- 22 Haziran 2009
- 201
- 10
- 298
- 32
- Konu Sahibi meltem2809
-
kızlar saçlarımı boyatıcam ve artık bi renkte sabit kalmak istiyorum sürekli boyamaktan çok sıkıldım mutlaka bi kızıl tonu oluyor boyadıgım tüm kahvelerde , ya da kızıl parlıyor güneşte . İçinde hiçbir şekilde kızıl olmayan kahve tonlarından marka ve numaraları hakkında önerilerde bulunabılırmıyız hemde diger arkadaşlarımızada faydalı bilgiler olmuş olur
örnegin şöyle ;
biraz küçük gözkmüş resim aslı tandoganın saç rengi gibi...
yansıması 4,5,6 olan tonlardan kaçınacaksınız....fakat 1,2,3,7 olabilir.....nette uzman bir kuaför wella koleston perfectin 7.77 nosu içinde kızıllık barındırmayan bir kahvedir diyordu....7.7 yansıması için bu son derece doğru.... bir de 7 sonrası ana renkleri tercih ederseniz,onlarda kızıllık bulunmaz ama genel olarak piyasa boyaları ile kızıl olmayan kahve elde etmek güçtür..mutlaka karma boya kullanmalısınız.... bu resimdeki saç rengi karma boya ile elde edilmiş...
ben koleston 7.77 ye boyamıstım ama kızıl yansımalar wardı yine de içinde ya
7 az da olsa kızıllık barındırır deniyor ama netteki kuaför de barındırmaz diye yazmış....belki içine koyu kumral küllü felan katıp yapıyordur....aklıma bundan başka çözüm gelmiyor,,,,:44: ama tabi kızıllıktan ne anlaşıldığı da önemli burda,,,,bariz ben burdayım diyen kızıl var,b'de ara ara sadece ışıkta belli belirsiz gözüken hafif kızıl yansıma var..,,,ki 7.7 kategorisi bence ikincisine girer....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?