İçime sinmeyen birşeyler var-Ev konusu

Poni Bon

🦄
Kayıtlı Üye
24 Ocak 2012
14.422
50.806
Arkadaşlar bana fikir verin lütfen. Biz ev için bir kooperatife girmeye karar verdik fiyat olarak cazip, ilerde degerlenebilecek bir yerde. Birikimimiz yok fazla ve ev fiyatları artışı konusunda ilk üç ile girmiş bi şehir. 100 daireden 10 tane filan kalmış baya isim almışlar. Bu hafta dolabilir hemen karar vermemiz lazım.
Sorunda şu büronun sekreteriyle konuştuk tam güven olsun diye kooperatifin 7 ortağını araştırdk bir tanesinin telefon numarasın bulduk bize arazinin mahkemelik olduğunu küçük bi problem olduğunu en fazla 3 ay gecikeceklerini söyledi inşaata. Sekreter böyle bir durumdan hiç bahsetmemişti. Biz başka yerde yaşadığımız için kaynım gitti görüşmeye ona da çevre düzenlemesi konusunda basit birşey demişler belediye başkanıyla görüşeceklermiş çözümü için,kaynima güven vermişler. Simdi bize mahkemelik diyen adam belediyede görevli, basit birşey olsaydı gecen yıldan beri çözemezler miydi? İmar izni alınmış, planlar çizilmiş birde. içime sinmeyen durum bu siz olsanız ne yapardınız?

İmar izni alınmışsa sizi ilgilendirecek bir sıkıntı çıkmaz. Müteahhitleri zorlarlar sadece.

Yakın çevremde yıllardır çözümlenemeyen bir kooparatif bildiğimden ben uzak dururdum açıkcası.

hiç ev sahibi olmadım ama şuan oturduğum site kooperitifin. ve ev sahipleri hiç memnun değil, söylediklerine göre sonradan sonradan çok fazla masraf çıkarıyorlarmış. henüz oturma ruhsatı bile yok 4 yıllık binada. ki üstelik mahkemelik bi durum varmış durduk yere strese girmeyin derim.

Bence girmeyin; o binalar yapılır; içine taşınırsınız belki ama o davalar bitmez.

Kooperatif ve benzeri konulardaki davalar adliyeleri en uzun süre meşgule den davalardır.

Eşimin ailesinin evi bir kooperatifin mal sahibine ait bloğunda; diğer bloğun sorunları onları bile rahatsız ediyor; asansörlerini haczettiler; yaşlı başlı insanlar 7. kata yürüyerek çıkmak zorunda kaldılar.

İşlemi iptal ettirdik ama çektikleri sıkıntı yanlarına kar kaldı.

be olsam pürüzlü işe girmem anannem girmiti ev bitti içine girdi 8 see sonra ancak tapusunu alabildi .ben maketten yada telde giriledcekse çok iyi referanslar olmas gerektiğini düşünüyorum daha önce teslim ettikleri işlri araştırın

İlk işleri

referansta yoksa dahada riskli bence birde akadaşım bir koparatife girdi projenin dşına çıkmışlar otopark gösterdikleri alt kısımlara daire yapıp satmışlar tapu iskan alamıyorlar insanlar mahkemelerde riskli ama iyide olabilir Alah bilir biz ne desek boş .

Daha iyi ve yerinde arastirin bence. Arayin belediyeyi sorun, Bilgi verme ihtimalleri yokmu?

Ben olsam girmezdim. Bir akrabımızın 20 yıldır bitmemiş ve hala borç ödedikleri bir kooperatifleri var. Duyduğum tüm kooperatifler de öyle. Fazla birikiminiz yoksa kooparatiftense tokiyi tavsiye ederim.

Ben olsam girmezdim. Bir akrabımızın 20 yıldır bitmemiş ve hala borç ödedikleri bir kooperatifleri var. Duyduğum tüm kooperatifler de öyle. Fazla birikiminiz yoksa kooparatiftense tokiyi tavsiye ederim.

Toki çıkmadı maalesef. Çarşamba günü gidip iyice araştırmaya karar verdik

okadar çok kandırılma oluyorki..iş adamları ünlüler bilşe kandırılıyor..ben olsam girmezdim..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…