ağlıyor gene o gözünden yaş akmadan.yüzü gülüyor ağlarken.gülmek istemiyor ''besbelli''ama gülüyor.sırf onlar istediği için.
bunları görüyorum.bugün olmuş,yarın olmuş ne fark eder,onun için.ağlayan şey sürekli.zamansız ağlayan şey ney,kim bilmiyorum.bunu söyleyemem sana.ben ağlamıyorum ki söyleyeceğim;içimde birşeyler ağlıyor.onu engelleyemiyoruz hiç birimiz.anlamadan ağlıyor inan.
ıssız biri o.
hissetmiyor inan hissetmiyor.müzik,dans hissettiklerini soruyoruz söylemiyor.
gözleri mavileşmiş sanki,denize düştüğünü söyledi bize.kanatlarının kırık olduğunu söyledi.bunları sen duymamış ol tamam mı?
umutların içinde yaşadığı umutsuzluk incitiyor onu anlıyorum...
onda gördüklerim bunlar,tanıyamadığım biri o artık.
duruldu o,durgun sulara döndü bir zamanlar istediği gibi.vazgeçti herkesten,herşeyden''senden başka''...işte böyle.o artık hayalden ibaret.hayal kız.güzel yüzlü kız diyorlar ona.
beni ara olur mu?ama sadece onu görmek için değil.keşke demeyeceğime söz vermiştim biliyorum ama işte diyorum.keşke yanımda olsaydın,keşke bu umutsuz anıma sende bir katkıda bulunsaydın.keşke sana seni nasıl sevdiğimi anlatabilseydim.keşke günler bu kadar çabuk geçmeseydi.keşke bana hiç ama hiç dokunmasaydın.benim için erişilmeyen olmaya devam etseydin.hiç kimseye kızmadığım kadar kızgınım sana.sen hayallerimi aştın benim.beni tanımasına izin verdiğim tek erkeksin sen.biliyorum belki için için gülüyorsun bana.daha çocuk olduğumu düşünüyorsun.keşke çocuk olsaydım dostum.keşke kucağına sığabilecek kadar küçük olsaydım.keşke karanfil yaprakları hiç kurumasaydı.bu bir güz mevsimi umut bağlama dedi bana.umut bağlarımı yitirdim ben
BÜYÜK DERS
yanlış kapılardan seslendi hayat.ben senin ışığın olmadığımdan senin gözlerini kararttı gece...
N.UZAK