evettt....burdan güzel haberler vermek isterdim ama malesef veremiyorum ve hiç veremicem sanırım.anne olamıcam,dolayısıyla gelinim damadım ve torunumda olmıcak,anneanne yada babaanne de olamıcam,nine olamıcam,bayramda el öpmeye gelen olmıcak,okulda öğrenci velisi olamıcam,veli toplantılarına katılamıcam,emzirme,bez değişme,gaz çıkarma,uykusuz geçeler olmıcak,karne sevinci,mezuniyet kutlamaları olmıcak.bana yada eşime benzeyen karma bi çocuğumuz olmıcak,anne baba diyen olmıcak,ufacık eller ayaklar ,süt kokusu olmıcak,küçük parmağımı sımsıkı tutup mışıl mışıl uyuyan bi bebek,acıkıp ağlayan,emekleyen olmıcak evimizde,annem anane babam dede olamayacak,kardeşlerim teyze kayınlarım amca olamayacak,benim doğum anılarım olmayacak,karnım şişmeyecek,doğum heyecanım olmayacak,gözün aydın demeye gelen olmayacak,herkez nerde bebek diye yıllarca soracak,gözüm başkalarının çocuklarında yaşlanacağım,öle ölene kadar cam kenarında oturup sokakta oynayan çocukları seyredeceğim,ve hep gözlerim dolu olacak...........ve herkez bunları kabullenip,alışıp,önemsemeyip hayatıma devam etmemi bekliyor,ağlama diyip ağlamamı bekler gibi gözlerimin içine bakıyor.çevremde hamile olanlar bana söylemeye çekiniyor;üzülürmüşüm..!Allahım senden ümit kesmiş değilim sadece hayırlsını nasip et.senağlamasenağlamasenağlama