C
ccerence
Ziyaretçi
- Konu Sahibi ccerence
hanımlar içinde peptit olan bir krem önerebilir misiniz...sizin de haberiniz olsun da bu cilt lekeleri için de baya iyi..tavsiyelerini aldım.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
canım meraba ben 22 yaşındayım düzenli bir krem kullanmak isityorum arada sivilcelerim çıksa da asıl problem izler ve ufak çukurlar..derya baykalın tavsiyesiyle duymuştum kremi...sanırım çeşitleri var ben tek tane alıp kırışıklık şu bu ayırım yapmak istemiyorum çünkü yaşım henüz genç.. çok pahalı geldi krem bana...sen kaça aldın...ceren kinerase c peptide öneririm şiddetle, kendim kullandım çok güzel bir krem,antiaging olmasına rağmen cildin tonunu lekesini pasını yok ediyor,şimdi 2. kutuyu alıcam koçişkodan izin bekliyorum bu ay fazla açıldım
canım bu şey dimi şu mavi anemol çiçegi olan üstünde di mi..derya baykalda bunu kullanıyormuş...ama fiyatı 165 civarı yanılmıyorsam dimi..
bi de bunun çeşitleri varmı kırışıklık şu bu gibi..henüz 22yaşındayım ben cildim için istiyorum sivilce lekelerim falan var... tavsiye eder misin
arkadaslar ben almanyada yasiyorum
banada bu özelliklere sahip bir krem tavsiye edermisiniz.
ben yves rocher kremlerini almaya basladim .onun peptinli bir ürünü yok galiba biraz baktim ama.
yardim ederseniz sevinirim.
yukarida yazan creme nette baktim ama üzerinde cicek resmi falan yok.
belki burdakiler farklidir bilmiyorum artik
canım çok teşkkür ederim üşenmemiş uzun uzadıya bilgilendirmişsin...benim de yanaklarımın alt kısmında yani çeneden kulaga gibi hizada sivilce lekeleri var onlar için ve şimdiden kırışıklıklara çözüm için iyi bir krem kullanmak istiyorum kenerase c peptide...bunu araştırıcam canım inşallah...teşekkür ederimmm a.s.a.s.a.s.Cerencim kızkardeşim göğüslerine silikon koydurdu birkaç gün önce...ve orada plastik cerrahi servisine yara izleri akne izleri ve kırışıklık tedavisinde kullanılabilecek ürünlerin broşürleri bırakılır ya firmalar tarafından
işte bu firmalardan biri de kinerase'miş, şu an elimde kinerase kremle elde edilen sonucu gösteren broşür var, orada bir kadının goz cevresinin resmi var, fakat normal bir foto değil bu, canfield bilimsel fotoğraf sistemi kullanılarak çekilmiş bir fotoğraf,yani çıplak gözle göremediğimiz ciltteki güneş hasarını da gösteren bir resim
ilk resimde göz kapağı ve çevresi tamamen leke içersinde, ve tamamen hasara uğramış, ayrıca kırışıklıklar var ,ikinci resim 12 hafta kinerase uygulaması sonrasını gösteriyor ciltteki güneş ve hücre hasarı (sanırım serbest radikaller de etkili bunda) tamamen yok olmuş , kırışıklar da öyle azalmış ki, ilk resimle arasında %95 fark var
lekeler tamamen yok olmuş bunu belirteyim,zaten kullanıyordum bu ikinci alışım, çok memnunum sürekli kullanmak istiyorum ben de de kırışık yok 31 yaşındayım ona bakarsan..
ama demek ki doğru yoldaymışım, yeni jenerasyon kırışıklık kremleri iddia edildiği gibi cildi yoran ürünler değil,hani şimdi bunu kullanırsam ilerde ne kullanacağım safsatasına inanmıyorum ben
bunlar hücreyi yenileyen cildi onaran şeyler, bence yaş farı yok bu ürünlerde, yani özellikle peptide içeren kremlerde, akne lekelerinde de etkiliymiş.benim kullandığım kinerase c peptide
evet fiyatı ucuz değil ama mucize yaratan hangi ürün ucuz ki?