• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

içimi kemiren bir konu

blackeyes06

egeli bayaan:)
Kayıtlı Üye
16 Haziran 2013
333
54
48
arkadaslar merhaba evet bır aydır içimii kemıren bir konu var ınanın kendımı keşkelerden alamıyorum ıyıce psıkolojım de bozuldu ben bır ay once telef camı kırıldıgı ıcın telefoncuya götürdüm fakat telefonumu tamamen kapatmamıstım şifre vardı ama telefoncuya bır soru sordum fotograflarla ılgılı şifreyı ıstedı verdım ayarlardan baktı daha sonra telef aldım ve eşimi bı arayımda telefonu aksama buradan alsın dedım dısarı cıktım esımı aradım ve telef sıfreyı degıstırdm ama cok kolay bı sıfre ıdı dort tane 1 yaptm ve kilitleyıp verdım ama dedıgım gıbı tamamen kapatmamıstım aksam eşim telef getırdı bı ayar yapılması lazımmıs telefoncu şifreyı unutmuş açıp yapamamıs bız yapacaz dedı neyse o gun yaptık ama ben bır aydır dusunuyoorum aceba telef açıp kurcaladımı onemlı seylerım vardı face falan gırdımı yazdıklarımı okudumu falan fılan ne kadar sacma demı ama düşünüyorum sizce boyle bısey olablırmı bu telefoncu telefonumu kurcalamıs olabılırmı

arkadaslar merhaba evet bır aydır içimii kemıren bir konu var ınanın kendımı keşkelerden alamıyorum ıyıce psıkolojım de bozuldu ben bır ay once telef camı kırıldıgı ıcın telefoncuya götürdüm fakat telefonumu tamamen kapatmamıstım şifre vardı ama telefoncuya bır soru sordum fotograflarla ılgılı şifreyı ıstedı verdım ayarlardan baktı daha sonra telef aldım ve eşimi bı arayımda telefonu aksama buradan alsın dedım dısarı cıktım esımı aradım ve telef sıfreyı degıstırdm ama cok kolay bı sıfre ıdı dort tane 1 yaptm ve kilitleyıp verdım ama dedıgım gıbı tamamen kapatmamıstım aksam eşim telef getırdı bı ayar yapılması lazımmıs telefoncu şifreyı unutmuş açıp yapamamıs bız yapacaz dedı neyse o gun yaptık ama ben bır aydır dusunuyoorum aceba telef açıp kurcaladımı onemlı seylerım vardı face falan gırdımı yazdıklarımı okudumu falan fılan ne kadar sacma demı ama düşünüyorum sizce boyle bısey olablırmı bu telefoncu telefonumu kurcalamıs olabılırmı

Olabilir.

dunyanın bınbırturlu halı var
telefonun calınabılır,bıyerde unutabılırsın , kaza var bela var bırı alıp acıp bırını araması gerekebılır
cep telefonu ve bılgısarda ozel seyler bulundurmamak gerek

ben eşime sordum o adam telef kurcalasa şikayet ederler dukkan kapanır yapmaz ole bısey dedı ama ben işte soru işaretı kaldı

Başka işi yoksa %80 kurcalamıştır..

%20 yi insaniyetine bırakıyorum..

Telef cami ne diye kaldim bi an. Telefonmus.
Bakmis mi bakmamis mi bunu hicbir zaman ogrenemeyeceksiniz. Sayet adam kotu niyetli degilse..

ya mesela baksa orda ayarlardan yapacagı seyı yapar ve eşime verirdi yani eşime demezdıkı sıfreyı unuttum yapamadım ama yınede kafamı kemırıyo numaramı aldı ettıyse dıye

bi uygulma vardı face de telden açıyorsan normal bilgisayarda açtığında face i daha önce telefonda açmışınız diyordu ordan çıkıyordun.

ya mesela baksa orda ayarlardan yapacagı seyı yapar ve eşime verirdi yani eşime demezdıkı sıfreyı unuttum yapamadım ama yınede kafamı kemırıyo numaramı aldı ettıyse dıye
Bu kadar gizli ne var kuzum. Hem 1 ay olmus. Numarani alsaydi coktan rahatsiz ettiydi. Unut gitsin.

Bakmış olabilir bunu ispatlayamazsınız yani tamirci olduğu için :) birde hesabınıza girip adınıza bir paylaşım yapmamışsa bakıp bakmadığını anlayamazsınız

Back