içimdeki sıkıntı..

Gitme o zaman hafta sonlari sende,madem sen yokmusun gibi davraniyor,sende gidip,elinin altinda olup iyice keyiflendirme onu..

Bir oyun için sizi bırakacaksa bıraksın.Bir de tehdit ediyor. Nefret ederim. böyle ilişkilerden. Ayrıca bırakırsam bir sürü kızla konuşur demişsiniz. Sizi seviyorsa zaten bu tarz şeylere girmez.Çok sağlam bir ilişki göremedim ben ortada.

6 aylık bi sevgilim var. hafta sonları bırlıkte kalıyoruz ama ben kalırken bıle arkadaslaryla vakıt gecırmek oturma odasnda oturp bırlıkte takılalım ıstıyo bense onla yalnız kalmak ıstıyorum hep bıkmıyorumda. veya bı oyuna o kadar saplantılı ki onu oynarken yanında öluyorm desem bakmaz. benlede oynamak ıstıyo ama cok salakca gelıyıo saatlerce oturp oyun oynamak. ben onun ıcın butun hayatmn odak noktasnı o yapmısken onun boyle olması sacma degıl mı? eger degısmezsem bı kac gun ıcınde ayrılcgmızı da soyledı dayanamıyomus ona karısmama.
Sacma olan onun boyle olmasi degil senin onu hayatinin odak noktasi yapmis olman

ona fazla guven verdım onu bırakıp gıdemıycegmı bellı ederk en buyuk hata benım aslında burda. ama yapım bu ben sevıyosm sonuna kadar bellı eder cabalarm o da bunu kendı yonune cevırdı tabı bı oyun ıcın bıle ayrılcak kadar oldgmuza gore

Sacma olan onun boyle olmasi degil senin onu hayatinin odak noktasi yapmis olman
ayneennnn:KK9:

ne kadar beklenti;o kadar huzursuzluk. bir taraf her zaman daha cok sever, ilişkinizde de sen üstlenmişsin bunu. gitme bakalım hafta sonu,yoklugun onu ne kadar ilgilendirecek?

6 aylık bi sevgilim var. hafta sonları bırlıkte kalıyoruz ama ben kalırken bıle arkadaslaryla vakıt gecırmek oturma odasnda oturp bırlıkte takılalım ıstıyo bense onla yalnız kalmak ıstıyorum hep bıkmıyorumda. veya bı oyuna o kadar saplantılı ki onu oynarken yanında öluyorm desem bakmaz. benlede oynamak ıstıyo ama cok salakca gelıyıo saatlerce oturp oyun oynamak. ben onun ıcın butun hayatmn odak noktasnı o yapmısken onun boyle olması sacma degıl mı? eger degısmezsem bı kac gun ıcınde ayrılcgmızı da soyledı dayanamıyomus ona karısmama.
Senin, onu hayatının odak noktası yapman inan daha saçma.Zorla hiç birşey yaptıramazsın zaten.Terbiyesiz bir de tehdit ediyor ha,bırak ayrılsın.Daha 6 aylıksınız,evli gibi alışmış hemen.Sen yapsaydın aynısını ayrılmıştı belki senden çoktan.

Benimki de çok oynardı yaa. Bende ısrar etmezdim bırak da benimle ilgilen diye. Sonradan kendi bıraktı sana vermem gereken vakti bi oyunla kaybediyorum gibisinden. Gerçi yaza yine başlar:)
bir ay kadar ayrı kaldm ayrldm yani o zaman oyle demıstı işte seni hep yalnz bıraktm gıbılernden ben ınanmadm barısmadm sonra dayanamayp barısalm ddm ama aradan zaman gecmstı işte o sallamıyodu artık pek ayrılıga alısmıstı smdı rahat işte yine

bir ay kadar ayrı kaldm ayrldm yani o zaman oyle demıstı işte seni hep yalnz bıraktm gıbılernden ben ınanmadm barısmadm sonra dayanamayp barısalm ddm ama aradan zaman gecmstı işte o sallamıyodu artık pek ayrılıga alısmıstı smdı rahat işte yine
Ayrı kalınıp devam edilmeye başlandığında bir şeylerin eskisi gibi olamayacağını düşünmüşümdür hep. Demek doğruymuş. Allah yardımcın olsun canım

dogru dıyosun keske icraata gecebılsm. aynı sınıftayz butn gun gorcem ayrca onun ıcın butun cevremı sildim. ustelık cokta alıstım. umarım duzelırde ben bıtırmek zorunda kalmam

bana bencil oldgmu soyluyo sadece benle vakıt gecırmesnı ıstedgım ıcın

öncelikle niçin klavyendeki harflerin tamamını kullanmak yerine bize boşluk doldurtmaca oynatıyorsun?
hatalı olan sensin.
adamı odak noktan yapmışsın
bütün çevreni silmişsin
ayrıca evet bütün zamanını seninle geçiremez, bunu istemen de bencillik.
sen sevgiliyi bırak büyümeye bak bence. takıntılısın. sensiz nefes almasın istiyorsun ama yok öyle bir şey. sevgi de aşk da öyle bir şey değil, nerden öğreniyorsunuz bunları bilmiyorum ama yapışık ikiz gibi yaşayınca kimse aşkınıza imrenmiyor, tam tersine alay konusu oluyorsunuz. lütfen aklını başına topla ve çocuğu sık boğaz etmekten vazgeç. sevgilinle değil kendinle uğraş. klavyendeki harfleri kullan, Sanskritçe değil Türkçe yazmayı öğren, büyü, kendini geliştir ve sevgilin olmadan da bir insan olduğunu, ondan bağımsız bir hayatın olduğunu onun da senden bağımsız bir hayatı olduğunu idrak et.

her şeyden önce benim dikkatimi çeken ben onun ıcın butun hayatmn odak noktasnı o yapmısken diye yazdığınız şu cümle oldu kimseyi hayatınızın odak noktası yapmayın

öncelikle niçin klavyendeki harflerin tamamını kullanmak yerine bize boşluk doldurtmaca oynatıyorsun?
hatalı olan sensin.
adamı odak noktan yapmışsın
bütün çevreni silmişsin
ayrıca evet bütün zamanını seninle geçiremez, bunu istemen de bencillik.
sen sevgiliyi bırak büyümeye bak bence. takıntılısın. sensiz nefes almasın istiyorsun ama yok öyle bir şey. sevgi de aşk da öyle bir şey değil, nerden öğreniyorsunuz bunları bilmiyorum ama yapışık ikiz gibi yaşayınca kimse aşkınıza imrenmiyor, tam tersine alay konusu oluyorsunuz. lütfen aklını başına topla ve çocuğu sık boğaz etmekten vazgeç. sevgilinle değil kendinle uğraş. klavyendeki harfleri kullan, Sanskritçe değil Türkçe yazmayı öğren, büyü, kendini geliştir ve sevgilin olmadan da bir insan olduğunu, ondan bağımsız bir hayatın olduğunu onun da senden bağımsız bir hayatı olduğunu idrak et.
klavyeyı nasıl kullanmam gerektgnı sordugumu hıc hatırlamıyorm buraya bı sey yazdım ve sen buna cevap vermekle yukumlu degılsın ınsan gıbı ya fıkır verır ya hıc bulasmazsın bence sen once bı ınsanlarla nasıl ıletısım kurulur bı ders al sonrada gel konus. dusuncen ıcınde ayrıca sagol

mesela az once aradım bulusalım mı bıraz yalnız konusalım dıye tamam dedı arkasındn mesaj atmıs neymıs arkadasıda gelsınmıymıs ? bu ne sacma iş ya ben arkadaslarıyla mı sevgılıyuım bu cocuklamı

mesela az once aradım bulusalım mı bıraz yalnız konusalım dıye tamam dedı arkasındn mesaj atmıs neymıs arkadasıda gelsınmıymıs ? bu ne sacma iş ya ben arkadaslarıyla mı sevgılıyuım bu cocuklamı

Arkadaslari ile seni ayirt edemio sanirim yol yakinken gel sen bu isten don yarin kocan olur ve birlikte ciktiniz yemekte arkadaslarida olur ... Ve bole bi birliktelik yurumez diyemem ama yururde nasil yurur sen anla ...

aynen oyle arkadaslrm deyp vazgecemedgı ınsanlarıda benı tandgyla aynı sure kadar tanıyo

hiçbir erkek için bu eşinizde olsa dahi hayatınızın odak noktası olmamalı, anlamıyorum erkek arkadaşsız neden bir şey yapılamaz yani neden ilişki başlayınca arkadaşlarınızla buluşulamaz ya da arkadaşlar biranda silinir,,tabiki arkadaşlarınızla geçirdiğiniz vakit ister istemez azalır ama bu dengede tutulmalı.Ayrıca yarın kimsenin terkedilmeyeceğinin ya da ayrılınılmayacağının garantisi yok o yüzden ona göre davranılmalı diye düşünüyorum,bence o size bunu yapmadan önce son kez konuşun ve restinizi çekin ,beğenmiyorsa çeker gider zaten:stop:

hiçbir erkek için bu eşinizde olsa dahi hayatınızın odak noktası olmamalı, anlamıyorum erkek arkadaşsız neden bir şey yapılamaz yani neden ilişki başlayınca arkadaşlarınızla buluşulamaz ya da arkadaşlar biranda silinir,,tabiki arkadaşlarınızla geçirdiğiniz vakit ister istemez azalır ama bu dengede tutulmalı.Ayrıca yarın kimsenin terkedilmeyeceğinin ya da ayrılınılmayacağının garantisi yok o yüzden ona göre davranılmalı diye düşünüyorum,bence o size bunu yapmadan önce son kez konuşun ve restinizi çekin ,beğenmiyorsa çeker gider zaten:stop:
fikriniz için tesekkur ederiiim :)

X