içinde yaşadığım evle ilgili bir derdim var

Wurstria

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
3 Ocak 2015
14.178
25.547
Herkese merhaba hemen konuya girmek istiyorum. Biz kiracıyız, 4 - 5 yıldır aynı binada oturuyoruz geniş aileyiz. Ev büyük ve ferah burda bi sıkıntı yok ancak benim derdim evdeki duvarlardaki çatlaklar. Son zamanlarda çok dikkatimi çekmeye başladı. Eskiden boya yada sıva çatlağıdır diye düşünüyordum, üstünde durmuyordum ama bu aralar beni çok rahatsız ediyor. Bir duvarın bir tarafındaki çatlağın aynısı yaklaşık aynı derinliklerde ve aynı yönde, aynı duvarın diğer tarafında da var. Ev 3 odalı ve her odada var bunlardan. Çatlak bulunan bütün duvarlarda durum aynı ve ben bunu yeni farkettim. Artık çatlaklar hakkındaki düşüncelerim değişti. Biz izmirdeyiz oturduğumuz bölge kayalıkmış. Bayağı bayağı çatlak yani duvarlar. Evin en büyüğü olan anneanneme söyledim, önce umursamaz gozuktu ama daha sonra ben konuyu tekrar açıp kendisine iyice gösterince bu kez de bana böyle şeyler söyleme, benim kalbim sıkışıyor zaten hastayım filan dedi. Lütfen konum taşınmasın çünkü bu durum canımı sıkıyor. Sizce ne yapmalıyım? Ben mi kafama takıyorum yani? Evinizde çatlaklar varken içinde oturabilir misiniz? Bizimkileri nasıl ikna edebilirim? Lütfen yardımınıza ihtiyacım var ben mi kuruntu yapıyorum endişe duymakla?

http://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?threads/evin-duvarindaki-catlaklar-resimli.840315/

Bu konunuzda yanıt vermiş arkadaşlar. Ne fotoğrafla ne de anlatımla anlamamız mümkün değil. Sıva çatlağı değil kolonlarda sorun var diyorsanız taşınacaksınız. Kiracı olduğunuz için en pratik çözümü bu olacaktır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…