cok mu abartıyorum acaba karışma işini? ama elımde degıl yapamıyorm baska turlusunude. seve seve ayrılırsamda cok koycakO seni bir oyun yüzünden bırakmadan sen onu bıraksan iyi olur...
6 aylık bi sevgilim var. hafta sonları bırlıkte kalıyoruz ama ben kalırken bıle arkadaslaryla vakıt gecırmek oturma odasnda oturp bırlıkte takılalım ıstıyo bense onla yalnız kalmak ıstıyorum hep bıkmıyorumda. veya bı oyuna o kadar saplantılı ki onu oynarken yanında öluyorm desem bakmaz. benlede oynamak ıstıyo ama cok salakca gelıyıo saatlerce oturp oyun oynamak. ben onun ıcın butun hayatmn odak noktasnı o yapmısken onun boyle olması sacma degıl mı? eger degısmezsem bı kac gun ıcınde ayrılcgmızı da soyledı dayanamıyomus ona karısmama.
Duzelir duzelirdogru dıyosun keske icraata gecebılsm. aynı sınıftayz butn gun gorcem ayrca onun ıcın butun cevremı sildim. ustelık cokta alıstım. umarım duzelırde ben bıtırmek zorunda kalmam
Canını sıkmak istemem ama bi oyuna tercih ediliyosun, sen kendi tercihlerini değîştirsen iyi edersin, böyle bi sevgiliyi! Tercih etmemek gibi6 aylık bi sevgilim var. hafta sonları bırlıkte kalıyoruz ama ben kalırken bıle arkadaslaryla vakıt gecırmek oturma odasnda oturp bırlıkte takılalım ıstıyo bense onla yalnız kalmak ıstıyorum hep bıkmıyorumda. veya bı oyuna o kadar saplantılı ki onu oynarken yanında öluyorm desem bakmaz. benlede oynamak ıstıyo ama cok salakca gelıyıo saatlerce oturp oyun oynamak. ben onun ıcın butun hayatmn odak noktasnı o yapmısken onun boyle olması sacma degıl mı? eger degısmezsem bı kac gun ıcınde ayrılcgmızı da soyledı dayanamıyomus ona karısmama.
lolYa hangi oyun bu merak ettim.
ayrılamamamın sebeplernden biri ayrıldgmzda bin tane kızla konusp gorusck biri olması ve benm cok fazla kıskanc olmam ayrılnca karısamadgm ıcın sureklı kızlarla takılck canımı cok yakıck korkuyormBirde zaten o adam sizi kaybetmeyi goze almazssa duzelmezssen ayrilirim senden demez.
Bu asamada terketsende bi ise yaramaz onun acisindan.zaten sevgi yok.
Normal akli selim biri o cumleden sonra zaten ayrilir.siz hala duzelmesini umuyorsunuz.
Evli olsaniz anlarim.yahu ortada kalacak cocuk yok..yikilacak yuva yok..birakin keyfinize bakin.
En guzel caglarini niye bu oyun bagimlisi adama adayacaksin?
Bu kadar merkezine koymayın sevlilierinizi ayrıca sıkıyomusuz çok ama ondan ziyade bence insan bu dönemde başbaşa vakit geçirmek ister oyunu bırakıp senle ilgilenmeli ilgiden kastım sohbet, muhabbet yani şimdiden böyleyse ilerde... Bilemiyorum bu huy çok kötü insan yalnız hisseder kendini6 aylık bi sevgilim var. hafta sonları bırlıkte kalıyoruz ama ben kalırken bıle arkadaslaryla vakıt gecırmek oturma odasnda oturp bırlıkte takılalım ıstıyo bense onla yalnız kalmak ıstıyorum hep bıkmıyorumda. veya bı oyuna o kadar saplantılı ki onu oynarken yanında öluyorm desem bakmaz. benlede oynamak ıstıyo ama cok salakca gelıyıo saatlerce oturp oyun oynamak. ben onun ıcın butun hayatmn odak noktasnı o yapmısken onun boyle olması sacma degıl mı? eger degısmezsem bı kac gun ıcınde ayrılcgmızı da soyledı dayanamıyomus ona karısmama.