Hayırlı akşamlar k.k.b.d.v okurları; şuanda çok büyük ruhsal sıkıntıların esigindeyim sşöyle ki; 9ay süren evliliğim mart 2014 te bitmişti adam beni hasta olduğum için terketmisti _hastalığım bipolar mani yani duygu durum bozuklugu ve ilac tedavisiyle iyilesiliyor_büyük yaralar hüzünler arta kaldı o iliskimden öyle ki o travmanın etkisiyle bir dönem bilinç kaybı yaşadım sonra ilaç tedavisi ve en önemlisi Allahın lutfuyla aklım başıma geldi.annem çok ağır hastaliklarla pencelesiyordu zaten o sırada bende bosaninca bana uzuntusunden tekrar yatağa serildi. Ve kasım ayında vefat etti bu zaten tarifi olmayan bir aciydi ama Allahın takdiri...bir bekar abim babam ve ben yaşamaya başlamıştık bir süre sonra abimde sehirdisinda işleri olduğu için gitti 7 ay olmuş gideli çok özlüyorum..babam ve ben yaşıyoruz bahçesi olan müstakil 2 kişiye çok büyük gelen evimizde.babam 66 yaşında çok değerli bir insan çok seviyorum ve kaybetmekten korkuyorum.sevgimi davranislarimla ifâde edebilmeyi çok isterdim ama beceremiyorum.GELELİM asıl sıkıntımà 25 yaşındayım ve gerçekten yalnızlıklâ baş edemez haldeyim o kadar ihtiyaç duyuyorum ki sevmeye sevilmeye beni kalbine alacak bir yüreğe sıcak bir ele aşkla bakan bircift göze vallahi hasretim tüm bu ve buna benzer duyguları doyasıya yasayabilecegim biri karşıma çıkacak mı acaba? Biliyor musunuz artık hayal bile kurmuyorum.Çünkü çok korkuyorum hayallerimin sadece hayalimde kalacağından...olmuyor denedim yalnızlığı 2 yıldır yaşamak zorunda kalarak denedim üstelik benim kalbime dokunacak ruhumu okşayacak ömürlügüm olacak kişiye ihtiyacım var onu daha bulamadan kaybettim sanırım ya da çölde yaşadığımı varsayacak olursam o çok beklenen çölyağmurum nerdesin......