içimdeki sıkıntı..

emrasl

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
1 Mart 2015
18
1
28
6 aylık bi sevgilim var. hafta sonları bırlıkte kalıyoruz ama ben kalırken bıle arkadaslaryla vakıt gecırmek oturma odasnda oturp bırlıkte takılalım ıstıyo bense onla yalnız kalmak ıstıyorum hep bıkmıyorumda. veya bı oyuna o kadar saplantılı ki onu oynarken yanında öluyorm desem bakmaz. benlede oynamak ıstıyo ama cok salakca gelıyıo saatlerce oturp oyun oynamak. ben onun ıcın butun hayatmn odak noktasnı o yapmısken onun boyle olması sacma degıl mı? eger degısmezsem bı kac gun ıcınde ayrılcgmızı da soyledı dayanamıyomus ona karısmama.

Oyun yüzünden evliliği bitme noktasına gelenler var...üstelik yanında ölsem dönüp bakmaz demişsin..sen yokmuşsun gibi davranıyor..cok zor be güzelim bu ilşki nereye kadar zorlarsın bilmem ama cok sürmez.o seni terkeder bu pişkinlikle..

dogru dıyosun keske icraata gecebılsm. aynı sınıftayz butn gun gorcem ayrca onun ıcın butun cevremı sildim. ustelık cokta alıstım. umarım duzelırde ben bıtırmek zorunda kalmam

benim sevgilimde oyun oynuyor ama önemsiz bir mesaj bile atsam anında cevap veriyor ki yanımda hiç oynamaz ben varken tv bile izlemek istemiyor . Bence karışmanız normal ileride daha büyük sorunlar açabilir evlilikte iletişim kopukluğuna sebep olur bu durum. henüz erkenken bir çaresine bakın bence.

bana bencil oldgmu soyluyo sadece benle vakıt gecırmesnı ıstedgım ıcın

ben evlilik öncesi çiftlerin bu kadar birbirini sıkmasını doğru bulmuyorum. her hafta sonu onda kalıyorum demişsin tamam herkes sevdiğiyle vakit geçirip, baş başa kalmak ister ama hem senin hem de erkek arkadaşının kendisine ait özel zamanı olması gerekiyor bence. şimdi sen her haftasonu oradaysan bu çocuk arkadaşlarıyla nasıl vakit geçirecek ya da oyun gibi kendi hobilerine ne ara vakit ayıracak? mesela haftasonu bir gün kalıp bir gün kalmamayı denesen nasıl olur?

şuradan yola çıkıyorum tanıdığım bir çift vardı. kız sürekli çocuğun evinde kalıyordu ve herşeyine karışıyordu arkadaşlarıyla maça gitmesine, bir şey izlemesine falan yani hep onla ilgilensin istiyordu. çocuk dayanamadı ve biz zaten evlenince bunları yapıcaz hep yanyana olucaz ama bırak şu öğrenciliğimizde, gençliğimizde biraz kendimize vakit ayıralım, birbirimizi özleyelim dedi en son. kız da çok alınmıştı bir süre ayrıldılar bu yüzden sonra tekrar bir araya geldiler bu sefer kız daha rahat bırakmaya başladı çocuğu eskisi gibi sık gitmiyordu evine, daha az karışıyordu yani çocuğun özel hayatına. inan ilişkileri o kadar rayına oturdu ki neredeyse bütün problemleri sona erdi. hatta evlenecekler bu yaz :)

Bence bian once ayrilmaya bak terketmek insana koymazda terkedilmek cok fenadir o sni brakmadn sn birak ...

dogru dıyosun keske icraata gecebılsm. aynı sınıftayz butn gun gorcem ayrca onun ıcın butun cevremı sildim. ustelık cokta alıstım. umarım duzelırde ben bıtırmek zorunda kalmam
Duzelir duzeliresimle sevgiliyken hicbir cevremi silmedim.cokda guzel zamanlarim oldu.
Sevgilisi olup tum cevresini silenleride hic anlamadim.hep merak etmisimdir.buna neden gerek duyulur?

Birde zaten o adam sizi kaybetmeyi goze almazssa duzelmezssen ayrilirim senden demez.
Bu asamada terketsende bi ise yaramaz onun acisindan.zaten sevgi yok.
Normal akli selim biri o cumleden sonra zaten ayrilir.siz hala duzelmesini umuyorsunuz.
Evli olsaniz anlarim.yahu ortada kalacak cocuk yok..yikilacak yuva yok..birakin keyfinize bakin.
En guzel caglarini niye bu oyun bagimlisi adama adayacaksin?

Canını sıkmak istemem ama bi oyuna tercih ediliyosun, sen kendi tercihlerini değîştirsen iyi edersin, böyle bi sevgiliyi! Tercih etmemek gibi

Arkadaşlari evdeyken sizin odaya cekilmeniz saçma birsey olur..
Yalniz vakit gecirmek istiyorsan arkadaslari evde olmamalı diye dusunuyorum
Odak noktan yaptin diye onunda yapmasini bekleme cunku yaptigin sey dogru degil

peki bundan sonra daha az gitmeye calısıcam elimden geldgı kadar engellıycem kendmı karısma konusundada :) tesekkurler hepınıze

ayrılamamamın sebeplernden biri ayrıldgmzda bin tane kızla konusp gorusck biri olması ve benm cok fazla kıskanc olmam ayrılnca karısamadgm ıcın sureklı kızlarla takılck canımı cok yakıck korkuyorm

Bu kadar merkezine koymayın sevlilierinizi ayrıca sıkıyomusuz çok ama ondan ziyade bence insan bu dönemde başbaşa vakit geçirmek ister oyunu bırakıp senle ilgilenmeli ilgiden kastım sohbet, muhabbet yani şimdiden böyleyse ilerde... Bilemiyorum bu huy çok kötü insan yalnız hisseder kendini

Bence biraz rahat bırakın bundan 6 ay öncesinde onunda kendine ait özel bir hayatı vardı. Siz evlenseniz dahi herkesin kendine ait özel bir hayatı var sonuçta. Bırakın oynasın oyununu evlenince zaten yeteri kadar vakit geçireceksiniz. Aynı sınıftaymış bütün gün görüyormuşsunuz zaten hafta sonu da kalıyorsunuz. Ki birde arkadaşları yanınızdayken sizinle ayrıca bir odaya çekilmesi hiç hoş olmaz zaten. Yalnız kalsanız evde belki böyle davranmayacak ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…