Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
ya kızlar bende bi tuhaflık var. hadi yormayayım diyorum ama. üç haftadır sürekli canım ekşi şeyler istiyo.. az önce de oturdum bi tabak salatalık turşusu yedim.ki ben hiç ekşi sevmem. turşu yemem. az önceye kadar kendime yok yok öyle esti heralde buaralar diyodum. ama bi tabak salatalık turşusu pek hayra alamet değil galiba yaaa :uhm: dün de bisürü ekşi mandalina yedim. kafamçokkarıştı
geçen ay kahverengi kanama olmuştu reglimden 2-3 gün önce ama sonra regli oldum gibi 3 gün falan sürdüü. hatta buraya da yazmıştım acaba implantasonmuydu diye..
ama ben bu arada bi sürü antibiyotik içtim. eğer korktuğum şeyse. allahım ya inşallah değildir. gerçi augmentin falan dı ama..
üff ya. hiç böyle bir ihtimale üzüleceğim aklıma gelmezdi.
ya bedefçim. cidden ya. çok ilginç. ama o kahverengi akıntılardan sonra ben idrar testi yaptım negatifti..
ya değildir diycem ama hiç sevmediğim şeyleri yiyorum.
sinüzit oldum regliden sonra bu ayın ilk haftası bi sürü ilaç içtim. sonra mantar başladı yine diye bi tane vajina fungası düzenleyici kullandım.
offf.off inşallah değildir ya. bu ilaçlar hep c grubu b grubuydu.
göğüste hassasiyet karında şişlik ağrı var ama benim hep yumurtlama döneminde oluyo genelde regliden sonra başlar yavaş yavaş. ondan yormak istemiyorum. damarlarım da hep görünür dıştan benim çok belirgindir. ama baktım da göğüs ucunda bile damar görünüyo şimdi.kafamçokkarıştı
bence kafana fazla takma ve bekle. bebek henüz tam oluşmadığı için yani organ, iskelet olarak içtiğin ilaçların zararı olmuyor diye biliyorum. ben şu anda 3 aylık hamileyim ve geçen hafta inanılmaz bir grip ve aynen tüm başımı saran iltihapla uğraştım. doktor tavsiyesiyle bazı haplar kullandım tabi çok hafif haplardı ama Allaha şükür bebeğim gelişim döneminde olduğu halde hiç etkilenmemiş. içini ferah tut. Allaha dua et canım
hamile olsan bile adetin gelmeden kullandıysan ilaçları sorun yok ama adetin geçtikten sonra yani günün geçtikten sonra kullandıysan dr danış.bende de öyle bir durum oldu da dr bana bunları söylemişt,i
bakalım haftaya doktorda çıkacak artık. hiç bu ihtimale üzüleceğim aklıma gelmezdi. ben ay sonunu bekliodum aslında. ama bu ekşi yemeler falan şüphelendim. sonra geçen ayki lekelenme. ne bilim.
tatlım inşallah düşündüğün şeyler olur.. ama benden sana tavsiye hamilelik düşünüyorsanız vede korunmuyorsanız lütfen bebeğe zarar verecek ilaçlar içme... sadece drların önereceği ağrı kesicileri kullan.. en azından şuan böle şeyler düşünmek zorunda kalmazdın
canım bebek düşünüyoruz. çok dikkat ederim normalde. ama geçen ay olmuş isem diye korkuyorum. bu ayın başında regli oldum sonra bebek yok diye kullandım bende ilaçları.
ilk haftada düzelince de sonra ilaçları da korunmayı da bıraktım. gebe kalmadan içtiktlerin etkilemiyo diye.
ama korkum geçen ayın sonunda gebe kalma olasılığım.
hiç yaparmıyım. ağrı kesici bile içmiyorum korunmazken.senağlamasenağlamasenağlama
bakalım bi doktoruma gideyim de. iyice moralim bozuldu ya... :1no2::1no2: regli olunca insanın aklına gelmiyo ki işte yine de gebe olabileceği.