İçinde bulunduğum stres beni aşırı kıskanç yaptı

saadetkaya

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
19 Haziran 2011
149
0
merhabalar herkese:)

en son yazdigim konuya cok benzer birsey daha yasadik erkek arkadasimla, ve suan inanilmaz kirginim ama ne yapicagimi nasil davranacagimi bilmiyorum. su siralar stresli bir donemdeyim doktora tez onerisi hazirliyorum ve eger zamaninda yetistirirsem yurtdisinda cok istedigim bir universitede doktora yapma sansi elde edecegim, ama bu beni asiri strese sokmus durumda cunku zamanim cok az :KK43: neyse asil sorun sevgilimin bu haftasonu is arkadasiyla bodruma gitmis olmasi (haftaici oraya yakin bir yere is seyahatine gidiyorlar ayrica),sanirim bu stres beni asiri kiskanc yapti:) ama asil bozuldugum nokta, sevgilimin bizi dusunup bisiler ayarlamak yerine arkadasinin onerisine uymasi:KK43: yani su donem ona en cok ihtiyacimin oldugu donem, evde tek basima haril haril calisiyorum, o ise tatillerde... simdi kiskama cocugun hakki diyebilrisiniz ki evet hakki... ama soz konusu biz olunca boyle seyler yapmamasina inanilmaz bozuluyorum:KK43: eger ki baska bir haftasonu biizmle ilgili bir plan yapsaydi, inanin zerre kadar sorun olmazdi, ya da bu haftasonu degil baska bir haftasonu gitseydi yine bu kadar uzulmezdim:KK43: yani maddi anlamda sikisik oldugu bir donem, onu evden cikarmak iskence, herseyin hesabini yapar oldu ama arkadasiyla iki gun bodrumda tatil yapabiliyor. boyle birsey soylemem ama desem ki bizde bu haftasonu gidelim tatlim maddi durumumu biliyorsun, ayrica seyahatlerde cok yoruldum diyeceginden adim gibi eminim. ama eger bu okul isim olursa ekimde yurtdisina gidicez:KK43: ben her saniyeyi degerlendirmeye calisiyorum, bana en son bu son zamanalrimizi guzel gecirelim, kavga etmeyelim demisti, ama o bir hafta seyahate gitti sonra beni gormek yerine haftasonu tatil yapip direk seyahatine devam edicek:KK43: ama kirildim... bu zamanda ne bilim haftasonunu benimle gecirmesini beklerdim, hatta gunubilrik bir yerlere gotumesini, hem birlikte degisik birseyler yapmak icin hemde benim biraz rahatlamam icin. yani bende kendim bireyler yapabilirim ona muhtac degilim, kaldiki haftasonu arkadaslairmla inanilmaz vakit gcirdim:KK43: ama onla olmasini isterdim:KK43:

donunce onunla konusmayi dusundum ama daha giderken bir suru bahane ortaya atti:KK43: ona derdimi anlatabilecegimi dusunmuyrum. bana ilk giderken seyahatlerinin uzun oldugunu sadece bir gunluk bos vakitlerinin oldugunu ondada tatil yapicakalrini soyledi, bana makul geldi. a ma ole olmadi direk tatile gittiler, isleri pazartesi basliyor. hic birsey demiyorum, hersey normalmis gibi davraniyorum ama :KK43: ole iste sizce ne yapmam lazim:KK43: yakinda dogum gunu, onun maddi anlamda sikisik olmasi, benim bu yorgunlugum, ikimizin bu sekilde birbirine zaman ayiramamasi dolayisiyla haftasonu yakin bir yere tatile goturmeyi dusunuyordum hediye olarak... ama simdi icimden gelmisyor:KK43: o bizi dusunmezken ben bole bisi yapmak istemiyorum :KK43: sizce nasil davraniyim? kendimi ona nasil ifade etmeliyim? ya da ben cok stresli oldugum icin ona haksizlik yapiyor olabilirmisim? fikirlerinize cok ihtiyacim var?

"Erkek kalem kadar ince olsa da hammaddesi odundur.":KK1: Sen haksızlık yapmıyorsun ama o da belki bu 1 haftalık seyahatlerden bıkıp kendini serin sulara atmak istemiştir, dediğim gibi odun olduğu için senin üzüleceğin aklına gelmemiştir. Siz şimdi sıkıntılı döneminizde olduğunuz için gözünüzde büyümüş bu sorun ama dert etmeyin. Zamanla yonta yonta öğreniyorlar bazı şeyleri... Bu yüzden çalışmanıza olumsuz yansıtmayın, onunla da konuşun. Anlamayacak olsa bile konuşun. Ne demişler "Hayvanlar koklaşa koklaşa, insanlar konuşa konuşa anlaşır."

"Erkek kalem kadar ince olsa da hammaddesi odundur.":KK1: Sen haksızlık yapmıyorsun ama o da belki bu 1 haftalık seyahatlerden bıkıp kendini serin sulara atmak istemiştir, dediğim gibi odun olduğu için senin üzüleceğin aklına gelmemiştir. Siz şimdi sıkıntılı döneminizde olduğunuz için gözünüzde büyümüş bu sorun ama dert etmeyin. Zamanla yonta yonta öğreniyorlar bazı şeyleri... Bu yüzden çalışmanıza olumsuz yansıtmayın, onunla da konuşun. Anlamayacak olsa bile konuşun. Ne demişler "Hayvanlar koklaşa koklaşa, insanlar konuşa konuşa anlaşır."

:) insanlar konusa konusa anlasmali :) ama iste her zaman ole olmuyor:)

ya bu erkekler ne kadar benciller yaa aynı durumda erkek arkadasınız olsaydı emınım sızde evden dısarıya cıkmazdınız ama bak sımdı onun dogum gunu ıcıntatıl planlıyorsunuz yapmayın bence hatta hatırlamayın bıle dogum gununu trip atarsada yogunluktan bısey aklıma gelmıyor dersınız...

ya bu erkekler ne kadar benciller yaa aynı durumda erkek arkadasınız olsaydı emınım sızde evden dısarıya cıkmazdınız ama bak sımdı onun dogum gunu ıcıntatıl planlıyorsunuz yapmayın bence hatta hatırlamayın bıle dogum gununu trip atarsada yogunluktan bısey aklıma gelmıyor dersınız...

sorma canim :KK43: dun aksam baska sebepten kavga ettik bende yeri geldi soyledim dayanmadim... bana cok sikildim, bunaldim, bir gunluk tatil yaptim kimse karisamaz, laf soylemez dedi kestirdi atti. halbuki madem buna ihtiyaci var, soylese ya birlikte gitsek. o okadar sert kesti atti ki, birde gereksiz yere kavga cikmasi ve yine beni suclamasi. cok uzuldum demedim bisi diyemedim. peki kimse bisi soyleyeemzse peki dedim sadece :KK43: napicam bilmiyorum, duzeltmeye calsitikca iliski dahada kotuye gidiyor ve hep caba sarfetmeyen, sorun cikaran ben oluyorum:KK43: ciidden mi ben yapiyorum :KK43:

X