5 Yillik Evliyim 3,5 Yaşinda Dünyalar Güzeli (yan Resimde Görüldüğü Gibi )bi Kizim Var Eşimle Aramiz çok Iyi Geçtiğimiz Nisan Ayinda Ikinci Bebeğime Hamile Kaldim çok Isteyerek Gebe Kaldim Ama Mutluluğum Uzun Sürmedi Mayis Ayinda Kürtaj Olmak Zorunda Kaldim Bebeğim 7 Haftalik Olmasi Gerekirken 5 Haftalik Görünüyodu Ve Kalp Atişi Yoktu şimdi Tekrar çalişmalara Başliycam Ama Korkmuyor Değilim Ya Yine Bi Terslik Olursa Diye Inşallah Olmaz Benim Durumumda Olana Isteyene Bakabilecek Olana Yaradanim Sağlikli Sihhatli Bebekler Versin Sorunsuz Hamilelikler Nasip Etsin Sizden Ricam Kendiniz Için Dua Ederken Benim Içinde Edermisiniz Bende Hamile Kalayim Ve Bebeğim Sağlikli Olsun Hazinesi Bol Rabbim Sağlikli Bebek Versin Kucağimiza Kizim Da çok Istiyooo Inşallah Bu Sefer Kucağimiza Almayi Nasip Eder Rabbim En Kisa Zamanda Hamile Kalmak Istiyorumm Kürtaj Sonrasi Ilk Kez Deniycemm Inşallah Hemen Olur Ve Kizim Gibi Sağlikli Bebeğim Daha Olur üzüntümü Sizinle Paylaşmiştim Içten Dileklerinzle Destek Oldunuz Inşallah Mutlu Haberi De Paylaşmak Nasip Olur Dualarinizi Eksik Etmeyin Bende Size Ediyorumm