içime dert oldu.

müdür yardımcısı ile yalnız bıraktım demişsiniz.çocukları dövme gibi bir durum olmamıştır inşaallah.onun dışında korkmayın

yok yok dövme gibi bir durum söz konusu bile olamaz.çünkü yaşadığım ülkede okulda bir çocuğu dövmenin cezası çok ağırdır.kimse bu riskin altına giremez.o yönden içim çok rahat.bağırırlar,çağırırlar ama asla dövemezler.yorumun için çook teşekkürler

Çoook çok iyi yapmışssınız kendınızı suçlamayın oraya telefonla oynamak ıcın değil ders dınlemeye geliyorlar. Bu onlara ıyı ders olmuştur. Birdaha böyle birşey yapmaya çekinirler.

ah canım çok teşekkürler yorumun için.
inşallah anlarlar beni.tıpkı senin öğretmenini anladığın gibi.
belkide bugün yaşadığım bu olayı abartıyorum.belki zaman geçtikten sonra eskiye baktığımda şuan yaşadığım üzüntüyü,endişeyi,korkuyu hatırladığımda kahkahalarla gülücem ama şuan kendimi çok kötü hissediyorum ama iyiki kk var.iyiki sizler varsınız.yorumlarınızla,bana destek oluşunuzla güç verdiniz ve rahatlattınız beni.
öpüyorum hepinizi.

Cokta guzel yapmissin.
Icine dert olmasin.
Hangi ulkedesin?
10 yaslar ilk okuldayken.
16 yas demek yurt disinda liseye gidiyor demek.
Orayi anlamadim ben.

Eğer ergense gereksiz bir davranış olmuş bence biraz.Hani düşününce zorla bir şeyi öğretemezsiniz ki.Dinlemek ve öğrenmek istemiyorsa öğrenmesin,çünkü siz daha önce uyarmışsınız.

Ailesinin kızacağından korkuyorsa sınırfta ,ders saatinde telefonuyla oynamasaymış o halde ki daha öncede yaşanmış aynı sorun ve tekerrür etmiş okkali bir uyarı olmayınca. İyi yapmışsınız,vicdan yapacak/pişman olacak bir durum göremedim.

Daha önce almışsınız ders sonunda geri vermişsiniz yakalansam ne olacak nasılsa geri verecek diye düşünmüştür. Bence iyi yapmışsınız.

Katılıyorum ... Yani oraya eğitim almaya geliyorlar yasak olan birşeyi sürekli tekrar etmelerine göz yummak doğru olmazdı siz doğrusunu yapmışsınız sıkmayın canınızı onlarda şimdi kızsalarda ileride anlayacaklar yaptığınızın doğru olduğunu

Eğer ergense gereksiz bir davranış olmuş bence biraz.Hani düşününce zorla bir şeyi öğretemezsiniz ki.Dinlemek ve öğrenmek istemiyorsa öğrenmesin,çünkü siz daha önce uyarmışsınız.

evet ergenlik döneminde bir çocuk.99 doğumlu yanlış hatırlamıyorsam.
küçücük çocuk olsa neysede bu büyük bir çocuk yani.önceki uyarılarımı dikkate almadı işte olacağıda buydu.yanı kendisi istedi bunu.
kızgınlar bana kesin hatta yarın beni gördüklerinde nasıl bir tepkı vereceklerini merak ediyorum.
bir defa göz yumdum ikinci defa bunu yapamam işte.benden böyle birşey beklemiyordular kesin.bugün o ikisine bunu yaptım diğerlerinede ders olsun.telefonla oynamak,vakit geçirmek okul için birşey değil.
yorumun için çok teşekkür ederim.

inşallah canım.biz ne yapıyorsak onların iyiliği için.şimdi anlamasalarda birkaç yıl sonra hatta içlerinden biri öğretmen olursa işte o zaman anlarlar beni.
çok teşekkür ederim yorumun,desteğin için.

işte sorunda burda.eğer aileden korkuyorsanız o zaman öğretmenin ve bütün sınıf önünde ne diye telefonla vakit geçirirsin ki?.yani kızıyorum düşündükce.bunlar beni ne sanmış ki? keşke ilk defa gördüğümde yapsaymışsım bugün yaptığımı.ilkinde göz yumdum,sadece uyardım ama meğer hata yapmışım.onları rahatlamışım meğer.aralarında belkide "amaan HavvAsi öğretmenin dersinde istediğimizi yapalım ki sonuçta bize birşey söylemiyor,şikayet etmiyor.sadece uyarıyor"diye konuşmuşlar.
çoksağol yorumun için.
içimi döktüm ve sizler sayesinde kendime geldim.

Siz de haklısınız.Gördüğüm kadarıyla üzüldünüz de.

niye bunu dert ediyorsunuzki bende iki yıl öğretmenlik yaptım böyle durumlarda hiç acımadım yinede çok severledi beni sizi de severler. çocuk bunlar, hem telefon ne arıyor derste elinde. en dogrusunu yapmışsınıza. bırakın aileleride kızsın. çocuklar kendilerini ebeveyn zannederek buyuyo hepimizi parmagında oynatıyolar. disiplin şart hiç de üzülmeyin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…