İçimi dökeyim, varsa bir iki tavsiye alayım...

_Ozis_

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
29 Haziran 2012
73
21
Merhaba arkadaşlar

İki gün önce bitmiş ilişkimi anlatayım size... Amacım içimi dökmek, bir de düşündüklerim dışında varsa tavsiye almak... (Uzun olacak, hakkını helal edin.)

yaşım 21, yaşı 23...

Her neyse tanıdık, tanıştık derken; hakkını yemeyeyim çok güzel bi beş ay yaşadım ben bu adamlaa.. Çiçekler, hediyeler, sürprizler, el üstünde tutmalar...bi kaç ay önce bi terfi aldı.. aynı ayda bende işten ayrıldım. edepsiz patrondan dolayı... Ne olduysa bize bu terfiyle oldu... birimiz anadolu, birimiz avrupa yakasında ilişkimizi yürütüyorduk... Bazen hafta sonu plan yapardık, bazen de hafta içi o gelirdi bu tarafa. Sonra dediğim gibi terfi aldı... Değişti ama bayaa değişti.

Görüşmelerimiz azaldı önce ' napayım yeni iş dedi, eğitim dedi, alışmam lazım dedi, kendimi göstermem lazım dedi, işim var dedi '... Zaten sürprizlerde hak getire görmedim daha iki aydır falan... Her gün bir ya da iki kere telefonda konuşurduk, önce o bitti. Daha sonra yazışmalarımız azaldı derken zaten uykuyu çok sevme durumundan dolayı konuşmalarımız 10 mesajdan öteye gidememeye başladı. İlgisi azalınca sevgisi de azaldı gibi hissediyo insan. her görüşmemizde söz verirdi hafta içi gelicem diye, sonra yine işinden dolayı gelmezdi. bir hafta görmesek birbirimizi yanıp tutuşan biz, iki hafta hatta ben ayarlamazsam daha fazla olmaya başladı.

Bu iki ay süreçte ara verdik olmadı, ayrıldık olmadı.. Ben yanlış karar verdim gibisinden döndümmm geri (zaten hatayı bunda yaptımi gittiysen git yani ama kıyamıyor insan ).

Ben ilişkimizin en başında şu malum kovma cümlesi olan s.git'i kaldıramayacağımı bildirdim.(dipnot1)

Her neyse işe alışamadı, umduğu gibi olmadı, bu iş yaramadı ona. mutsuzluğu arttı. Arttıkça daha çok değişmeye başladı. Önce beni kısıtlamaya başladı, ki ben babamın tek kızı böyle şeylere alışkın değilimdir. Tamam dedim, mutsuzdur, istemiyordur, kısıtlamasına eyvallah dedim dikkat ettim. Akşamları arkadaşlarıma çıkmama bile laf etti (ki buna sülale de dahil-miş). Kandilde yine beyfendimiz erkenden yattıııı, bende 10
gibi anneannemlere gittim ailemle. Ki beyimize de uyuyor olduğu halde haber verdim. Sabah kalkınca kıyamet koptu ki sen gece ben uyurken nasıl çıkarsın, yasak demedim mi!? hatamdır ki özürler diledim ben gene.. iyi kötü düzelttim...

Gelelim pazar gününe... Soğuk davranıyor ama bana terfiden beri, aramızda bi soğukluk var inkar etsede...
Pazar günü ailecek bi yere gittiler, geldiler derkennnn... Benim bi sıkıntım oldu 00.00 gibi yatalım dedim. iyi geceler dedik... şeytan dürttü faceye girdim, baktım beyfendi açık... yazdım yine;

Ben: uyumadın mı, facede açıksın.
O: sana yem attım, biliyodum yatmadığını.
B: konuşalım o zaman :)
O: yok öyle. bi öylesin, bi böyle.. neyin var senin
B: boşver, kaçmasın keyfimiz...
O: o zaman yatıcaz. iyi geceler

dedi ve yattı... benim gönlüm razı olmadı yazdım... cevap vermedi. bu sefer attı şarteller bende

* ben zaten mutsuzum, bir de sen üstüme gelip mutsuz ediyosun gibi bir iki laf söyledim..
beyimiz coştu

- hep senin derdini mi çekicem ben... mutsuz ettiysem iyi etmişim... ne istiyosun benden... bıktım sendenn... söylettin beni s.git artık.... bu laflar havada uçuşan onlarca hakaret, küfür kıyamet mesajlar...

*bende safım ya... tamam söylen ama artık içinde tutma lafları sonra patlama bana falan fişman bir sürü iyi niyet cümleleri söyledim

sonra beyimiz dedi ki " sus, kapatıcam telefonu. sus artık"...
susmadım, susamadım... iyi niyet cümleleri ettim. kapamış telefonu haberim yok.

en son da dedim ki "izin verirsen yanında olayım " artık evet ya da hayır de... kapatmış telefonu neyse bende yattım uyudum ama o s.git lafı bana bi dokundu...

sabah oldu, günaydın yok sadece işteyim demiş... bende 09.00a kadar lafıma evet ya da hayır de. dedim cevap vermedi. bişey demedim.

Bana dokundu ya o s.git lafı için özür dile dedim, hazmedemem ben o lafı.. ya gitmem lazım, ya da sinir anı dedim diye özür dile dedim... Akşam 6'a kadar, bende en son beş dakika içinde dile yoksa gitmekten başka çarem yok dedim.... beyimiz özür dilemedi tabii ki... gitte demedi ama özür de dilemedi... nasıl dokundu bana
o laf...

en son " seni asla affetmicem" dedim ve bütün sosyal medyadan, telefondan sildim... birlikte fotolar, ilişki durumları hepsini kaldırdım. Ayrıldık.

Oda " affetmicen he. çocuk gibi fotoları da silmişindir. umurumda değil artık. varsa hakkım helal olsun" dedi. sonra da yine " resimler konusunda yanıltmadın beni ddedi.
bende "s.oldum" dedim en son...

dipnot2: bütün sosyal medya hesaplarında ve whatsappta resimlerimiz profildi, ilişki durumumuz vardı. güvenden yana sıkıntım kesinlikle yok.
dipnot3: terfiden dolayı ailesiyle de arası bozuktu. onlarda değiştiğini düşünüyordu.
dipnot4: sanırım (yeminim olduğundan bakamadım) resimleri kaldırmış.
dipnot5: dilimden ahlar, helal olmasınlar, benim gibi yalvarsınlar eksik olmuyor. dahası o yalvaracak biri değil gibi ama Allah'a bıraktım, inanıyorum belki şimdi değil ama yıllar sonra da olsa bi hesaplaşmam olacak.
dipnot6: can acım, kalp sızım dinmiyor, ahımda eksik olmuyor... teselli verin nolur

Muhattap dahi olma.Terfi edince kendini bişey sandı zaar..

İyi olmuş ayrılmışsın, insanın karşısındakine saygısı olur biraz hele ki bu bir kadınsa. Kendini bulunmaz hint kumaşı sanmış senin iyi niyetini kendine yontup bir tarafları kalkmış.

Aman iyi olmuş, allah kurtarmış seni manyağın tekinden. Aşk acısı deyip fazla büyütme gözünde, dünyadaki en hafif acı aşk acısıdır. Düşündükçe daha çok saplantı olur, düşünme.

Uzun Olmus ama bitti..

Ayrilmakla çok iyi yapmissin öncelikle..
Aileniz ile bir yerlere gitmeye karismak ne demek ya sacma bir hareket ama bu seni bezdirmek icinde yapmis olabilir.
Terfiden sonra boyle degisti diyorsun
Demek ki işler düzelince beyefendinin
burnu kalkmis..
Arada olan o ayrilik barisma konusunda zaten alttan alarak hata yapmissin..
Sonuçta ortada zaten..
Sana saygisi olmayan birisi icin kendini harcamaya değmez cnm..
İnsallah boylesi daha güzel olacak hayatinda

sen gece ben uyurken nasıl çıkarsın, yasak demedim mi!? hatamdır ki özürler diledim ben gene.

allah askina nasil dayandiziniz bu insana? Kari koca misiniz siz ki esler bile birbirine gidemezsin yasak demeye hakki yok. Resmen kendine köle aramis sizde buna izin vermissiniz. Bitmesi isabet olmus. Ask acisi diyip kendizi bu insan disi varlik icin kahretmeyin. (Biraz agir oldu ama insan diyemiycem böylelerine)

sizinki ilişki değil tam bir çelişkiymiş.. ucuz atlatmışsın.. ardına bile bakma !

adam hem keyfine göre arayıp soracak hem senin hayatını kısıtlayacak, anneannene gitmen bile olay olacak, küfürler havada uçuşacak, özür dileyemeyecek kadar burnu havada olacak !!! oldu canım yanında çay kahve ikramı da yap canım !!

Bu adam sana layık biri değil canım. anneannene gitmene laf eden adam sana layık olamaz. Yarın birgün evlensen kendi annene de gitmene laf eder çünkü.

Şu an canın yanıyor biliyorum. Çok kötü bir duygu bilirim ama elden ne gelir. Allah içine ferahlık versin

Resmen adama özür dilemesi için yalvarmışsınız. İyice bir tarafı kalkmıştır, hiç çekilmez şimdi.

Bence egoist, problemi bir adamdan ucuz yırtmışsınız. Geçmiş olsun, üzülmeyin hiç, daha uzun bir ilişkide acı çekmektense yara bandını bir anda çıkartmışsınız işte.

Hayirlısi olsun canım benim kimler kimleri unutuyor. Bizde yaşadık, herkes yaşar böyle şeyler. Sen cok bile dayanmışsın. Zamanla daha az yanıcak canın bir sure sonra kısmetinde başkası varsa belkide hata olarak görüceksin bu ilişkini. Sakın arama sorma, ama bu adam sana geri dönücek gibi gözüküyor. Bir sans daha vermek istersen yuz yüze görüşüp bütün biriktirdiklerini konuş. Kendinide üzme.

Bu adam seni mutlu edemezmis zaten , nedir o denli küfürler kısıtlamalar ya kusura bakma da seni sevmediği çok aşikar

Boş ver ya. 3-5 ay çıktıgı kıza hakaret edenden hayır gelmez.

bu ne densizlik bi kaç ayda, seninde hataların var tabii, daha neler anneannene giderken bile haber vereceksin falan.. İyi olmuş gittiği, bayağı hastalıklı bir adammış, aylarını kaybetmişsin, yıllarını kaybetmekten kurtulmuşsun yani, verişmiş sadakan varmış, bence bu adam için bu kadar yazıp parmaklarını yorduğuna bile değmez o kadar diyorum
benim hak ettiğim ilişki hak ettiğim adam bu mu diye sor kendine sürekli, sürekli cevap hayır olacak zaten

Yarın kurtulmuşum iyi ki diye göbek atarsın. Sen he dedikçe kendini bi halt sanmış edepsiz. Asıl o s. Gitsin.

Erkeğin karakteri parayı bulunca,kadininki kocayi bulunca ortaya cikarmis

Hepinize tek tek katılıyorum. Söylediklerinizde kesinlikle haklısınız. Zaten amacım geri dönmek değil. Ben ona çok yüz verdim ve Allahın adaletine inanıyorum. Günün birinde oda bana yalvaracak, vazgeçmiş olucam biliyorum. Sadece en yakınımdakilere bile anlatamıyorum. Ya tiiye almıyorlar, ya da saçma sapan yorum yapıyorlar. tarafsız göz olmasını istedim. İnsan tanımadığına daha kolay açılıyor...

Daha niceleri var da, çokça uzar... nolursa olsun, ne yapmuş olursam olayım ben hakaretleri, küfürleri, kısıtlamaları haketmedim....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…