İçimi dökmek istedim

Pufalo

Guru
Kayıtlı Üye
8 Kasım 2013
209
69
298
34
Alexander lazer epilasyon yaptırdım Eylül ayında başladım bacaklarımda kollarımda ve genitalde cok fazla batığım olduğu için bu cihazı tercih ettim, estetisyen kıl gözükmeyen yerlerime de atış yaptı sonuç olarak üst kol ve ust bacak su anda felâket durumda her yerinden kıllar çıkmış ben olanlardan kurtulayım derken daha da fazlasıyla kalakaldım gitmeyi düşünen varsa eger çok rahatsız değilseniz kesinlikle yaptırmayın keske sirle devam etseydim bir de koltuk altına da yaptırdım ve terleme problemim başladı önceden zerre kokmayan ben kokuyorum ... Lütfen iyi düşünüp acele etmeden karar verin bu cihaza
Son olarak bu cihaza girip böyle sıkıntılar yaşayan var mı ? Sonrasında neler yaşadınız?

Ben bir kac sene once iyi bir markayla yaptirdim komple bacak genital bolge koltuk alti komple yuz hatta kaşımın altini bile lazerledim cok ta memnunum inanirmisin kaşımı o zamandan beri almiyorum masallah randevularim bittiginde kiz bana artik senede bir defa komple lazer yaptirabilirsin dedi bende oyle yapiyorum tabii bu lazer isi yuzde yuz etki etmiyor ama azaltiyor kisiden kisiye degisiyor sizin yaptirdiginiz lazer markasi iyi degildi demekki

Çok sevindim sizin adınıza hangi marka cihazdı sizin ki? Benim ki Alexander domino diye bir cihaz

Yaptığım hatayı buraya yazıyorum ki başlamayı düşünen varsa dikkat etsin, hic bulaşmasın diye! Tüm vücut 6 ana 6 kontrol olmak üzere 1500tl ye Alexander lazer için anlaştım, Eylül ayında başladım, alt kolum oldum olası sıkıntıdır benim baktıklarım çok fazlaydı aynı durum alt bacak içinde geçerli ! Genital bölgemdeki kıllar yıllarca jilet vurmaktan sert ve siyahtı , koltuk altı da sert ve siyahtı , lazere başladık kolumun iç bölgesine dahi atış yaptı hatta yarım kol diye pakette anlaşmış olmamıza rağmen hafif hafif üst kollada atış yaptı ,bacaklarda ust bacağın her yerine atış yaptı kıl olsun olmasın ben de sarı olan tüyleri tetikleyebilecegini okumustum dedim sadece yüz bölgesini tetikler bu bolgelerde tetikleme yapmaz dedi . Basiretim mi bağlandı bunun başıma geleceği mi vardı bilmiyorum ama kıllarımdan kurtulmaya çalışırken olmayan yerlerimde de kıl çıkmaya başladı üst kol ve üst bacak felaket ben ömrümde böyle kıllı olmadım , 3 kontrol 2 ana seansım kalmıştı korona yüzünden merkezde haliyle kapalı kıllarıma bakıp bakıp ağlıyorum bir de koltuk altında inanılmaz bir terleme ve kokuya neden oldu her gün duş alıyorum yine ter yine koku , uygulamayı yapan kişiye yazdım lutfen psikolojinizi bozmayın açılsın bakacağım halledeceğiz diyor ama nafile ! Simdiki aklım olsa asla lazere bulasmam hele alex mi tövbe keşke her ay mis gibi ağdamı yaptırmaya devam etseydim artık elbise kısa kollu kıyafetler hayal( yanlışlıkla baska yere açmışım konuyu detayları da vermek istedim)

Can
canim ben soyle anlatim sana. Hic olmayan yerde killarin cikmasi bu uyuyan killarin uyanmasidir yani bi cikan aktif killar vardir bi oldugu yerde duran uyuyan killar aktif killari azaldiginda uyuyan killar cikmaya baslar iste o zaman lazere devam edeceksiniz bendede oldu. Hele benim killar cok siyah coktu kalindi bende yillarca jiletle aldim sonra biktmistim lazere basvurdum ama sukur lazerci kiz hem durusttu hem makineside cok iyiydi. Dedigim gibi insan insana degisiyor bu durum kiminin killari kalin kiminin ince veya sari killi kimisi erken etkisini gorur kimisi gec gorur ben gibi ama ben hep gittim her randevumu kacirmadim yani 8 seanstan fazla gitmisligim vardir ve suan belki ayda bir cenemi bacaklarimi koltuk altimi jiletle alirim ama yuzde yuz gitmedi halada cikiyorlar ama eskisi gibi degil

Kaş yapayım derken göz çıkardım yani :) yok gitmeye devam edeceğim tabi ki ben de 4 ana 3 kontrol olmak üzere duzenli olarak gittim umarım sonuç alırım

Kaş yapayım derken göz çıkardım yani :) yok gitmeye devam edeceğim tabi ki ben de 4 ana 3 kontrol olmak üzere duzenli olarak gittim umarım sonuç alırım
Sen bence yinede arastirmalarina devam et belki bu sitede iyi bir marka bulabilirsin insallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…