Çünkü o küçük kız ''anne'' kavramını hiç bilmiyormuş canım.Ve en başından anne ve babayı bir arada hiç hatırlamıyormuş.Çünkü o küçük kız 13 aylıkken ayrılmış anne ve babasıben çokta anlamadım,herkes çözmüş olayıda ben niye anlamadım.neden ayrılmışlar,kız annesi oldugunu neden öğrenememiş...???
Yağmurcuğum;benim için gerçekten zor olmadı.Rabbim bana öyle bir babaanne ve dede verdi ki,belki de çok insanın anne ve babasından daha iyiydi.YANİ BİRİLERİNİ ALDI BAŞKALARINI VERDİ.Bilinçli bir yaşta da değildim ki bileyim anne baba ne demek.Benim içimi, acıtan onlar değil ki!...Realistcim yasadiklarini cok kisa satirlarla anlatsanda senin icin o yillarin ne kadar zor oldugunu tahmin edebiliyorum...
insallah hersey senin icin cok daha iyi gelismistir,
hayat biz insanoglununa bazen acimasiz tarafini gösteriyor,
tekrar dönüsü olsa degistirebilseydik yasanan her kötü seyi...
Her zaman mutlu ol:1hug:
Yağmurcuğum;benim için gerçekten zor olmadı.Rabbim bana öyle bir babaanne ve dede verdi ki,belki de çok insanın anne ve babasından daha iyiydi.YANİ BİRİLERİNİ ALDI BAŞKALARINI VERDİ.Bilinçli bir yaşta da değildim ki bileyim anne baba ne demek.Benim içimi, acıtan onlar değil ki!...
Yalnızca ben de artık bir anneyim.Hem de dört çocuğu olan bir anne.Ve onlardan bir gün ayrı kalamıyorum.Asla onları başkalarına emanet edip bir yerlere gidemiyorum.Hayatımı onlara endekslemişim.Hal böyleyken o annenin evladını bırakmak zorunda kalışı ve yıllardır ondan uzakta bir parçasının büyüdüğünü düşünmek ne kadar yıkıcı olmalı düşünebiliyor musunuz?
İşte benim içimi acıtan bu!..
Yeşilim tekrar güncellemişsin sağol canım.Bunun devamını merak ediyorsan yazayım.O küçük kız büyüdü,üstelik çok da şımartılarak,bir dediği iki edilmeden.Sonra bir gün annesinin yanına gitti çooook uzaklara kilometrelerce uzaklara.Az bir zaman kalacaktı ama şartlar onu iki yıl orada kalmaya mecbur bıraktı.Aslında çok da iyi oldu.O dünyalar tatlısı anneyi tanıdı anne diyemese de!...Yokluğunu paylaştı.Sevincini,hastalığını mutluluğunu paylaştı.Ve birgün gerçek evine yani dedesinin evine dönmek zorunda kaldı yine.İşte o ikilem gerçekten çok zordu.İki tarafı da kırmak istememek!...Bu gerçekten çok zordu.Kısa bir süre sonra evlendi. Bir yıl sonra da çocuğu oldu.Ve annesi sırf torununu görmek için kilometrelerce yolu çok zor şartlar altında gelmek zorunda kaldı.Ve kızına doğum öncesinde ve doğum sonrasında olmak üzere tam bir ayını harcadı. Tekrar dönmesi gerekti.Bir sonraki yıl yine geldi.Torununa neler neler getirdi bilseniz aklınız şaşardı!..Ve bir daha dönemedi.Ondan sonra o gidiş gelişler olamadı.Çünkü buraya kadardı.Ömrümde yalnızca iki yıl.O teyzeyi yani annemi yalnızca iki yılgörebildim.Realist bu gerçek yaşanmışlık içimizi acıtsa da devamını çok bekledim.Kaçırdım mı diye arıyorum hâla bulamadım.Özel mesajda soracaktım,şu an yok
Cevap verebilirmisin