyen kavgalar,suçlamalar,kötü sözler ve küfürler var.
İlk başlarda hiç böyle değildi.ilk 2 yılımız rüya gibiydi.Bir anda böyle ilgisiz,alakasız kötü bir erkek oldu. sorunu kendimde ayarıp birlikteliğimi sürdürdüm aşkın gözü kördür bilirsiniz. benimde gözlerim kördü ta ki 2 hafta öncesine kadar..
Yine önemsiz bir kavga,yine kötü sözler tüm olumsuz şeylerin tekrarı işte..
Sonuç olarak ayrıldım.Hep aradı,bırakmadı ama suçunuda kabul etmedi özür dilememi istedi çok direndim ama 4 yılın hatrına bir şans verdim belki değişir umuduyla..
Ama gördüm ki bıraktığım kişi bıraktığım haliyle karşımda üstelik yine bana tüm suçu yükleme çabasında ben na yapacağımı şaşırmış durumdayım. ayrıldım tamamen diyelim nasıl unutabilirim nede olsa 4 yılımı geçirdim unutmak için bir çare varmıdır?
Bana nasıl önerilerde bulunabilirsiniz?
(Not:Ben erkek arkadaşımı mutlu etmek adına elimden gelen herşeyi yaptım.)
Yardımlarınız için şimdiden çok teşekkür ederim..
İlk başlarda hiç böyle değildi.ilk 2 yılımız rüya gibiydi.Bir anda böyle ilgisiz,alakasız kötü bir erkek oldu. sorunu kendimde ayarıp birlikteliğimi sürdürdüm aşkın gözü kördür bilirsiniz. benimde gözlerim kördü ta ki 2 hafta öncesine kadar..
Yine önemsiz bir kavga,yine kötü sözler tüm olumsuz şeylerin tekrarı işte..
Sonuç olarak ayrıldım.Hep aradı,bırakmadı ama suçunuda kabul etmedi özür dilememi istedi çok direndim ama 4 yılın hatrına bir şans verdim belki değişir umuduyla..
Ama gördüm ki bıraktığım kişi bıraktığım haliyle karşımda üstelik yine bana tüm suçu yükleme çabasında ben na yapacağımı şaşırmış durumdayım. ayrıldım tamamen diyelim nasıl unutabilirim nede olsa 4 yılımı geçirdim unutmak için bir çare varmıdır?
Bana nasıl önerilerde bulunabilirsiniz?
(Not:Ben erkek arkadaşımı mutlu etmek adına elimden gelen herşeyi yaptım.)
Yardımlarınız için şimdiden çok teşekkür ederim..