İçimi dökmek istedim

Kaç yaşındasınız?
Bana pek kaçış için evlilik yapmış gibi gelmediniz. Çünkü hem erken evlilik yaptığınızdan şikayet ediyorsunuz hem de 2 senedir hiç bir sorun olmadığı halde hamile kalamadığınızdan şikayet ediyorsunuz.

Teşekkür ederim. Gerçekten doğru buraya da bunun için yazdım düşüncelerimin yanlışlığını doğruluğunu çözebilmek için.

Yani çevre baskısı vs her insan hata yapar. Ben de bu hatadan dönmek ve yanlışlarımı fark etmek için yazdım. Ve şikayet değil de böyle olması gerekiyormuş demekki diye düşünüyorum.

Bu yaz kurs açıp öğretmenlik yapicam zaten.insallah en kısa sürede evden de ayrılmaya çalışıcam

Çok teşekkür ederim cevabınız için. Bazı şeylerin farkına vardığım için düşüncelerimi ilk sizlerle paylaşmak istedim.Öncelikle bu Yaz kurs açıp öğretmenlik yapicam zaten. Daha sonra psikolojik destek almayı planlıyorum. Çocuk konusunda da çok kararsızdim. Çevre baskısı vs de etkiledi galiba bilemiyorum. Şu an yanlış bir karar olduğunun farkına vardım l. Tekrar anlayışınız ve güzel cevabınız için teşekkür ederim

Yani çevre baskısı vs her insan hata yapar. Ben de bu hatadan dönmek ve yanlışlarımı fark etmek için yazdım. Ve şikayet değil de böyle olması gerekiyormuş demekki diye düşünüyorum.

Zaten erken yaşta evlenmediniz mi, ne çevre başkası? Ayrıca hata falanda yaptığınızı sanmıyorum. Çünkü 2 seneden beri korunmadan hamile kalmayı beklemişsiniz, buda her şeyi planlı ve programlı yaptığınız anlamına geliyor.

Tek şansım galiba eşimin arkamda durması. Tabi sorunlarımız çok oldu tartışmalarımız. Benim de çok hatalarım oldu ama herşeye rağmen arkamda durdu Ailesine karşı vs.

Tam olarak burda anlatılan gibi. Yani insanlar böyle düşünüyor genelde bende dahil çocuk yapmanın ne demek olduğunu. Nasıl sorumlulukların olduğunu bilmeden anlamadan cevereye bir marifet miş gibi sunulması ve dogurabildigini kanitlaması. Her kafadan çocuk var mı? ne zaman düşünüyorsunuz? Neden yapmıyorsunuz? Tarzında şeyler söyleniyor. İster istemez etkileniyorum. Ama iyiki olmamış. Başımıza gelen şeyler için demekki hayırlısı buymuş demek gerekiyormuş. Çünkü bazen biz neyin bizim için hayırlı olduğunu bilemiyoruz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…