müdür yardımcısı ile yalnız bıraktım demişsiniz.çocukları dövme gibi bir durum olmamıştır inşaallah.onun dışında korkmayın
Ahhh tatlim benim, senin görevin ama bu! Cocuktur onlar... tabikide kizgin olucaklar :))
benim bi ögretmenim vardi, herseye cok kizardi. Ve her sordugu soruya benden cevap beklerdi, ki biliyordu cevabi bilmiyordumbende yurt disinda yasadigim icin, türk oldugum icin iskence yapiyorbu bana düsünüyordum Bana hep derdi ki, Yagmur benden nefret ede bilirsin suan ve bu benim icin birsey fark etmez. Benim görevim seni egitmek ve ben bunu yapiyorum. cünkü biliyorum ki seni daha cok zorlamaliyim ki daha cok yapasin.....
Cok nefret ederdim ondanAma bak o üstüme geldikce ben daha cok calistim... ve suan üniversity okuyorum.... BUGÜN BILIYORUM KI ONUN SAYESINDE!!!!!
Ögretmen olmak böyle birsey canimsin. Umarim onlarda seni birgün anliyacaklar.
Daha önce almışsınız ders sonunda geri vermişsiniz yakalansam ne olacak nasılsa geri verecek diye düşünmüştür. Bence iyi yapmışsınız.
Eğer ergense gereksiz bir davranış olmuş bence biraz.Hani düşününce zorla bir şeyi öğretemezsiniz ki.Dinlemek ve öğrenmek istemiyorsa öğrenmesin,çünkü siz daha önce uyarmışsınız.
Katılıyorum ... Yani oraya eğitim almaya geliyorlar yasak olan birşeyi sürekli tekrar etmelerine göz yummak doğru olmazdı siz doğrusunu yapmışsınız sıkmayın canınızı onlarda şimdi kızsalarda ileride anlayacaklar yaptığınızın doğru olduğunu
Ailesinin kızacağından korkuyorsa sınırfta ,ders saatinde telefonuyla oynamasaymış o halde ki daha öncede yaşanmış aynı sorun ve tekerrür etmiş okkali bir uyarı olmayınca. İyi yapmışsınız,vicdan yapacak/pişman olacak bir durum göremedim.
Siz de haklısınız.Gördüğüm kadarıyla üzüldünüz de.evet ergenlik döneminde bir çocuk.99 doğumlu yanlış hatırlamıyorsam.
küçücük çocuk olsa neysede bu büyük bir çocuk yani.önceki uyarılarımı dikkate almadı işte olacağıda buydu.yanı kendisi istedi bunu.
kızgınlar bana kesin hatta yarın beni gördüklerinde nasıl bir tepkı vereceklerini merak ediyorum.
bir defa göz yumdum ikinci defa bunu yapamam işte.benden böyle birşey beklemiyordular kesin.bugün o ikisine bunu yaptım diğerlerinede ders olsun.telefonla oynamak,vakit geçirmek okul için birşey değil.
yorumun için çok teşekkür ederim.