İÇİMİ DÖKMEYE İHTİYACIM VAR GERÇEKTEN

ensereh06

Guru
Kayıtlı Üye
16 Ağustos 2013
278
124
323
Ankara
Hayırlı akşamlar k.k.b.d.v okurları; şuanda çok büyük ruhsal sıkıntıların esigindeyim sşöyle ki; 9ay süren evliliğim mart 2014 te bitmişti adam beni hasta olduğum için terketmisti _hastalığım bipolar mani yani duygu durum bozuklugu ve ilac tedavisiyle iyilesiliyor_büyük yaralar hüzünler arta kaldı o iliskimden öyle ki o travmanın etkisiyle bir dönem bilinç kaybı yaşadım sonra ilaç tedavisi ve en önemlisi Allahın lutfuyla aklım başıma geldi.annem çok ağır hastaliklarla pencelesiyordu zaten o sırada bende bosaninca bana uzuntusunden tekrar yatağa serildi. Ve kasım ayında vefat etti bu zaten tarifi olmayan bir aciydi ama Allahın takdiri...bir bekar abim babam ve ben yaşamaya başlamıştık bir süre sonra abimde sehirdisinda işleri olduğu için gitti 7 ay olmuş gideli çok özlüyorum..babam ve ben yaşıyoruz bahçesi olan müstakil 2 kişiye çok büyük gelen evimizde.babam 66 yaşında çok değerli bir insan çok seviyorum ve kaybetmekten korkuyorum.sevgimi davranislarimla ifâde edebilmeyi çok isterdim ama beceremiyorum.GELELİM asıl sıkıntımà 25 yaşındayım ve gerçekten yalnızlıklâ baş edemez haldeyim o kadar ihtiyaç duyuyorum ki sevmeye sevilmeye beni kalbine alacak bir yüreğe sıcak bir ele aşkla bakan bircift göze vallahi hasretim tüm bu ve buna benzer duyguları doyasıya yasayabilecegim biri karşıma çıkacak mı acaba? Biliyor musunuz artık hayal bile kurmuyorum.Çünkü çok korkuyorum hayallerimin sadece hayalimde kalacağından...olmuyor denedim yalnızlığı 2 yıldır yaşamak zorunda kalarak denedim üstelik benim kalbime dokunacak ruhumu okşayacak ömürlügüm olacak kişiye ihtiyacım var onu daha bulamadan kaybettim sanırım ya da çölde yaşadığımı varsayacak olursam o çok beklenen çölyağmurum nerdesin......

Canim ya, cok yalniz kalmissin. Cok duygusalsin su an. Calismiyorsun sanirim. Arkadaslarin yok mu, en azindan gorustugun birileri? Bu sekilde ancak gorucu usulu biriyle evlenirsiniz, o da sansiniza kimbilir nasil biri cikar. En azindan aileniz yaninizdaymis, size destek cikmis. Bu yonden sanslisiniz. Sana teselli falan da vermek istemiyorum. Biliyorum boyle zamanlarda ise yaramiyor. Allah yardimcin olsun. Umarim seni cok seven biri cikar karsina.

Canim ya, cok yalniz kalmissin. Cok duygusalsin su an. Calismiyorsun sanirim. Arkadaslarin yok mu, en azindan gorustugun birileri? Bu sekilde ancak gorucu usulu biriyle evlenirsiniz, o da sansiniza kimbilir nasil biri cikar. En azindan aileniz yaninizdaymis, size destek cikmis. Bu yonden sanslisiniz. Sana teselli falan da vermek istemiyorum. Biliyorum boyle zamanlarda ise yaramiyor. Allah yardimcin olsun. Umarim seni cok seven biri cikar karsina.
Görüştüğüm arkadaşlarım var biraz kafam dağılıyor sosyallestigimde ama inci gibi kabuguma çekildim aldığım yaralardan sonra.güzel dileklerin için tşkler

Görüştüğüm arkadaşlarım var biraz kafam dağılıyor sosyallestigimde ama inci gibi kabuguma çekildim aldığım yaralardan sonra.güzel dileklerin için tşkler

bence de arkadaşlar iyi gelir.. bol bol yürüyüş de yapın bu arada havalar da çok soğuk değil.. yürüyüş gerçekten insanı rahatlatıyor. sosyalleştikçe ve yeni ortamlara girdikçe birinin karşınıza çıkma olasılığı artar. bence çalışmıyorsanız bir işe girin evde pek durmayın. her karanlığın ardından mutlaka güneş doğar hiçbir şey sürekli değil, acılar üzüntüler de öyle.. umarım karşınıza sizi gerçekten çok sevecek, değer verecek biri çıkar ve çok mutlu olursunuz..

sen kendini ne zaman yeni bir ilişkiye hazır hissedersen herşey yeniden başlar
ama önce gerçekten hazır olman lazım
Evet hazır hissediyorum daha doğrusu yalnızlıktan kurtulabilmek için hazır olduğuma inanıyorum gel gör ki ürkek bir serçeye dönüşmüşüm beni terk eden kocam bütün insanlara olan guvenimin kaybolmasına vesile olmuş o yüzden

bence de arkadaşlar iyi gelir.. bol bol yürüyüş de yapın bu arada havalar da çok soğuk değil.. yürüyüş gerçekten insanı rahatlatıyor. sosyalleştikçe ve yeni ortamlara girdikçe birinin karşınıza çıkma olasılığı artar. bence çalışmıyorsanız bir işe girin evde pek durmayın. her karanlığın ardından mutlaka güneş doğar hiçbir şey sürekli değil, acılar üzüntüler de öyle.. umarım karşınıza sizi gerçekten çok sevecek, değer verecek biri çıkar ve çok mutlu olursunuz..
Çok teşekkür ederim yorumunuzdan dolayı amin inşallah ☺

Arkadaşların, işin ve hobilerinle (kurslar) ilgilenen. .
Daha çok gençsin, hayat seni bekliyor. .
Karamsar olma ..tedavini devam et ..
Çok geçmiş olsun. .

Eski eşinizle evlenmeden önce, ona duygu durum bozukluğunuzun olduğunu açık açık anlatarak, kendisini nelerin beklediğini, olası tabloları paylaştınız mı?

Yasiniz gercekten cok kucuk. Genc kiz yaşı yaşadıklarınizi keske olmasaydi ama toparlanin silkelenin amaclaeiniz olsun calisin o amaclari yapin alin babanızı gezin tatiller yapin tahsilinizi yukseltin okuyun. En son care evlenmek bir erkek sevgisi olsun.

Eski eşinizle evlenmeden önce, ona duygu durum bozukluğunuzun olduğunu açık açık anlatarak, kendisini nelerin beklediğini, olası tabloları paylaştınız mı?
Evet Allâh şahit buna hepsini anlattım ilaçların isimlerini bile söyledim eczaciydi sorun olarak gorecekse bu ilişki baslamasin dedim o da sorun olmadığını söyleyip ikna etti beni yani sorun yapmadigina yapmayqcagina ikna etti

Evet Allâh şahit buna hepsini anlattım ilaçların isimlerini bile söyledim eczaciydi sorun olarak gorecekse bu ilişki baslamasin dedim o da sorun olmadığını söyleyip ikna etti beni yani sorun yapmadigina yapmayqcagina ikna etti

Anladım. Aynı halden mustaribiz, ben de bipolarım. Sarsıcıdır, illa ki destek olacak birileri olmalı yanınızda. Her babayiğidin harcı değil bipolar kadını taşımak. Erken yol aldığı iyi olmuş, çıksın defolsun hayatından, en başında açık açık söylemişsin.

Daha kaç yaşındasın ki? İlla ki birileri olacak hayatında, bir sebep. Şu an taze, ama aşılamaz değil. Şıkır şıkır, fıkır fıkır günlerin olacak. Çünkü gecenin en karanlık olduğu anı şafak sökmeden az öncedir. Bak ben evliyim, 2 senedir... Şükür iyiyiz de.
Kocaman bir gönlün var tahmin edebiliyorum, çünkü bipolarların öyle olur ;) Sevemem dediğinde yine seversin, güvenemem dediğinde yine güvenirsin, yufkasın çünkü... Duanı et, bırak zaman yaralarını kapasın... Çıkar biri karşına. Allah dağına göre kar verir, merak etme.

Canim benimm...genceciksin daha. Spor sana iyi gelir bence vir dene. Arkadaslarinla daha fazla zaman geçir. Çevreni genislet. Allah kalbine göre versin tatlım.

Yalnız doğduk yalnız öleceğiz. Aslında bu dünyada hiçbirimiz gerçekten yalnız değiliz. Sende en zor anında seni koruyup kollayn bir güç varmış gibi hissetmiyor musun?

Bende senin gibi sevgiye aç oldudğum bir dönemde tanıdım eşimi. Ona sarıldım tek ihtiyacım o gibiydi. Karşıma beni sevip hiç bırakmayacak biri çıksın sırtımı dayayabileyim derdimide sevincimide onla paylaşayım diyordum ki o çıktı. Sonra zaman geçti benim bütün isteklerim karşılanmıştı ama bu seferde bir fazlalık oluştu bu seferde kendi başıma kararlar olup başıma buyruk olamıyordum fazla bağlıydım benim yerime bile karar alıyor oluşu yoruyordu. Yıllar birikti birikti şimdi ayrıyız. İnanılmaz canım yanıyor. Gitmeliyim ayrılacağım böyle olmalı çünkğ kalmam çözüm sağlamıyor ama girmekte çok acıtıyor. Önceki yalnızlığımdan daha büyük bir çıkmazda ve acıdayım. Yani diyeceğim o ki; bazen isteklerimizi elde etmekte çare olmuyor içimizdeki boşluğa. İnsanın karşısına çıkacak kişi hayırlısı olsun. Belkide çıkmıyorsa bu daha hayırlıdır. Bu dünyada sonunu görmemediğimiz tahmin edemeyeceğimiz şeyler oluyor. Bir şeyler oluyorsada bir hayor vardır olmuyorsada. Aşkta yakıyor aşksızlıkta. Hangisi daha zor bilemiyorum ama genel olarak hayat zor zaten. Elimizde olanlara tutunamazsak varolamayız.

Anladım. Aynı halden mustaribiz, ben de bipolarım. Sarsıcıdır, illa ki destek olacak birileri olmalı yanınızda. Her babayiğidin harcı değil bipolar kadını taşımak. Erken yol aldığı iyi olmuş, çıksın defolsun hayatından, en başında açık açık söylemişsin.

Daha kaç yaşındasın ki? İlla ki birileri olacak hayatında, bir sebep. Şu an taze, ama aşılamaz değil. Şıkır şıkır, fıkır fıkır günlerin olacak. Çünkü gecenin en karanlık olduğu anı şafak sökmeden az öncedir. Bak ben evliyim, 2 senedir... Şükür iyiyiz de.
Kocaman bir gönlün var tahmin edebiliyorum, çünkü bipolarların öyle olur :KK66: Sevemem dediğinde yine seversin, güvenemem dediğinde yine güvenirsin, yufkasın çünkü... Duanı et, bırak zaman yaralarını kapasın... Çıkar biri karşına. Allah dağına göre kar verir, merak etme.
Allah razı olsun canim tşkler evliliğine huzur hastaliginada sifa versin rabbim

cnm sana tavsiyem yanlizligini bu sikintilarini bir erkekle bitirmeyi düsünme,,önce kendin icin kendi hayatin icin birsey yap calismak istersen calis arkadaslarinla bulusup gez eglen bir kursa gidip bir hobi edin önce kendine güvenin gelsin ki kimseye muhtac hissetme kendini heleki bir erkege karsi sen mutlu oldugun zaman hayatina biri girsinki Allah korusun bir problem yasarsan ben zaten sensizde mutluydum diyebilirsin rahat olursun Önce kendini mutlu et kimseye muhtac olma sonra gerisi güzel olur

Back
X